Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bildo
|
Zaslal: 5. únor 2010, 13:15:46 Předmět: Space Race - hotovo |
|
|
Space race je nova tak trosku zavodni hra . V teto hre se vzijete do role pilota
vesmirne zavodni rakety a vyrazite na sest okruhu proverit svoje schopnosti v rizeni.
- Ve hre je na vyber trojice raket, kazda s jinyma parametrama. Ale nejen tohle.
- Pro piloty(konstruktery) je tu moznost si postavit svoji vlastni raketu a soutezit s ni.
- Score se uchovava na internetu, takze je tu dobra moznost soutezivosti (Dik Chylexi )
Hru jsme v prubehu delani dost testovali ,ale kdyby se nasla nejaka chybka, bylo by dobre ji napsat, at ji(je) muzeme pripadne opravit.
V pripade uspechu je moznost udelat pokracovani s lepsi grafikou... ... .
Tady par obrazku :
Odkaz na stazeni: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/50242/Space_Race.rar_12.7MB.html
Odkaz na Online score: http://www.spacerace.ic.cz
Ps. Takova perlicka - Puvodne byli okruhy min siroke, ale lidi co to skusili, vetsinou rikali, ze bych je mel zvetsit, aby to bylo min narocne...
Jinak, na hre se krome me podilel i Chylex. Vse ohledne online score je jeho prace !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 5. únor 2010, 14:18:03 Předmět: |
|
|
Hru jsem zatím nezkoušel, ale těším se na příchod nějakého češtináře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bildo
|
Zaslal: 5. únor 2010, 14:35:26 Předmět: |
|
|
S tou cestinou mas pravdu. To rikala uz moje "pani ucitelka". Na vysvedceni to bylo vzdy znat. - (3).
Nastesti k psani kodu neni moc potrebna . Tam je to spis o matematice a tam byla zase vzdy jednicka.
Puvodne jsem myslem, ze to dam nejakemu dobremu cestinari prepsat, ale nakonec jsem se na to vykaslal. Je to jen akcni minihra a ne textova hra. ...Ale mozna jsem mel. Budu vedet pro priste . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 6. únor 2010, 03:12:43 Předmět: |
|
|
Tak som si to zahral, kedze som mantak tak som sa par krat odrbal o stenu a nakoniec som vybuchol. Nemozem tvrdit ze by to bola hra kde som sa dobre zabavil ale na druhu stranu vacsina dnesnych B,A,AA a AAA hier vo mne nezanechala lepsi pocit, takze ak mam byt spravodlivy ako herne casopisy, tak v kategorii hier BLoSaS (Buchni Lodou o Stenu a Skap) musim dat peknych 90%.
hodnotenie:
+ dokonala , buchacia o stenu fyzika
+ akceleracia na tlacitko ^ (sipka hore) (tu by som mohol dat dalsie pluska aj za ine tlactika ale nechcem nadrziavat)
+ lode s roznymi parametrami
+ score na internete
- keby sa ta hra hrala na epos o zachranu planety s dlhym pribehpm , kde na konci zachranis ludstvo dal by som tu minus ale bohuzial
- 10% strhujem lebo to neni multiplatformne
zhrnutie...pekny zaciatok,,,kiez by sa hier co sa nehraju na nic co nie su objavovalo viac (viz jazzuo) _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. únor 2010, 09:33:10 Předmět: |
|
|
DespeRadoX: lolol
Taky chválím, že si hra na nic nehraje a je to to dotažené do konce. Trochu zapracovat by to ještě chtělo na online score
|
 |
bildo
|
Zaslal: 6. únor 2010, 12:57:55 Předmět: |
|
|
Dik, ze jsi se naboural...Aspon jsi to otestoval. - Ted by jsi tam mel mit spravne score, (ktere jsi nahral doopravdy).
Muzes skusit znovu. - Chybama se clovek uci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chylex
|
Zaslal: 6. únor 2010, 12:58:58 Předmět: |
|
|
Mem: Taková menší chybka při kontrole hesla (dvojité "!" ), ale už jsem ji opravil. Tvoje původní skóre jsem ti vrátil z logu, teď už by ses do administrace dostat neměl, a kdyby jo, tak mi pošli SZ jak ses do ní dostal, abych to mohl spravit. Díky za upozornění bylo to první "lepší" online skóre, tak se dalo čekat že to nebude úplně doladěné, ale příště si dám pozor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
uiii
|
Zaslal: 6. únor 2010, 13:15:45 Předmět: |
|
|
Chvalim, hra mě náhodou bavila Ale zatim jsem si to daval jen s tou 3. raketou, ta 1. byla super v prvnim kole, ale druhy sem si už nějak nedaval. Jak už tady bylo řečeno, jednoducha hra co si na nic nehraje, ale potěší Dobrá práce. _________________ Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. únor 2010, 14:48:59 Předmět: |
|
|
uiii: Jj, ta třetí raketa je aspoň pro začátek jasná volba, stačí dávat plný plyn a točit, nemusí člověk řešit tolik setrvačnost ani brzdy
bildo, chylex: není zač, jen jsem chtěl zkusit nějaké heslo, a překvapilo mě, že to vzalo hned první pokus, a pak i druhý a další... kdyby byl čas tak se ještě můžu podívat na pakety, kterým posíláte to score, a případně jestli jde zeditovat hodnota přímo ve hře (v paměti procesu), obojí se dá znesnadnit, ale pro takovou malou hru je to asi přehnané řešit  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
uiii
|
Zaslal: 6. únor 2010, 15:20:36 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
... a případně jestli jde zeditovat hodnota přímo ve hře (v paměti procesu) ... |
Dá se proti tomuhle nějak bránit? _________________ Twitter |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 6. únor 2010, 20:54:28 Předmět: |
|
|
uiii: Jj, např.:
1) Udržovat herní údaje v nějaké netriviální reprezentaci. Tj. score nebudeš mít uložené jako int ve více bytech, nebo v plaintextu jako ASCII, ale zvolíš si vlastní reprezentaci (vynásobíš číslo konstantou, odečteš něco, naformátuješ do stringu a vyxoruješ s heslem apod.)
2) Realokovat proměnnou, ve které ty herní údaje držíš. Např. si uděláš obyčejný struct, do něj dáš číslo levelu, score a další informace, a v nějakých krátkých intervalech (třeba 10-60 sekund nebo náhodně) ten struct naalokuješ na novém místě paměti a překopíruješ obsah. To efektivně zabrání vyhledávačům měněných hodnot, protože i když vyhledáš třeba první score, v dalším hledání už bude umístěné někde jinde a seznam adres získaný v prvním kroku už bude k ničemu
3) A nakonec můžeš implementovat i nějaké kontroly, nebo závislosti hodnot (klidně redundanci). Např. pokud jsem si v nějakém RPG pomocí utility ručně dával HP na max, stejně se mi stávalo, že při začátku boje tam na pár sekund zase naskočil původní údaj, tj. ta hra to měla někde uložené víckrát, nebo minimálně odlišovala hodnotu pro GUI a interní _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|