Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vilem Otte
Založen: 18. 09. 2007 Příspěvky: 462 Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora
|
Zaslal: 13. říjen 2009, 00:22:55 Předmět: |
|
|
Tak nakonec čas o víkendu (Pa 6., So 7. 11.) vůbec nemám (budu mimo republiku).
Škoda že akce byla ohlášená pouze cca měsíc dopředu - kdyby to bylo alespoň tak 3, 4 měsíce předem, byl by čas připravit si workshop s ForgottenLIB, případně s enginem (u kterého momentálně chybí jen dodělat některé rozkopané editory), uvolnit si čas na víkend a napsat PDFko.
Samozřejmě držím palce ať GDS tento rok vyjde (a snad ta účast i přes pozdní oznámení nebude chabá). _________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 26. říjen 2009, 14:45:23 Předmět: |
|
|
http://gds09.cz/program/ napsal: |
Seznam přednášek bude přístupný nejpozději 7 dní před konáním konference. |
Nebylo tam původně 14 dní? _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jack M.A.X.
|
Zaslal: 1. listopad 2009, 18:58:26 Předmět: |
|
|
Tak jsem mrknul na program a koukám, že nám přednášky časově kryjí. Měl bych dotaz, budou se pořizovat video záznamy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
Zaslal: 3. listopad 2009, 10:10:27 Předmět: |
|
|
Jack M.A.X. napsal: |
Tak jsem mrknul na program a koukám, že nám přednášky časově kryjí. Měl bych dotaz, budou se pořizovat video záznamy? |
Minimálne obraz z PC + audio _________________ AlternativA
Fineway Studios | GDS09 | Game Access |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 3. listopad 2009, 10:12:40 Předmět: |
|
|
spark napsal: |
Jack M.A.X. napsal: |
Minimálne obraz z PC + audio |
tak abyste nedopadli jako my loni - obraz z PC mame - audio se moc nevydarilo a to je take duvod proc neni lonske video |
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
Zaslal: 3. listopad 2009, 10:17:07 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
tak abyste nedopadli jako my loni - obraz z PC mame - audio se moc nevydarilo a to je take duvod proc neni lonske video |
Uvidíme, ak bude každý prednášajúci využívať mikrofón, zvuk by mal byť v poriadku, i keď stať sa môže čokoľvek, rozhodne sa o to posnažíme _________________ AlternativA
Fineway Studios | GDS09 | Game Access |
|
Návrat nahoru |
|
|
kanker
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 18:45:30 Předmět: |
|
|
Kdo z vas prijde uz v patek? |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 4. listopad 2009, 19:25:45 Předmět: |
|
|
Ani nevíte lidi, jak mě ser* (...štve..ehm), že se tam nedostanu....
Jsem byl naposled někdy v prváku na střední...snad příště... _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MD
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 11:35:31 Předmět: |
|
|
Tak ja jdu chvalit! Chvalim organizatory, prednasejici, hojnou ucast, hospudku se Svijany, vyherce soutezi (treba Mema doufam, ze se tu brzo objevi nejaky ten link) Jsem taky zvedav, jestli se letos podari zvukovy zaznam a budu se moct podivat na prednasky, ktere jsem minul. Jeste jednou: letosni GDS jsem si krasne uzil _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
|
devillante
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 12:14:32 Předmět: |
|
|
A co zjistili na GDS IWStats a IcE? Jsou všichni kreténi? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Yossarian
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 12:53:33 Předmět: |
|
|
Samozrejme ze jsou. A Mem je kretenu kral, a to jsem zjistil, aniz bych na GDS byl (coz me mrzi, ze mi nevyslo ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 14:20:45 Předmět: |
|
|
Přes počáteční zdravou skepsi (která trvala ještě při příchodu před vchod Boby centra, kde nebyl žádný plakát GDS, a tak jsem čekal i skrytou kameru ve stylu "kdo všechno myslel, že GDS fakt bude, a skutečně přišel" ) mi taky nezbývá než organizátory pochválit za to, že se to povedlo uskutečnit a v jakém stylu. I to PR na přednáškách sponzorů se dalo v pohodě zkousnout a taky je jim potřeba poděkovat, vidět na vlastní oči nVidia 3D vision stálo za to a osobně tak už budu do jejich řešení kydat méně
MD napsal: |
vyherce soutezi (treba Mema doufam, ze se tu brzo objevi nejaky ten link) |
Hh , takže soutěže taky proběhly? Kdy to vyhlášení bylo a jaká byla účast? My jsme odjížděli už před 17. hodinou... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MD
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 14:40:58 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Hh , takže soutěže taky proběhly? Kdy to vyhlášení bylo a jaká byla účast? My jsme odjížděli už před 17. hodinou... |
No jasne a ty si to nechas ujit plna mistnost, velka slava, taska plna reklamnich predmetu a her ti prijde postou ... hihi. Oceneni byli tri hudebnici, jedna hra a Mem no asi by ses mel pochlubit a dat sem link, mel jsi uspech, rad si to pustim znovu. _________________ - play with objects - www.krkal.org - |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 14:54:02 Předmět: |
|
|
MD: Tak dík za info, já jinak dělal příspěvek i do hudby a obrázků To video zrovna bylo dost suché, protože v Garry's mod se to musí nahrávat interaktivně (nebo možná LUA skripty, ale to jsem neměl čas studovat), ale zas mi bylo líto nic neposlat, když jsem za ten mod vyplázl 7 éček na Steamu (plus jsem čekal, že účast v téhle kategorii bude slabší, ale že nebudou ani konkurenti... hm )
http://vimeo.com/7366959 _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Augi
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 15:44:39 Předmět: |
|
|
Taky musím pochválit organizátory - super! Kdybych měl něco vytknout, tak by to bylo jen pozdější oznámení termínu. Např. after-party restaurace byla snad poprvé vybrána tak dobře, že nás v jedenáct nevyhazovali, vařili tam a bylo se tam slyšet. Takže pochvala a díky a za rok snad znovu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|