.[ ČeskéHry.cz ].
In the Moat 2 Offensive DEMO

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kael

PříspěvekZaslal: 30. srpen 2007, 12:17:08    Předmět: In the Moat 2 Offensive DEMO Odpovědět s citátem

Zdravím vás, pokud tenhle projekt ještě neznáte tak je to pokračování prvního dílu In the Moat. Je to má druhá hra na které už delší dobu dělám. Tenhle projekt momentálně patří týmu Kyller studio a je dělaný ve vývojářském programu Game Maker Very Happy Počátky vývoje začali už přesně před rokem. Dělám to ale sám a jen přiležitostně když mám chuť takže se to trocha táhne. A protože nevím jak dlouho vývoj ještě potrvá, tak sem chci dát aspoň ukázku ze hry. Nejsou zde všechny aspkety, jako animace umrtí, a taky je vní spoustu chyb, hlavně v UI. Hrát se to ale dá Very Happy

O čem hra je?
Jedná se o akční z doby druhé světové, když amíci dobyjeli Carrentan. Hráčovým úkolem bude se probít přes několik bitev a pomoct spojeneckým vojákům dosáhnout vítěztví. K tomu vám bude pomáhat sbírka dobových zbraní a přítel jménem Jerry, který má funkci medika, takže vám kdykoliv trochu doplní život. Zda to bude jediný hrdina který se k vám přidá nevím ještě ani já Very Happy

Jak hra vypadá?
Je to 2D z ptačí perspektivy. Nehledejte ve hře reálnost. Hra spíše nabízí podívanou na větší počet vojáků kteří se ženou přímo proti kulometům a padají rychleji než kulomet střílí. Tím hra vytváří svou jedinečnou atmosféru ke které přidává své i také jedinečná grafika, která sice není nijak zvlášť dobrá, ale za to je vlastní.

Tady pár screenů protože musím Very Happy

A demoverze o velikosti 7,5 MB, je to sice víc ale to je tím že je zde i hudba. Taky myslím že v dnešní době jsou už internety pokročilejší a stáhnout pár mega není nic hroznýho, teda aspoň pro mě né Very Happy
http://www.zshare.net/download/3378783ce2ac0d/

Co bych ještě dodal? No už jen snad to že když najdete chybu tak se nedivte a napište mi ji sem prosím. A taky k nim můžete připsat své názory na hru, co se vám nelíbí nebo naopak líbí nebo co by jste změnili a jak. Toď vše Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kael

PříspěvekZaslal: 30. srpen 2007, 13:12:06    Předmět: Odpovědět s citátem

tucna napsal:
Zábavné, bavilo mě to Smile

jen mě trochu zarazilo, že střelbou nezraňuješ své vojáky. Ale kdoví jak by se to pak hrálo...

tahle funkce je nemožná, to by jsi více zabil svých než nepřátel když jsi stále obklopen spojenci Smile
Kael

PříspěvekZaslal: 30. srpen 2007, 13:23:55    Předmět: Odpovědět s citátem

tucna napsal:
Právě že by to hráče nutilo hrát jiným stylem. Prostě vyběhnout z řady po straně, vystřelit, zařadit se apod. Navíc by tvý spojenci mohli používat nějáké formace aby si tak dělali místo. Variant jak to pak využít je dost, ovšem záleží jaký máš se hrou záměr.

ono vyběhnout z řady znamená smrt Very Happy hráč má malý život a stačí aby si ho vyhlídl kulomet a rozstřílí ho na padrť během chvíle, a takové dávání si pozor aby před tebou nikdo nestál je spíše otravné než zábavné Smile a formace je pěkná myšlenka, já se spíš ale přikláním k chaosu
swarm

PříspěvekZaslal: 30. srpen 2007, 14:46:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta imitace perspektivy je docela šílená Smile. Třeba druhý obrázek - budova vlevo (pohled mírně zleva) a vedle ní plot (pohled mírně z prava). Myslim, že pár těhle věcí by nebylo od věci opravit a myslim si, že je to i práce na chvilku. Jinak bych tu grafiku asi klidně i nechal.

Zatim jsem viděl jenom screeny, později hru určitě i odzkoušim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Chjoodge

PříspěvekZaslal: 31. srpen 2007, 10:12:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaprvé, vyndej z hlavního menu tu hudbu z Mafie.

Hru samotnou bych shrnul tak, že nakóděno máš něco, co by mohlo být celkem zábava, ale musíš si ještě pohrát s hratelností, přidat nápady, vymyslet zajímavé a různé úrovně, protože v současné verzi hraju tak, že stojím vzadu, držím levé tlačítko myši a postupně přejíždím přes živé nepřátele, což bych dlouho hrát nevydržel. Mimochodem jsem se takhle dohrál bez obtíží a s plným zdravím až ke konci.

Nápady nechám na tobě, určitě jich máš hromadu, tak se mi sem ani nechce vypisovat ty moje Wink

Pak pár drobností:

- Vadí mi, že se můžu pohybovat jenom v nějakém neviditelném pásu u spodního kraje obrazovky.

- Měl bys trochu odlišit hráčova vojáka od těch ostatních.
blazen.com

PříspěvekZaslal: 8. září 2007, 17:39:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeto skvělý ale posléze nudný,měl bys to trochu udělat tak aby v tom hráč hrál taky nějakou roli, klidně můžeš stát na místě a oni už si s tím porádí, je to sice pocit že svět žije vlastním životem, ale zase to davá hráče do role diváka, grafiku nech ta je skvělá, hlavně animace přeskouku přes bedny Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: