Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
IWstastu
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:16:24 Předmět: |
|
|
- smazáno autorem jako nesmyslné OT téma -
Naposledy upravil IWstastu dne 4. listopad 2009, 21:41:22, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:32:41 Předmět: |
|
|
IWstastu:
Napsal jsem konkrétnímu člověku chybu, kterou jsem objevil na stránce, kterou linkoval, a která shazovala jeho argumentaci. Nebylo to mířené proti vám ani vašemu projektu, ten je mi skutečně volný, protože o něm ani nic nevím. Na to jsem si od tebe vyslechl asertivní invektivy typu "Přejeme Vám do života mnoho dalších šťastných chvil a úspěšných okamžiků strávených při pozorování svého okolí a tím i chápání sebe sama.", se kterými pokračuješ i u jiných (když má Desperadox, který by mimochodem mohl být tvým otcem, stejný názor jako my ostatní, tak protože píše slovensky, je to určitě jazyková bariéra... ach můj bože )
Opět nechápu, kde se v tobě bere ta drzost mě dále poučovat (co mohu dělat se soukromými zprávami ), skutečně na to chlapčce nejsem ani v nejmenším zvědavý a plýtváš především svým časem (a časem vašeho týmu, když řešíte takové důležité věci).
Závěrem jsem příliš nepochopil, co se vlastně snažíš tím příspěvkem dokázat, ale spokojím se i s tím že mi to zůstane utajeno  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IWstastu
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:38:32 Předmět: |
|
|
Naposledy upravil IWstastu dne 4. listopad 2009, 21:41:34, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aldor
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:38:46 Předmět: |
|
|
IWstastu: Napadlo tě, že se ti Mem třeba snaží naznačit, aby si sám sebe nebral zase tolik vážně? Tvoje posty sou sice 100% korektní, ale ona trocha srandy neškodí a s touhle strojeností si jdi na mezinárodní konferenci o rasismu.
Autor vlákna: Ty to nemyslíš vážně, že ne? Jestli jo. Nabízíš cizí engine. Story která (trochu sebekritiky člověče) vypadá jak od absolventa prvního stupně základní školy. Možná jsme tak psali taky, ale nikomu jsme to neprodávali! Jo a pak ještě gamedesign, předpokládám na stejné úrovní tj. plky o něčem nepodstatném v mizerném provedení (kolik že to máš zkušeností, že to někomu nabízíš a chceš z toho podíl?). Pokud máš super nápady a chuť do něčeho podobného tak se prostě připoj k nějakému už existujícímu týmu. Sice se nejspíš pohádáte, rozpadnete, ale špatná zkušenost je taky potřeba. Když budeš mít štěstí a trochu snahy tak to třeba dopadne dobře. GL. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IWstastu
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:41:34 Předmět: |
|
|
Naposledy upravil IWstastu dne 4. listopad 2009, 21:43:20, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:46:36 Předmět: |
|
|
IWstastu napsal: |
Každý máme na věc jiný pohled... Tudíž již nemusíme nic řešit a celé nesmyslné téma přejdeme. Souhlasíte? |
Rozhodně  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 20:48:39 Předmět: |
|
|
Souhlasím, že styl IWstastu tu působí (a asi kdekoliv na internetu, ba i v reálném světě) docela jako pěst na oko.
K projektu.. chtěl bych původnímu autorovi poradit, aby takovéto věci dával do inzerce. Jednak tam to skutečně patří, protože to je opravdu inzerát a další výhoda je, že se na to nedá reagovat, takže se tvému návrhu všichni soukromě vysmějeme (původně jsem nechtěl být tak upřímný :/) a tím se vyhneme těmto diskusím. _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 21:07:57 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 21:41:25 Předmět: |
|
|
Hej, tohle je moc tohle vlakno!
Nejdriv ten uvodni post a pak tydle debaty. Clovece IWcosi ty ses fakt masakrator A to nemyslim v tom pozitivnim smyslu slova, ale negativnim Sorry, ale je to tak a nekdo ti to musel rict.
Tohle forum je takova rodinna komunita. Jsme tu vetsinou stejne stari, bavi nas vyvoj her, obcas se spolecne ozereme. Proste pohoda. A ikdyz prijde nekdo novy, tak ho vetsinou vrele privitame. Pokud se neuvede jak ..... A do toho ted ten tvuj styl vykani a prehnane slusnosti, neustale omlouvani za OT (To omlouvani za OT me hodne dostalo. Tohle je internet = nejvetsi smetiste sveta, 99% veci na internetu je OT! Ja sem tu admin a vubec me netrapi, ze v tomhle postu nenapisu nic prinosneho pro autora prvniho postu. Natoz abych se mu za neco omlouval. Vzhledem k tomu co napsal v prvnim postu by to bylo stejne jedno).
Jestli ti to opravdu doted jeste nedoslo (o cemz silne pochybuji, ale tak chapu ze nekteri lide proste nemaji socialni citeni a jejich emocni kvocient je velmi nizky. Obvzlast u programatoru z MFF je tento jev velmi casty. Sorry, ale proste sem si musel rypnout ), tak tvuj styl tu pusobi jako silna provokace. A nejenom, ze tak pusobi, ale vetsina ostatnich ho tak i prijala a podle toho reagovala. Proto ti tu psali, ze by ses mel uklidnit a podobne.
A toz tak. Jinak na muj post klidne reaguj. Neboj, i kdyz to bude proti oficialnim pravidlum fora, tak te za to na GDS nezlincujeme Na GDS samozrejme budu. Oba dny. V sobotu dokonce i neco mektat Uvidime  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IWstastu
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 21:49:20 Předmět: |
|
|
- nechám Vás tedy osamotě na Vašem smetišti
Dovidenia pri GDS, priatelia, tesime sa na vas 
Naposledy upravil IWstastu dne 5. listopad 2009, 01:19:26, celkově upraveno 5 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 21:53:23 Předmět: |
|
|
- necham Te tedy osamote na tvem smetisti
Dovidenia pri GDS, priatelia, tesime sa na vas  |
Dik, ale na GDS to nebude lepsi. Jestli si myslis, ze se nam tam zmeni osobnosti, tak bohuzel....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 22:00:43 Předmět: |
|
|
Flash: nooo, mně možná skončí menzes  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IWstastu
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 22:02:38 Předmět: |
|
|
Naposledy upravil IWstastu dne 4. listopad 2009, 22:37:42, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
IcE
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 22:04:32 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
- necham Te tedy osamote na tvem smetisti
Dovidenia pri GDS, priatelia, tesime sa na vas  |
Dik, ale na GDS to nebude lepsi. Jestli si myslis, ze se nam tam zmeni osobnosti, tak bohuzel....  |
Ahoj, jeste ze jsi napsal, jenom jsi me utvrdil v zruseni me casti prezentace na GDS. Uzijte si rodinnou atmosferu
IcE-M |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 4. listopad 2009, 22:13:55 Předmět: |
|
|
IcE napsal: |
Ahoj, jeste ze jsi napsal, jenom jsi me utvrdil v zruseni me casti prezentace na GDS. Uzijte si rodinnou atmosferu
IcE-M |
Jestli ti vadi pohodovi lidi a rodinna atmosfera, tak pak jsi asi udelal dobre. Me osobne by naskrobena atmosfera, umely respekt ci prehnana zdvorilost k akci jako je GDS nesedela. Ale tak necham se prekvapit Uvidime jake to letosni GDS bude..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|