Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sirall
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 16:17:32 Předmět: |
|
|
Také bych se rád připojil k pochvale organizátorů.
Letošní GDS bylo mé páté a rozhodně byl letošní ročník na nejprofesionálnější úrovni. Všechny přednášky byly velmi konkrétní a vedli je pouze profesionálové z oboru. Výběr restaurace Nekonečno pro Afterpárty byl taktéž vynikající.
Troufám si říct, že bych letošní ročník skoro přirovnal k části GDC a myslím, že do budoucna, by se ve spojení s GDS mělo zaměnit "nezávislý vývojář" za "profesionál". |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 16:32:11 Předmět: |
|
|
Sirall napsal: |
Všechny přednášky byly velmi konkrétní a vedli je pouze profesionálové z oboru. |
Asi jsi nebyl na frustrovaném hráči (Gix tam dokonce usnul) a PR nVidie? Já si třeba z loňska vybavuju pro mě přínosné Augiho stíny nebo Ondrasejovu AI ve hrách, letos takové konkrétní programátorské přednášky chyběly (aspoň u toho PhysX jsme čekali spíš ukázky co to fakt umí a jak se používá a ne jen ať se jdem podívat na Batmana, případně že konkurence nestíhá (nedostatek GPU ve floating-point byl sice ke konci taky zmíněn, ale to už asi nikdo po hypu z Fermi neregistroval )). _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Sirall
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 16:39:50 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Asi jsi nebyl na frustrovaném hráči (Gix tam dokonce usnul) a PR nVidie? Já si třeba z loňska vybavuju pro mě přínosné Augiho stíny nebo Ondrasejovu AI ve hrách, letos takové konkrétní programátorské přednášky chyběly (aspoň u toho PhysX jsme čekali spíš ukázky co to fakt umí a jak se používá a ne jen ať se jdem podívat na Batmana, případně že konkurence nestíhá (nedostatek GPU ve floating-point byl sice ke konci taky zmíněn, ale to už asi nikdo po hypu z Fermi neregistroval )). |
Uznávám, na frustrovaném hráči jsem nebyl. Neříkám že loni nebyly přínosné přednášky, jen říkám, že byl kompletně jiný poměr. |
|
Návrat nahoru |
|
|
tom.drin
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 16:52:18 Předmět: |
|
|
Tak se taky musim přidat k pochvalám, kluci to zvládli na jedničku. Dostatek baget, hojná účast, zajímavý přednášky, luxusní prostory, fajn hospoda - prostě se to povedlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Cece
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 17:49:17 Předmět: |
|
|
No bohužel nejspíš budu v menšině, ale letošní GDS se mi nelíbilo tak moc, jako minulý rok (nebo předchozí ročníky, na kterým jsem byl).
Co se týče organizace, tak trošku horší byla ta počáteční fronta (holky nemusely psát ty jména, zrychlilo by se to), organizátoři nebyli snadno identifikovatelní a taky ty časové sekery (přes půl hodiny už je celkem dost).
Pozitivní bylo prostředí, občerstvení a technické vybavení.
Ale to není to hlavní.
Zatímco minulý rok jsem měl chuť něco naprogramovat (což o to, že jsem se nakonec nerozhoupal ), letos mě chuť tak nějak přešla. Všechno to bylo děsivě profesionální, nebyla vidět vůbec žádná nadšenecká tvorba. I když... minulý rok chybělo páteční představování úplně
Prostě souhlasím se Sirallem, už to není setkání nezávislých nebo amaterských vývojářů, už je to prostě profesionální záležitost.
Aspoň, že to nVidia 3d Vision bylo nářezové _________________ Co můžeš udělat dnes, tak to raději udělej, nebo bys na to do zítřka zapomněl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
Založen: 15. 08. 2007 Příspěvky: 83 Bydliště: Brno & Bratislava
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 22:50:52 Předmět: |
|
|
Organizačný tím GDS09 ďakuje všetkým návštevníkom, prednášajúcim a ostatným, ktorí sa akoukoľvek formou podieľali na vzniku a priebehu Game Developers Session 2009. Ďakujeme za všetky vaše ohlasy! _________________ AlternativA
Fineway Studios | GDS09 | Game Access |
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
|
Zaslal: 8. listopad 2009, 23:45:27 Předmět: |
|
|
Ešte upresním, výhercom súťaží samozrejme srdečne blahoželáme, niektorým sme ceny predali priamo na akcií. Ostatným, ktorý sa už na konferencií nenachádzali zašleme ceny poštou. _________________ AlternativA
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 08:26:32 Předmět: |
|
|
spark: Vydáte i nějakou souhrnnou zprávu, co to obnášelo, jaký byl cca rozpočet, kolik přišlo návštěvníků? Určitě by to spoustu lidí zajímalo
A taky jestli už plánujete další ročník, nebo ještě budete vyhodnocovat jestli se do toho znovu pouštět _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 10:04:40 Předmět: |
|
|
spark: Vydáte i nějakou souhrnnou zprávu, co to obnášelo, jaký byl cca rozpočet, kolik přišlo návštěvníků? Určitě by to spoustu lidí zajímalo
A taky jestli už plánujete další ročník, nebo ještě budete vyhodnocovat jestli se do toho znovu pouštět |
Ahoj, určite čoskoro spustíme dotazník, ktorý by nám mohol dopomôcť k tomu, aby prípadne ďalšie akcie boli lepšie (ak do niečoho pôjdeme - možno aj do niečoho úplne iného).
