Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ladis

|
Zaslal: 7. říjen 2009, 22:35:12 Předmět: |
|
|
Já tedy vygooglil na tvůj dotaz tohle: Adobe Flash Pro CS3 Win CZ (ActionScript 3 to má). Nový za 16 669 Kč (19 836 Kč s DPH), což je jako nějaký levný notebook. Možná, hodně hypoteticky, by šlo někde sehnat použitý, nebo koupit v zahraničí. Jinak záleží, na co to chceš. Jestli na hraní a vyvíjení něčeho zadarmo, tak bych to upirátil. Jestli si tím chceš (při)vydělávat, tak je i cena za nový produkt dost malá. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 8. říjen 2009, 07:15:51 Předmět: |
|
|
Jo to by mě taky zajímalo, existuje pár open source projektů, některé mají i IDE, ale co z toho je fakt použitelné netuším.
http://osflash.org/projects
Ladis: to, že ty bys něco upirátil, sem opravdu nepatří, a na fórum vývojářů už vůbec _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 9. říjen 2009, 07:23:00 Předmět: |
|
|
PanVetvicka napsal: |
Ty OpenSource FLASH projekty jsou v plenkách a bez podpory ActionSkript 3. |
V tom seznamu co jsem postoval se AS 3.0 zmiňuje u několika z nich, takže nějaká podpora tam je, teď jen jestli s tím má někdo reálné zkušenosti.
Ten upgrade by byl dobrý nápad (vím, že lidi to tak dělali s Borlandem, když nabízeli upgrade z konkurenčních MS produktů), ale nevím zda se ti povede něco sehnat za rozumnou cenu, např. Flash MX 2004 Pro jsem teď viděl za 440 USD _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MePHyst0
|
Zaslal: 9. říjen 2009, 09:46:15 Předmět: |
|
|
Neviem presne na co to chces pouzivat. Ale ked nie kreslenie, ale programovanie(vytvaranie aplikacii) tak mas niekolko moznosti.
spoplatnene(za par stoviek dolarov to kupis, ziadna palka):
Flex Builder 3
Flash Builder 4
free a open source:
Flashdevelop - neviem ci si to uz pozeral, ale plne pouzitelny nastroj aj na vacsie projekty.
pouzivame v praxi vsetky 3 a teda az na klasicke roblemy je to normalne pouzitelne aj na velke komercne projekty. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 9. říjen 2009, 17:42:17 Předmět: |
|
|
Vysvětli mi prosím k čemu je ten FlashDevelop, když potřebuje cestu na flash.exe a taky bere nějaký třídy z flashe... koukal jsem na to jenom chvilku, ale pořádně tomu nerozumim. Takže potřebuju Flash CS3, abych v něm mohl vyvíjet? _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MePHyst0
|
Zaslal: 9. říjen 2009, 18:27:47 Předmět: |
|
|
my v nom kompilujeme normalne oproti flex sdk (3.0 aj 4.0), zrejme to bude tvoj problem ale nie som si isty na co myslis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|