Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
upir
|
Zaslal: 30. prosinec 2008, 16:42:56 Předmět: |
|
|
myslím že to je u těch zkumavek, kde vypiješ červený nápoj a máš superschopnosti - na ten kalíšek můžeš kliknout i když jsi v pravé části obrazovky. ale je to detail, kdo taky hraje adventury na skóre  _________________ www.photoshopGUIdesign.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 30. prosinec 2008, 16:56:22 Předmět: |
|
|
Pár věcí jde dělat dokola (lejt pivo, šupinu.. do zkupavek) - jsou za to body? nedá se ještě dotřetice vyndat vlas z tupé? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
Zaslal: 30. prosinec 2008, 17:20:16 Předmět: |
|
|
franz To by právě mělo být ošéfovaný. Za házení věcí do zkumavek myslím ani žádný body nejsou.
A vlas dotřetice lze vzít, ale myslím, že taky jen tak - bez bodu.
Upír na to asi káp. Ksakru... Když jsi v pravý části obrazovky, tak jde znova kliknout na misku a pak je zas ta animace, všechno...?
Ksakru. Jak to, že si toho doteď někdo nevšim?
Jde to lehce opravit, ale.. má to teďka cenu? Jsem už poslal odkaz na Bonusweb - už někdy skoro před týdnem a pořád to nenahodili, tak nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fremen

|
Zaslal: 30. prosinec 2008, 17:47:36 Předmět: |
|
|
Je to výborné. Žádné zbytečné zákysy a nelogické hádanky. Celý "příběh" (pokud se tomu tak dá říkat ) jede plynule.
Jen jsem narazil na menší problém, kdy v lokaci "Jeskyně" (s Batmanem) nelze z inventáře sebrat první tři předměty. Protože když se z inventáře odjíždí, tak se kurzor okamžitě z toho předmětu přepne na kurzor "Nahoru" pro přechod do jiné lokace. Ale to je jen malá chybka ve skriptování nebo možná nedokonalost AGS. Tohle jediné mne za celou dobu trochu štvalo.
Každopádně jsem se pár minut velmi dobře bavil.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
Zaslal: 30. prosinec 2008, 18:10:40 Předmět: |
|
|
Jsem moc rád, že se líbilo
Hmmm... na AGS to svádět nemůžu, ten inventář jsem si víceméně naskriptoval sám (defaultně máš prostě jen to sierácký nový okýnko) - což je znát taky v tom, že nejdou zkoumat a kombinovat předměty.
V pokračování to udělám líp (bude natvrdo dole a tím odpadnou všechny tyhle problémy).
Takže to je opět další nemilý bug. Příště se pokusím dát si víc pozor.
...A radši víc betatesterů to bude chtít  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nYv
|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 01:04:31 Předmět: |
|
|
tak mi to nedalo a stáhnul jsem si tu hru, už jenom podle prvního SS vypadala super a taky je . takže gratulace, ani grafika není nijak na závadu.
Ovšem nepíšu pouze abych hru pochválil, ale také, protože se mi stal nepříjemný bug. Když jsem pokecal s DareDevilem a on po mě chtěl zelenou, tak jsem šel hledat zelenou, šel jsem nejdříve ke zkumavkám s panákem prázdným a nic, pak jsem se vydal do první lokace, kde zmizeli stráže a bylo pouze tupé. Pak jsem se vrátil do baru a koukám... mám všechny věci v inventáři. Jak ty co jsem předtim v životě neviděl, tak ty co jsem již použil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 01:36:27 Předmět: |
|
|
Tak to koukám jako puk. Tohle... vůbec nepobírám. Skoro se mi tomu až nechce věřit. Nechápu, jak je možný, že by takovej bug vznikl. Prostě... nepobírám. Ani během testování jsem neměl jakýkoliv script, který by přidal tolik věcí.
Že by nějaká chyba v AGS...? Napadá mě maximálně tak, že existuje nějaká klávesová zkratka v debug modu, který jsem možná nezakázal, pro všechny věci a ty jsi ji zmáčknul.
Žádné jiné vysvětlení mě nenapadá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 10:13:48 Předmět: |
|
|
nYv: skvělej cheat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nYv
|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 16:44:59 Předmět: |
|
|
Ninjer napsal: |
Tak to koukám jako puk. Tohle... vůbec nepobírám. Skoro se mi tomu až nechce věřit. Nechápu, jak je možný, že by takovej bug vznikl. Prostě... nepobírám. Ani během testování jsem neměl jakýkoliv script, který by přidal tolik věcí.
Že by nějaká chyba v AGS...? Napadá mě maximálně tak, že existuje nějaká klávesová zkratka v debug modu, který jsem možná nezakázal, pro všechny věci a ty jsi ji zmáčknul.
Žádné jiné vysvětlení mě nenapadá... |
jo je to možný, protože mi to běželo v okně a když sem přeskočil přes ALT-Tab na plochu, abych něco udělal, tak pak když sem se vrátil do hry přestal fungovat ESC(tedy menu) a tak jsem mačkal všechno možné .
MatasX: ne že by mi to pomohlo získat červenou někde ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 17:00:39 Předmět: |
|
|
Tak to by mělo být ono
On ten AGS má nějaký hodně problémy s ALT+TABováním. Nedoporučuju dělat, protože nevím proč se pak celá hra nějak po...
Každopádně: Nemělo by to být tak, že když někdo zopakuje ten postup, který jsi vypsal, tak by získal všechny předměty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 17:08:44 Předmět: |
|
|
Ninjer napsal: |
Každopádně: Nemělo by to být tak, že když někdo zopakuje ten postup, který jsi vypsal, tak by získal všechny předměty. |
Ale no tak, tím nikoho neodradíš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
Zaslal: 31. prosinec 2008, 17:22:12 Předmět: |
|
|
Zkusit to můžu
Btw. užijte si dneska Silvestra a všechno nejlepší do novýho roku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ninjer

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 2. leden 2009, 12:47:03 Předmět: |
|
|
A dokonce od našeho oblíbeného recenzenta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 2. leden 2009, 12:57:12 Předmět: |
|
|
citace: |
V tomto místě se hodí zmínit, že všechny tyto hádanky jsou logického rázu, což je samozřejmě významné plus. |
No to snad ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|