Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Laethnes
|
Zaslal: 29. srpen 2009, 15:39:09 Předmět: Detekce kolizí mezi dvěma trojúhelníky |
|
|
Asi mě teď budete nenávidět, ale mám problém - jak spočítat detekci kolizí dvou trojúhelníků? Ano, zkoušel jsem hledat na Googlu, ale mám několik problémů - jednak i po několika letech praxe mám problém zadat klíčové slova správně a jednak to na mě chrlí poměrně složité algoritmy, přičemž vím, že kdysi jsem jeden viděl, ale nemohu ho najít - vím, že to bylo řešeno přes determinanty vektorů mezi body, že to bylo strašně jednoduché a jen sčítání a násobení.
Neví, prosím, někdo
- tuto metodu
- stránku, kde by taková metoda byla popsána
- způsob, jak se toho dohrabat
Díky a omlouvám se za tak dementní otázku...
(Zkoušel jsem hledat na českém webu, anglickém webu a v samotných některých fórech, včetně tohoto a hledám už druhým dnem.) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Laethnes
|
Zaslal: 29. srpen 2009, 16:03:38 Předmět: |
|
|
Weny Sky napsal: |
http://softsurfer.com/Archive/algorithm_0105/algorithm_0105.htm#Triangle-Triangle |
Díky . (Ale louskat to budu asi tak den :3 (ano, vím, že o průniku dvou trojúhelníků vypovídá jen ten jeden odstaveček) ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|