.[ ČeskéHry.cz ].
Comics Quest - komiksová miniadventura
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ninjer

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 12:05:11    Předmět: Odpovědět s citátem

Ad Becherovka - Taky jsem kdysi s chutí hrál ty adventury pro Becherovku, které byly většinou moc pěkné... A vlastně v tý době mezi freeware českýma adventurama neměly skoro konkurenci.

A tý soutěže jsem se vážně nezúčastnil Laughing Kdysi jsem nad tím i přemýšlel, ale pak mi došlo, že by mě dost štvalo, kdybych se musel omezovat tím, že tam budu ten nápoj strkat Wink

A ten vtip možná lehce přehnanej je, ale účelně.. Řek jsem si "když už, tak už" - a navíc pan hospodský se s ničím nese*e, jak to tak u tohoto povolání bývá Wink

Ad pixelhuntingový Batman - Až takový pixelhunting to opravdu není! Wink Pokud teda mluvíte o "vercajku" - ta "mapa", která zabírá prostor, kde je možno na něj kliknout, je opravdu slušně velká - mnohonásobně větší než opravdový pixelhunting ve starších adventurách, kde to OPRAVDU bylo jen pár pixelů.
Uši malý docela jsou, ale taky jsem trochu spolíhal na to, že napoprvý v místnosti hráč na chvilku zakysne a všimne si jich Wink

A navíc hráčovi taky pomáhá text, který vypisuje, na co se zrovna ukazuje - to taky rozhodně není u adventur samozřejmostí (např. třeba většina adventur od Sierry)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mem

PříspěvekZaslal: 9. leden 2009, 16:25:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Ninjer napsal:
Kdysi jsem nad tím i přemýšlel, ale pak mi došlo, že by mě dost štvalo, kdybych se musel omezovat tím, že tam budu ten nápoj strkat Wink

No nevím, v zatím poslední hře pro Becherovku kterou jsme dělali s DesperadoXem (Bechercraft) se kromě názvu už vyskytovalo na hrací ploše jen poloprůsvitné logo, a ve hře nebyl ten motiv vůbec použit (žádné nápoje a podobné <>vinky), takže to nás neomezilo naprosto v ničem, naopak nás to obohatilo o peníze a nápoje (které pije aspoň půlka našeho týmu Razz)

PříspěvekZaslal: 10. leden 2009, 13:02:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně by se mi tam nechtělo ni s Becherovkou dávat... když to s hrou nemá nic ani na hony vzdálený Wink Čímž samozřejmě nikoho nekritizuju, jen já osobně bych to neudělal.
Fireaver

PříspěvekZaslal: 20. leden 2009, 23:31:18    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem to dohral.Jsem komiksovy fanda a tak se mi hra moc libila,jen kdybych se nekoukl na foru tak ty barvy nevyresim,ale jinak dobra prace
Kdy hodlas vydat pokracovani? (mozna bys tam mohl dat vic postav, jak z marvelu tak z dc)

btw slogan "usi delaj Batmana" nema chybu Very Happy
Ninjer

PříspěvekZaslal: 31. leden 2009, 10:18:23    Předmět: Odpovědět s citátem

.. Už jsem pomalu začal dělat na dvojce, ale myslím, že vývoj potrvá hodně dlouho Wink Vydání tipuju tak někde mezi letními a zimními prázdninami Wink

Ale zas by měla být hra tak třikrát delší Wink

A samozřejmě se objeví další komiksové postavy Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Přejdi na: