Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michalc

|
Zaslal: 4. leden 2010, 18:55:20 Předmět: |
|
|
Udelejte si lamu, kam chcete, klidne mi dejte ban, ale ja z teto "pratelske" komunity odchazim. _________________ Xenty
Tvořím převážně v programu RPG Maker XP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 4. leden 2010, 19:06:55 Předmět: |
|
|
To o tych lamach si nevsimaj. Radsej sa snaz nam veci vysvetlit, aby sme ich mohli skritizovat. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 4. leden 2010, 19:18:50 Předmět: |
|
|
Souhlasím s pcmasterem, a to (možná na rozdíl od něj ) bez sarkasmu. Je hezký jak to tu popisujete, ale všechny informace jsou hodně obecný, u kolika z nich máte vymyšlený, jak to bude vypadat v enginu hry a jestli to je vůbec v praxi zvládnutelný? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michalc

|
Zaslal: 4. leden 2010, 19:55:49 Předmět: |
|
|
Jo, s tim mas trochu pravdu, ten engine, co vyuzivame neni nic uzasnyho (prave pro to taky po ocku obcas koukam na nejake jine), ale na to, co sme popsali by mel stacit. Ja teda delam hlavne uz samotnej mapping a grafiku nepratel a podobne, pribeh a scripty resi spis Sorc, ale myslim, ze by to melo jit. Pokud se nam vse podari, brzo to uvidite v te test-verzi. Ja jsem byl nazoru, ze hru sem dame teprv, az alespon ta demo-verze bude, neni, no OK. Mozna by bylo vic videt, kdybych nekdy natocil ve hre maly video nebo udelal vic screnu, ale zatim se este dodelava mapovani a doladuje se treba vyzdoba jednotlivych mist. _________________ Xenty
Tvořím převážně v programu RPG Maker XP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 4. leden 2010, 20:15:42 Předmět: |
|
|
Proč jsou všechny tyhle hry v anime stylu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sorc
|
Zaslal: 4. leden 2010, 20:29:13 Předmět: |
|
|
Protože ta grafika je původně z RPG makeru XP což je podle mě nejlepší program na tvorbu RPGček a Eclipse to grafiku od něj vzala. A jestli bys po někom z nás tří chtěl abysme dělali grafiku tak to už spíš vyskočim jednim skokem na střechu paneláku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|