Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Matasx
|
Zaslal: 6. září 2009, 09:51:08 Předmět: |
|
|
Myslím že tu moc reálná šance na dokončení není... (i přes to jak je thread aktivní)
Mám dotaz: Co se změnilo od 15. srpna? |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 09:56:14 Předmět: |
|
|
To co se změnilo, je na co? |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:08:46 Předmět: |
|
|
Takže SPIRITe, ty chceš nejdřív naprogramovat komunikaci mezi hráči, je to tak? _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:10:29 Předmět: |
|
|
No, ano. Nechceš to řešit jinde? |
|
Návrat nahoru |
|
|
ondy1985
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:18:54 Předmět: |
|
|
SPIRIT napsal: |
Nevim co furt řešíte, kdo tu píše něco o tom že chci velmi rozsáhlou hu kde bude 200 obchodu, tisíce povolání a podobně? Chci začít od toho základního a podle zkušeností a času to nadále vylepšovat! Vy tu hned píšete jak sem náročnej, chci extra velkou hru, div že nechci 3D a podobně! |
Quiark napsal: |
Trochu jsem googlil a našel jsem... |
Děkuju za snahu, ale to asi ne. Krom pohybu a možná ještě inventáře nic víc ztoho nedostanu. To na tuto hru nestačí, to už pak rovnou mohu jen dělat grafiku. |
Na jednej strane tvrdis, ze nechces nic rozsiahle a komplikovane, a na strane druhej ti nestaci nastroj, ktory je na online hry urceny? Uvedom si co vlastne chces. Chces silou mocou vyvijat vlastny engine, alebo chces vyvijat hru? _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole
Naposledy upravil ondy1985 dne 6. září 2009, 10:26:26, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:21:02 Předmět: |
|
|
OK, moje ICQ je 350-433-333. Ale dnes jsem tam do cca 12 až do půl jedné, pak až za týden. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:31:15 Předmět: |
|
|
ondy1985> jde o to že každej si pod rozsáhlostí určuje něco jiného. Tak sem neplet zase toto. Nikde sem nenapsal že chci nástroj pro online hry, jen kdyby nějaký pěkný byl proč ne, ale žádný pěkný není, dobrý taky ne. Aspon ne zdarma |
|
Návrat nahoru |
|
|
Matasx
|
Zaslal: 6. září 2009, 10:35:42 Předmět: |
|
|
SPIRIT: myslím si, že se ti tu všichni snaží radit (od toho mimo jiné taky phorum je ne?) a ty je všechny odrážíš slovy jako "nerozumis tomu", "neplet se do toho", "uz sem nepis". Nechceš slyšet pravdu.
Co se změnilo od 15. srpna?
1. Tím myslím cokoliv - nějaký posun ve hře, nějaká změna v "teamu" atd...
2. Už ses naučil česky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 11:48:12 Předmět: |
|
|
Nikoho neodháním, ale když mě to uráží, či uráží mou hru tak ano. Navíc toto téma sem založil abych někoho našel, a ne mě někdo poučoval. Bud to budu s někym řešit na icq, či jinde ale zde ne! |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:03:07 Předmět: |
|
|
Chlapec rozhodne vie ako komunikovat a prijimat feedback
spirit: kolko mas vlastne rokov ? A nesnaz sa odpovedat protiotazkou, hod len cislo, ok? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Aivi
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:04:51 Předmět: |
|
|
Dle mého nemá cenu, aby se to učil sám a poté si to sám i naprogramoval, protože je to strašně rozsáhlé (učit se C#, DirectX/OpenGL, komunikaci po síti, databáze...).
Každý měl někdy velké cíle, i když vypadaly jednoduše. Taky jsem se snažil o naprogramování jednoduchého jádra pro mmorpg s použitím Javy, Opengl a projektu Darkstar, který ulehčil práci s komunikácí SERVER-CLIENT, ale i tak to bylo dost náročný. Hlavně se to špatně testuje, protože i když jedeš na localhostu, tak alespoň u mě bylo vůbec komplikovaný spustit serverovou část.
No myslím, že to nemá cenu dále řešit. Pokud seženeš lidi, kteří tohle vše umí, pak ti to přeju a rád uvidím výsledek, ale myslím, že už díky svému vystupování zde nikoho do svého projektu nezískáš SPIRIT. |
|
Návrat nahoru |
|
|
one eyed child
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:06:35 Předmět: . |
|
|
moc nerozumim tomu, proč pro tak malou hráčskou obec, jako je ta u nás, vyvíjíte hru, která tu v podstatě už pár let funguje (chmatákov). nebylo by rozumější, připojit se k jejich týmu a umožnit tak něčemu zavedenému lépe se rozjet? pokud nabíráte řekněme programátorské zkušenosti, tak je to asi pochopitelné, ale asi byste se měli smířit s faktem, že to prakticky nikdo nebude hrát a bez odezvy vás to s největší pravděpodobností přestane bavit a nedoděláte to. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:12:04 Předmět: |
|
|
Chmatakov je o ničem jiném. K nim se nedá připojit, nikoho nepotřebuje. Jinak je mi 16. No někdo tu mluví o tom že špatně vystupuju, ale kdybyste stále nešpinily mě či hru, tak se svámi bavim v klidu. Pokud vám to vadí, toto je naposled co píšu do tématu, na otázky neodpovídám. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:29:09 Předmět: |
|
|
Podle ICQ je ti 15 (nar. 8.2.1994). Přidání toho jednoho roku mělo znamenat jako co?
if.then: zatim jen windows, přece jenom to už pak záleží na programátorech. |
Typická neschopnost vést programátory, je to pak o hodně víc práce to udělat i pro jiné OS, když jim na začátku řekneš, že to bude Windows-only a oni proto použijí Windows-specific nástroje a knihovny, které jim v tu chvíli usnadní vývoj.
Jinak je to docela ujetý, sám programovat nechce, takže jemu osobně může být jedno, jestli se použije nějaký nástroj, protože on se přece v programování zdokonalovat výrobou vlastního enginu nebude. Časem chlapče třeba zjistíš, že i s fulltime placenými vývojaři budeš muset dělat kompromisy, natož teď s lidmi zadarmo. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPIRIT
|
Zaslal: 6. září 2009, 12:37:52 Předmět: |
|
|
To že na icq mám udáno toto, hned nedokazuje že nepíšu sem pravdu.
Omlouvám se ale už neřešim nic, sem nepíšu. Opravdu sem čekal na ty LADISe "kecy"! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|