Súhrnná správa bude, momentálne zbierame materiály, ktoré z akcie máme, jednak fotografie či nahrávky. Uvidíme čo bude použiteľné, rozhodne sa budeme snažiť toho zverejniť čo najviac.
Či sa pustíme do budúceho ročníka > to je naozaj otvorená otázka, budeme sumarizovať a uvidíme + nie je to len na nás. _________________ AlternativA
|
Návrat nahoru |
|
|
IcE
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 13:49:16 Předmět: |
|
|
devillante napsal: |
A co zjistili na GDS IWStats a IcE? Jsou všichni kreténi? |
Ahoj, na GDS jsem byl s Masakratorem. Nepsal jsem, ze je nekdo kreten, ale ptal jsem se, zda Mem neni nemocny. Jinak ten uvod byl celkem stresujici, mel jsem jeste nejaky program. Takze casovy posun nepotesil, na druhou stranu zajimava akce a urcite diky organizatorum za prilezitost prezentovat projekt a ucastnikum, ze to vydrzeli.
IcE-M
immortal-world.net
Naposledy upravil IcE dne 9. listopad 2009, 19:04:02, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 14:47:04 Předmět: |
|
|
IcE napsal: |
Nepsal jsem, ze je nekdo kreten |
Pravda, misto toho jsi lidi urazel neprimo ("material" apod. viz nize) a jen me sis troufl nazvat dementem, protoze jste v tymu nevydychali, ze jste meli hrubku na webu
Flash napsal: |
IWstastu napsal: |
- necham Te tedy osamote na tvem smetisti Dovidenia pri GDS, priatelia, tesime sa na vas |
Dik, ale na GDS to nebude lepsi. Jestli si myslis, ze se nam tam zmeni osobnosti, tak bohuzel.... |
Ahoj, jeste ze jsi napsal, jenom jsi me utvrdil v zruseni me casti prezentace na GDS
ondy1985< Nejsme tataz osoba. Prisel jsem se podivat, co za lidi je pravdepodobne potkat na GDS 09, protoze jsem tam mel mit prednasku. Pote, co jsem videl reakce uzivatelu zde, jsem dospel k zaveru, ze nema smyslu snazit se takovemu materialu neco prezentovat a s tim jsem vec uzavrel. Z dalsich reakci vidim, ze tento zaver je opodstatneny.
Ogi< jsi tu urcite dele, byl Mem vzdycky dement, nebo je to postupna retardace? |
|
|
IcE
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 14:52:23 Předmět: |
|
|
---
Naposledy upravil IcE dne 9. listopad 2009, 19:03:08, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
IWstastu
|
Zaslal: 9. listopad 2009, 15:54:05 Předmět: |
|
|
Pravda, misto toho jsi lidi urazel neprimo ("material" apod. viz nize) a jen me sis troufl nazvat dementem, protoze jste v tymu nevydychali, ze jste meli hrubku na webu ;) |
Zdravím,
Těch hrubek by se tam dalo najít víc a každou chvíli nás někdo upozorní. Poděkujeme a tím to končí. Zvláštní tedy je, že se nad Vaší formou někdo pozastavil. Zřejmě asi tedy nebyla úplně ok. Další flame nemá smysl zmiňovat. Každý má prostě jiný názor na fórum české-hry.
Meme, demence je choroba, chtel jsem tedy vedet, zda jsi nemocny. |
IcE, tohle se mi opravdu nelíbí :/
|
|
agile
|
Zaslal: 10. listopad 2009, 11:49:06 Předmět: |
|
|
Diky za GDS, bylo to prima Par musek se sice naslo, ale na to, ze jste to poradali letos poprve, mate muj obdiv a tesim se na dalsi rocnik. Jen tech prednasek jsem moc nestihl, protoze jsem spoustu z nich prokecal na chodbach |
|
Návrat nahoru |
|
|
spark
|
Zaslal: 4. leden 2010, 21:43:55 Předmět: |
|
|
Chcel by som poziadat ucastnikov minulorocneho GDS 2009 o akysi kratucky feedback vo forme vypisu veci, ktore sa vam nepacili, co by malo byt inak, co vam chybalo a naopak, co sa vam pacilo a co vas zaujalo. Veci tykajuce sa jak organizacie tak aj obsahu (nie priamo konkretne prednasky, ale uroven a ich zameranie)
Kazda malickost pomoze.
Diky moc za cas a ochotu!!! _________________ AlternativA
|
Návrat nahoru |
|
|
|