Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NoRReX
|
Zaslal: 9. leden 2010, 12:21:28 Předmět: Hledám: Lidi do začínajícího vývojářského týmu |
|
|
Zdravím všechny,
programátorů a grafiků, kteří nemají co na práci ale i tak to myslí se svou prací vážně, je k dispozici asi už velmi málo, ale zkusím to i tady.
Zakládám vývojářský tým, který se bude podle poté jeho složení věnovat vývojem 2D/3D her, nebo softwarů pro menší i větší firmy. Byl bych radši za lidi bez zkušeností s vývojem v týmu, i pro mě je tohle novinka, tak ať jsme všichni na stejné vlně.
Něco o mě: Je mi 19 let, studuji programování již 6 let, začínal jsem tenkrát s PHP/MySQL a programování webových aplikací, a již 3 roky se věnuju platformě .NET a programovacímu jazyku C# a nějakou dobu studuji i XNA. Jako programátor jsem na zakázku naprogramoval již jeden projekt sám a na druhém nyní čas od času pracuji.
Scháním pro začátek:
programátora (platforma .NET, jazyk C# nejlépe)
grafika (2D/3D)
..případně nějaké další lidi, kteří mají zájem vypomoci jinými dovedenostmi
Byl bych rád za každého kdo má zájem někam patřit a něčemu se přiučit, tak ať mi napíše na kontakt který mám i na svých webových stránkách.
Email: marek.horyna@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|