.[ ČeskéHry.cz ].
Kingdom Defender [Darkmoon soft & Proces]
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
franz

PříspěvekZaslal: 8. srpen 2008, 22:10:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Weny Sky napsal:
trochu mi to pripomina tuto hru : http://www.webhry.cz/hra.aspx?play=ok&game=2524

skvělá chytlavá věc, až jsem to dohrál Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bedikk

PříspěvekZaslal: 14. srpen 2008, 16:16:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes an Plných hrách vyšlo Preview právě na Kingdom Defender. Jako jediný server, měl k dispozici velice předčasnou betu, jejich dojmy si můžete přečíst zde - http://plnehry.idnes.cz/magazin/preview-kingdom-defender.html

Také v preview vidíte nové screenshoty ze hry, další, dříve neodhalené nepřátele atd. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
bedikk

PříspěvekZaslal: 1. listopad 2008, 16:12:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Hra by měla vyjít již 8.11.2008, takže si ji již brzo zahrajete.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
bedikk

PříspěvekZaslal: 9. listopad 2008, 23:24:44    Předmět: Odpovědět s citátem

[size=50]Darkmoon soft, Klenot, Proces ? 2008[/size]

Kingdom Defender je strategická hra na styl tower defense.Hra slouží hlavně k odreagování a měla by zaujmout hlavně svojí pohádkovou grafikou, příjemnou hratelností a poutavou hudbou. Původně to měla být krátká minihra vytvořená během společné dovolené týmů Darkmoon soft a Proces. Nakonec nám přišlo škoda udělat pouze minihru, a tak jsme se naplnopustili do vývoje a vytvořili hru takovou, jakou jí máte nyní ke stažení Vy!

Jakožto správný vůdce musíte bránit svou zem před vším, co jí napadne, a to jakýmikoliv prostředky. Proti zákeřným mechanickým robotům se jen těžko ubráníte mečem, proto nezbývá nic jiného, než využít silnějších zbraní. Mluvím o dělech, kulometech a podobných featurkách.

Vaše království se rozkládá na nemalém ostrově. Okolo celého království jsou rozestavěny věže, protože král nepočítal s možným nebezpečím, tak tyto věže nejsou vybaveny do boje. Tvým úkolem bude ubránit království na všech frontách. Můžete si kupovat zbraně a ty nadále vylepšovat.

Ve hře rovněž musíte taktizovat. Například u každého děla máte posuvník, kde nastavíte, že buď bude zbraň střílet rychle, ale slabě, nebo silně, ale pomalu. Rozhodující rovněž bude, v jakém pořadí si děla postavíte. Každou zbraň lze ubgradovat na další level (vylepšíte buď její rychlost, nebo sílu). Abyste mohli stavět další děla, musíte vylepšovat i základní sokl.

Zbraní se hře nachází 12, dělí se na zbraně střílející po pozemních jednotkách, střílející po vzdušních jednotkách, zbraně střílející naváděné střely nebo dokonce snipera. Každá zbraň stojí jiný obnos peněz, které získáváte ze zabíjení robotů.

Na hře pracovali:
Program: Markyxl
Hudba: Woozie
Grafika a Animace: Bedikk
Grafika: PepiCzech
Výpomoc: Dan01
Design hry: Bedikk

Testing:
Proces

Screen menu
Screen hra
Screen hra
Screen hra

Wallpapery

[size=200]Hra ke stažení![/size]

Navštivte web KD a prohlédněte si statistiky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 9. listopad 2008, 23:55:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasna hra!

Ale ta anglictina:
We will built...
You can stay silent...
Finaly...
I cant becose...

A desiatky a desiatky dalsich :-O

Co to je??? ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US tribute? Cool Shocked Rolling Eyes

Edit: este dalsie vyhrady: presiel som level 1 a vyskocila nejaka tabulka a to je vsetko, mozem klikat kde chcem, nijake tlacitko. Vobec niektore reakcie GUI nie su dobre, uzivatel nevie, kde je a co sa deje.
Houp

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 09:37:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezká hra, celkem i originální, grafika výborná.

Ale jsou tam nějaký bugy. Po spuštění hry jsem neviděl ukazatel myši, takže jsem klikal naslepo. Volba jazyka mi problikává neuvěřitelnou rychlostí. A chybělo mi v menu tlačítko na vyjetí hry. Vše se jinak ovládá jen myší a tohle je na klávesu?

