Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Xenyoo

|
Zaslal: 18. září 2009, 12:47:27 Předmět: Re-Relye |
|
|
Re-Relye
O hře:
Hra je dělaná pouze pro soky a rychle ježdění do hry bych chtěl do budocna udělat nějake zavody a take možna více propracovaní moidel auta, jinak bych nic na hře měnit nechtěl ale hra je v raném stadiju proto neočekávejte nic na vysoké urovni.
Video:
http://www.ceknito.cz/video/389770
web:
playsoft.tk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 18. září 2009, 13:31:48 Předmět: |
|
|
Hra vyzera solidne, dost mi to pripomina Motocross Madness... Az sa mi zda divne, ze by niekto s tvojimi vyjadrovacimi schopnostami bol schopny nieco taketo nakodit To si pisal po 6 pivach alebo ti blbne klavesnica?
Btw chybaju ti tu 2 povinne screenshoty. _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 18. září 2009, 14:45:31 Předmět: |
|
|
jo presne motocross madness jsem si pritom hend take vybavil, kazdopadne pridat lepsi grafiku, detajlnejsi textury a nejakou napln hry (treba jen sbirani ruzne umistenych checkpointu nebo tak) a mohla by to byt docela zabavna hra, preju hodne sil na pokracovani v projektu  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 18. září 2009, 17:30:19 Předmět: |
|
|
http://3drad.com/ , že?
Model auta je z 3D Radu, model prostředí je z 3D Radu, engine je z 3D Radu a všechno ostatní předpokládám taky (fyzika, zvuky, ...)
Na stránkách je i tutorial jak podobnou aplikaci zprovoznit, zvládl jsem to i já za asi 15 minut (a Bůh ví, že nejsem programátor).
Je hezké, že už ses dostal k tutorialu "Get started with 3D Rad" a umíš k videu přilepit zvuk a uploadovat to na net, ale to ještě pořád na tvorbu her nestačí.
To jsem ale pěknej šmejd, že jsem to prozradil, že?
Kdybys aspoň něco změnil, tak by to možná nebylo poznat, ale tohle je hodně slabomyslný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 18. září 2009, 19:00:43 Předmět: |
|
|
3D RAD se píše na konci toho videa, takže se tím netají.
Kdyby první příspěvek byl ve stylu "lidi čumte, našel jsem 3D RAD a tohle jsem udělal po prvním tutoriálu, ujde že?", tak nic neřeknu. Vydávat cizí práci za svoji je zlodějna, i když je to free. Chtělo by to aspoň vyměnit všechnu grafiku. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 18. září 2009, 19:37:30 Předmět: |
|
|
Já to chápu tak, že hra je dělaná pouze pro soky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 18. září 2009, 23:48:11 Předmět: |
|
|
Mozno to malo byt socky
Moderator -> close  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 19. září 2009, 12:53:05 Předmět: |
|
|
Kokos, mna to tiez zmiatlo, a uplne do konca som to nedopozeral.
Na beginnera by to bol velmi slusny vykon:
- huge terrain
- seamless LOD
- procedural texturing
- matching skybox
- no lags
- no Z-Buffer issues
- working basic physics
- ......
Co ma ale najviac zmiatlo bol ten post na zaciatku. Ten mi tiez vobec nesiel k tomu produktu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 19. září 2009, 15:16:49 Předmět: |
|
|
To jeho ukázkové video je engine + terén + vozidlo, které najdete hned jako první obrázek na homepage toho enginu - nadepsáno Getting started with 3D Rad s popiskem "five-minute tutorial"
http://www.3drad.com/ _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 20. září 2009, 09:55:18 Předmět: |
|
|
takhle se mají řešit hry - sebrat tutoriál a šup, hra hotova a nezbývá než záznam do seznamu hotových projektů
inu, a také by mě zajímalo, jaké komerční hry dělá skupina vývojářů, JEJÍŠ jsi členem _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20. září 2009, 10:51:46 Předmět: |
|
|
Zamceno. Ne, takhle se hry opravdu delat nedaji. Vzhledem k tomu, ze tu autor na uvedena fakta nereagoval, predpokladam, ze hra se opravdu od dema z 3D Radu lisi maximalne zmenou nazvu.
Neco takoveho nepatri nejen do "hotovych" projektu, ale ani do inkubatoru. Pokud na hre opravdu probiha nejaky vyvoj a obsahuje nejake nove vlastnosti proti uvedenemu demu, muze me autor kontaktovat pres PM a zvazim otevreni threadu a presun do Inkubatoru. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|