Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalSchuh
|
Zaslal: 31. říjen 2008, 16:53:39 Předmět: |
|
|
Zdravím, poměrně mě zaujala tvoje chystaná hra. Možná znáš naše stránky Piratesxxl.cz a víš, že se snažíme co možná nejvíce podporovat české vývojáře mobilních her. Podpora je většinou pomocí preview před vydáním, pak těsně před vydáním recenze a nějaká reklamka pomocí banneru třeba. Nedávno jsme též spustili projekt "Neboj se zeptat!", ve kterém se naši návštěvníci ptají hosta z nějaké firmy tvořící mobilní hry na otázky, které je zajímají a host samozřejmě odpovídá. Součástí projektu je i rozhovor přes samotnými otázkami návštěvníků a po ukončení otázek na daného hosta jsou ještě v jednom článku shrnuty nejzajímavější otázky a odpovědi.
Pokud bys měl o nějakou z těchto spoluprací zájem (ať už je to jen preview a recenze či i zařazení do projektu "Neboj se zeptat" jako host, určitě mě kontaktuj na PM či ICQ.
Nabídka samozřejmě platí pro všechny české tvůrce mobilních her co sledují toto forko, budeme jedině rádi pokud budeme moct uvést nějaké informace o chystaných českých hrách. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
Založen: 28. 08. 2007 Příspěvky: 44 Bydliště: KrungThepMahanakon, Thailand
|
Zaslal: 4. listopad 2008, 13:55:18 Předmět: Pomoc s Web administraci ! |
|
|
Vzhledem k tomu ze jsem na projekt v podstate sam a brutalni byrokracie Applu + veci ohledne vyvoje hry mne zamestnavaji bohuzel na vic nez 100%..
Chtel bych pozadat o pomoc s adminstraci Fora o nasi hre ktere je soucasti propagacniho webu. http://forum.pixellive.net
Forum funguje na phpBB 2.x a zatim je uzivatelsky neaktivni (hra neni vydana a nema ztim ani velkou agregaci).
Neustale tam ale řádí spameri - resp zrejme hlavne roboti, pro ktere standardni captcha z phpbb2 neni uz dnes zadny problem.
Nejde o nic velkeho. V podstate bych potreboval do phpBB nainstalovat nejake pokrocilejsi anitspam a admin mody + poradit jak forum lip zabezpecit a spravovat.
Bohuzel sam nedokazu stihnout, zaridit a naucit se vsechno
Budu rad pokud se najde nekdo kdo bude ochotny pomoct.
Pripadne mne kontaktujte pres forum pres PM nebo ICQ.
Diky - Riva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
|
Zaslal: 1. prosinec 2008, 21:33:40 Předmět: Out Now !! |
|
|
Trochu se spozdenim ale prece:
Od 23.11. je nase hra vydana na AppStore!
Checknout muzete pres iTunes pres tento odkaz http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=297466791&mt=8
Jinak jsme v Games\Trivia a na iPhone v AppStore staci vyhledat "Primetime".
Hra je momentalne k dispozici za 2.99 USD 0 = caa 58 Kc.
Ne ze bych veril ze si hru nekdo v CR koupi, ale pokud ano, doufam ze se vam bude libit !
Release nasi hry jsem radne oslavili na mini 'Launch Party' minuly patek
Pripadne postnu fotky. _________________
- We are not doing anything, give us a break :] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 1. prosinec 2008, 22:09:12 Předmět: |
|
|
GZ !!!!...fotky urcite postni....a daj casom vediet ci to zarobilo _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Riva
|
Zaslal: 2. prosinec 2008, 13:30:13 Předmět: |
|
|
Diky
Zarobilo - Momentalni status je takovy ze bez kazdodenniho marketingu to nevydela. Naopak pokud se budeme venovat dlouhodobe propagaci naseho titulu, verim ze prodeje budou dlouhodobe solidni.
Pokud by se tady na foru snad objevila osoba, ktera by mela zajem s nami za uplatu spolupracovat a starat se nam (nasim hram) dlohodobe (vyhledove 1/2 roku ?) o rozvijeni a udrzovani soucasne agregace, budu rad kdyz mne kontaktuje.
Nutnosti je asi jen volny cas, velmi dobra znalost anglictiny v psane forme, nettiquette a celkove systemu jakym funguje internet, internetova fora, blogy, net magy atd. _________________
- We are not doing anything, give us a break :] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|