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 13:50:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k vydani, ale ze hry jsem trochu zklamany, nebot to neni tak chytlave (hratelne), jak jsem ocekaval. Jako hrac mam trochu svazane ruce v moznostech taktiky a jelikoz se jen branim a sam neutocim na druhou zakladnu, me to prestalo brzy bavit. (Jsem zhyckany hrou se stejnym konceptem, kterou zde nekdo nedavno linkoval!)

pak nejake drobnosti..
- menu je psycho - nevidim kurzor, vsechno strasne rychle blika, chvili jsem poslepu zkousel nekam najet a kliknul na kredits - hodilo to dialog "choose name", pak na prazdne obrazovce letela nahoru nejaka kostka a nic vic (predpokladal jsem, ze to byly titulky, ovsem bez titulku Smile)
- splnene levely nejsou moc prehledne oznacene od nesplnenych, nejdriv jsem rucne objizdel hrady, kde je vlastne level1, chtelo by to nejakou sipku, kam mam na te mape jit
- v cestine neni diakritika, plno chyb a preklepu, vypraveni pribehu na urovni ZŠ Smile
- intro je strasne nudne a nejde preskocit!
- sundani toho pambicka z mraku je fajn, ale nesmi priletet kazdych par vterin, pak se to okouka
- neni tlacitko na konec hry, stejne tak po smrti se ceka na enter, to uz tu nekdo psal..
- zase nejde alt+f4 ani zavreni pres taskmgr Sad

Naposledy upravil franz dne 10. listopad 2008, 16:03:21, celkově upraveno 1 krát
Houp

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 15:46:21    Předmět: Odpovědět s citátem

franz napsal:
- zase nejde alt+f4 ani zavreni pres taskmgr Sad

já killnul rovnou proces Smile, až při druhém spuštění jsem zjistil, že jde Esc

Jinak to co zmínil franz a já zapomněl o příspěvek výš, tak se pod to též podepisuji(až na to, že samotné bránění mi ani nevadí)

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 16:22:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak s tim menu mááám hodně veliké problémy .. polovina hráčů nevidí kurzor a blikají jim ikony jazyků. Netuším čím to je. Nebo takhle .. mělo by to být grafikou .. pokud máte starší, ale nevím, jak to obejít.

Pokud přijdu na to, jak se vyhnout tomu pokaženému menu, tak určitě bude nová verze, snad.

ale díky za ohlasy. Překlepoy, angličtina atd .. Omlouvám se, za to může né mco povedený testing.
franz

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 16:44:25    Předmět: Odpovědět s citátem

bedikk napsal:
grafikou .. pokud máte starší

Jednoduché 2D hry tohoto typu musejí fungovat i na 10 let starém PC!

Každopádně ten kurzor není vidět jen po spuštění hry, v samotné hře už kurzor je a když se menu vyvolá po hře, tak taky vidět je.
bedikk

PříspěvekZaslal: 10. listopad 2008, 20:32:14    Předmět: Odpovědět s citátem

zvláštní je, že je vyvoláván stejnou funkcí Surprised) .. jak říkám .. nechápu.
Houp

PříspěvekZaslal: 11. listopad 2008, 13:59:02    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna to nebude vas pripad, ale kdyz se mi neco chova nekdy tak, nekdy onak a je to to same, tak vetsinou omylem nemam inicializovane vsechny promenne, nekdy je v nich spravna hodnota nahodou, nekdy ne..

jinak mam Radeon X700 v notebooku, tak bych nepovazoval za tak staricke.

PříspěvekZaslal: 12. listopad 2008, 23:50:03    Předmět: Odpovědět s citátem

hmm .. tak datumem grafiky to taky nebude .. když to zlobilo aj na geforce 9800 :/ .. pokudim se na to přijiít.
Marek

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2008, 03:44:45    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučil bych ten anglický "překlad" úplně zrušit, dokud nenajdete překladatele, co opravdu umí anglicky.
bedikk

PříspěvekZaslal: 13. listopad 2008, 21:54:34    Předmět: Odpovědět s citátem

rušit se nebude, ale bude se kompletně přepracovávat .. ani jsem ho v zahraničí ještě nevydával ..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: