Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ane-arch

|
Zaslal: 28. září 2009, 22:38:42 Předmět: Autor textů nastavuje bradu k ranám! |
|
|
Zdravím ve spolek. Pokud najdete další gramatické chyby, viník jsem Já, můžete metat zelí dle libosti...
A především - v dolech najdete deník, který je nečitelný. Pravda byla pošlapána a do hry se text nedostal z důvodu hádky... Tak kdyby někdo chtěl znát pravdu o mniších, pošlu... _________________ www.ane-arch.cz/blog |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICB
|
Zaslal: 29. září 2009, 19:30:47 Předmět: |
|
|
Tak tahle výčepní událost se povedla suprově. Podobnou free hru, jsem už dlouho neviděl Trochu mi to přípomíná hru Asmodeus z roku 1997. U kozí bradky, se vám to ale povedlo ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ane-arch

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aldor
|
Zaslal: 29. září 2009, 20:56:04 Předmět: Gratz |
|
|
Dohráno. Oba konce . Spolubydla si ze mě sice celou dobu dělali srandu, co že to pařim za blbost, krycí jméno: "Házení shnilého zelí" (a vesele u toho smažili FaceBook výplach FarmVille), ale mně se to moc líbilo. Hodně mi to připomínalo první díly série Gothic, což je myslím pro autory asi to nejlepší hodnocení, jakého se jim mohlo ode mě vůbec dostat . Na polomrtvé české free herní scéně působí Legie trochu jako zjevení proroka posledního soudu. Teď bude následovat 1000 let vlády antikrista na zemi (mám radši ty špatné konce ) a pak přijde Pac-In.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavolzetor
|
Zaslal: 30. září 2009, 17:48:02 Předmět: |
|
|
potreboval by som nastaviť rozlíšenie 1680x1050, je to možné? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Helena

Založen: 27. 09. 2007 Příspěvky: 19 Bydliště: Liberec ~ Praha
|
Zaslal: 30. září 2009, 20:10:31 Předmět: |
|
|
Aldor> Gratulace, jak dlouhá byla tvoje hrací doba? Nestávalo se ti, že by při delším hraní vypadávaly zvuky? Jsi vůbec první, kdo to z veřejnosti dohrál, přijmeš pozvání tvůrců do čajovny?
pavolzetor> S přepínáním grafických režimů byly nějaké problémy mezi platformami, tedy zůstala jen hra v okně, dají se leda zapnout okraje kolem (klávesou F5). Je to ale v ToDo do případného patchu.
Jinak díky všem za ohlasy, o všech starších nezodpovězených dotazech vím, hned jak bude chvíle to projdu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milanvasek
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Londyn, Roznov p.R.
|
Zaslal: 1. říjen 2009, 10:44:40 Předmět: |
|
|
Helena napsal: |
Aldor> Gratulace, jak dlouhá byla tvoje hrací doba? Nestávalo se ti, že by při delším hraní vypadávaly zvuky? Jsi vůbec první, kdo to z veřejnosti dohrál, přijmeš pozvání tvůrců do čajovny?
|
hmm, bude na caj pozvan kazdy, kdo to dohraje?
jinak teda vypada to pekne na freeware. celkem obdivuju, ze jste neco takoveho vytvorili. kdyz bude nekdy vic casu, tak to zkusim zahrat...  _________________ 3d artist @ Jellyfish Pictures, London |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 1. říjen 2009, 12:36:07 Předmět: |
|
|
Taky to obdivuji, dokonce jsem si to i zahral to bude zas promrhaneho casu. Jinak bych uvital navod, protoze se mi jen tak tak podarilo dostat se z hospody Opravdu vas obdivuji, musela to byt strasna spousta prace. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 1. říjen 2009, 14:08:58 Předmět: |
|
|
hodne pekna vec, zabavilo me to dobre celou cestu vlakem z prahy do ostravy ale pak jsem to po x pokusech zavrel, 3ti patro dungeonu vedle carodejnice je fakt hardcore, s plnym zdravim jsem stejne po chvilce zabit... uz asi 100 pokusu, ale vytrvam, jednou to vyjit musi  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 1. říjen 2009, 14:26:09 Předmět: |
|
|
na mna su suboje nejake tazke... a to som sa pokladal za hardcore hraca :-/ Respektive ani nie su tazke, len sa mi nechce kryt sa pol hodinu stitom a cakat na spravny moment na uder, ked je nepriatel za kazdym rohom... _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 1. říjen 2009, 14:35:20 Předmět: |
|
|
ondy1985 napsal: |
kryt sa pol hodinu stitom a cakat na spravny moment |
Já to dělám tak, že jak vidím, že potvora útočí, zmáčknu štít a tím jí zruším útok... (klidně i v momentě, kdy sám útočím), jinak není imho potřeba štít držet v kuse.
Nejtěžší byl ten rytíř v zaplaveném dole, to jsem snad třikrát loadoval, jinak jsem většinu potvor vybil bez škrábnutí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 1. říjen 2009, 15:00:04 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
Já to dělám tak, že jak vidím, že potvora útočí, zmáčknu štít a tím jí zruším útok... (klidně i v momentě, kdy sám útočím), jinak není imho potřeba štít držet v kuse. |
nj, ale ked mne prave tlacitko funguje len obcas  _________________ Whack it! - nová hra pre Android na štýl Whac-a-mole |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 1. říjen 2009, 15:21:08 Předmět: |
|
|
Franz: to je presne ten zkur... grazl co me tak prohani
Ondy: jj me taky, nekdy je treba ho zmacknout vic jak dvakrat aby se stit zvedl a vetsinou v nejmin prihodnou chvili  _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaemon
|
Zaslal: 1. říjen 2009, 16:36:31 Předmět: |
|
|
Trocha chvály na začátek - hra je výborná, atmosféra, rozohovory i styl soubojů (jen škoda že se z nich nedá utéct)
Zatím jsem našel jenom drobnosti - po stisknutí klávesy P se objevují části dialogů (pozůstatek z vývojové verze nebo to má nějaký hlubší smysl který jsem neobjevil?) a hospodský při rozhovoru vypadá jako že mu "bublá" hlava. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Helena

Založen: 27. 09. 2007 Příspěvky: 19 Bydliště: Liberec ~ Praha
|
Zaslal: 1. říjen 2009, 16:54:09 Předmět: |
|
|
Kaemon> díky za upozornění na chybu, v aktuální verzi na webu už je to opravené |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|