Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vytla
|
Zaslal: 28. červenec 2009, 18:44:46 Předmět: Sháním redaktory |
|
|
Nazdar lidi,
rozjíždím nový projekt na adrese www.computer-games.webnode.cz a sháním redaktory. Práce je čistě dobrovolná a není placená, pokud máte zájem, na výše zmíněných stránkách je na mě kontakt, či napište na stránce do fóra. Přivítám každou pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 09:38:58 Předmět: |
|
|
kdyz si neumis udelat ani poradnej web, tak to radsi zabal rovnou a pridej se k nekomu kdo uz to ma rozjety sablona s hudebni kapelou asi fakt nebude to prave  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytla
|
Zaslal: 29. červenec 2009, 10:01:58 Předmět: Vytla |
|
|
Tak víš co? Já si budu dělat svůj web klidně sám. Tahle šablona se mi líbí a není problém ji kdykoliv změnit pane chytrej!! Nebudu delat vsechno na stopro kdyz to jeste neni rozjety. Az bude vic obsahu tak určitě tu šablonu vyměním. Stačí ti to? A já tady sháním redaktory a ne rady ohledně vzhledu ok? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 10:45:10 Předmět: |
|
|
Vytla: pane frajere, nejdriv zapremejslej naco ty redaktory chces vubec sehnat.. webu o hrach je asi tak milion a kazdej druhej si mysli jak to rozjede, nema ani svou domenu, takze skonci na webnode nebo wz.cz a podobnejch mistech, napatla neco hodne jednoducheho prez pripravenou sablonu, naladuje do toho par clanku a mysli ze zboura svet.. na co myslis ze ty lidi nalakas aby pro tebe psali? Kdyz uz nic nenabizis za recenze, tak nabidni alespon nejake zdani profesionality, aby lide mysleli ze delaji na necem co ma smysl, ne na spatlanine. Takhle sezenes bandu 12tiletych decek ktere nebudou ani poradne umet nic napsat a za par tydnu to zabalis..
Pokud neco nechces delat na 100% tak to mozna radsi delej cele sam (vcetne clanku) nez abys do toho tahal jine  _________________ ******************************************
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 10:52:05 Předmět: |
|
|
OGI: On si na to přijde sám, jako každej, takže mu to nemusíš vysvětlovat.. aspoň to bude bez konfliktů... _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 10:55:33 Předmět: |
|
|
Quiark: ale me to taaaak bavi  _________________ ******************************************
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 10:56:52 Předmět: |
|
|
Ty recenze her na tom webu, připomnělo mi to dobu před deseti lety, kde na vznikajících amatérských webzinech byly recenze taky bez obrázků, a hlavně šlo jen o staré hry, co recenzent měl na svém počítači již roky . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 11:01:05 Předmět: |
|
|
Quiark napsal: |
OGI: On si na to přijde sám, jako každej, takže mu to nemusíš vysvětlovat.. aspoň to bude bez konfliktů... |
Tohle fórum by ale lidem mělo snad pomoct, takže proč jim neušetřit čas a neříct jim, co zdá se ještě neví?  _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 11:11:47 Předmět: |
|
|
Ladis: až na to, že to vždycky dopadne stejně. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
spark

Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
Zaslal: 29. červenec 2009, 13:00:17 Předmět: |
|
|
V takomto pripade nemaju ziadne rady vyznam, clovek si to uvedomi az vekom a pribudajucimi skusenostami. _________________ AlternativA
Fineway Studios | GDS09 | Game Access |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 13:18:08 Předmět: |
|
|
hm, slusne vychovani a schopnost prijmout kritiku se uci asi az v 8. tride, jak koukam na vlastnika, tak se tam jeste nedostal, nebudte na nej tak zli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 14:10:19 Předmět: |
|
|
Kdyby aspoň ty recenze byly dobrý. Ale nejsou.
Najdi si v muzeu archivní číslo Levelu a přečti si magazín Raketomet, ať víš, jak se má psát, když už nemáš ani dobrý web, ani přístup ke hrám (viz třeba "Recenze na Pupendo od člověka, který Pupendo neviděl").
Respektive tady to máš onlajn: http://www.raketomet.net/archiv/index.php |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vytla
|
Zaslal: 29. červenec 2009, 18:48:28 Předmět: Kamarádi měli pravdu |
|
|
Kamarádi měli pravdu. Tenhle server už je o ničem. člověk chce poradit sehnat pomoc a dostane se mu jen vysmesku. Ale co... Já si koneckonců můžu dělat svůj web jak chci no ne? nemusí na něj nikdo chodit, nemusí o mě mluvit v Americe ani v Pytlíkově, ale bude to prostě můj web. Je mi jedno co tady říkáte, já si ho moc toužím provozovat tak mi to neberte. A už sem ani nepište, já už sem nepáchnu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 29. červenec 2009, 18:51:27 Předmět: |
|
|
Nepachni. Nemam rad, kdyz nekdo pomlouva tenhle server.
Takze lock! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|