Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
UndyingTeam
|
Zaslal: 22. prosinec 2009, 19:39:48 Předmět: Cursed Twins - 2.5D adventure hra |
|
|
Cursed Twins je 2,5D (2D renderované pozadí, 3D postavy) adventure hra tvořená v enginu WME se silným příběhem a průměrnou hrací dobou.
- Příběh Vás zavede do 19 století na panství jednoho významného rodu.
- Dočkáte se malejch filmečků, který budou doplňovat děj.
- Dabing bude nejspíše amatérského rázu.
- Hra bude plně v češtině.
- Hrou Vás budou provázet logické hříčky.
Na co se můžete těšit?
- Napínavý děj.
- Logické hlavolamy.
- Dabing všech postav
- Větvené dialogy
- Pěkná renderovaná grafika.
- Animované sekvence.
- Animace prostředí.
- Rozlišení scén 1024x768
Trailer ze hry (jak to bude asi přibližně vypadat) :
http://www.youtube.com/watch?v=gtGOLjh7EtU
Screenshoty :
Informace a kontakt :
http://undying.tym.cz
http://www.facebook.com/pages/Cursed-Twins/237384333827
virus@email.cz
283 553 513[/b]
Naposledy upravil UndyingTeam dne 3. březen 2011, 19:54:34, celkově upraveno 4 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fireaver
|
Zaslal: 27. prosinec 2009, 10:56:20 Předmět: |
|
|
Vypada to pekne, hrozne mi schazi tyhle temny adventury... drzim palce pri vyvoji! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UndyingTeam
|
Zaslal: 28. prosinec 2009, 12:20:06 Předmět: |
|
|
Fireaver napsal: |
Vypada to pekne, hrozne mi schazi tyhle temny adventury... drzim palce pri vyvoji! |
Díky... Ono samo o sobě už moc adventur nevychází a nějaká "temná" to je už celkem zázrak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maxicek
|
Zaslal: 28. prosinec 2009, 15:15:10 Předmět: |
|
|
Tento projekt vypadá zajímavě, adventury mám celkem rád. Držím palce a doufám že se podaří projekt dokončit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bildo
|
Zaslal: 28. prosinec 2009, 20:47:19 Předmět: |
|
|
Ja moc adventury nehraji, ale projekt vypada pekne. Az vyjde, vyskousim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 28. prosinec 2009, 22:50:27 Předmět: |
|
|
Nevypadá to nejhůř, hodilo by se pár drobností, které to posunou výš (budu tedy psát pouze o grafice):
- první screen je nejlepší
- druhý je plný divných černých šmouh (a ty dva kusy nádobí na stole jsou podivně dvojitý)
- třetí je nejhorší ... na tohle se dívat minutu, tak mi asi praskne hlava - moc velký kontrast, rozdrobení celého obrazu do malých téměř černo-bílých skvrn, to je na pohled velmi nepříjemné
- jelikož je to 2,5D, není potřeba všechno renderovat a do pozadí se dá hezky naplácnout něco matte-paintingem (pak by třeba tráva nevypadala jako zelené jehly trčící ze země)
- možná by mohlo být zajímavé (ale nezaručuju, že to bude vypadat dobře) zkusit nějak "filmový" postprocesing ... tzn. prohnat to nějakým filtrem barev, zkusit film grain efekt, vinětaci, chromatickou aberaci, to jsou všechno jen laciný faky, který někdy vypadají dobře, často se to používá v hororech (filmech i hrách) ... vaše rendery jsou zatím příliš čisté a sterilní na to, aby vypadaly "temně"
- myslím, že se celkem jednoduše z potenciálně slušné adventury dá udělat potenciální "wow" adventura.
- a nakonec oblíbené okénko Ústavu pro jazyk český:
"hlavolam, bez hlavolamu" je jako "hrad, bez hradu", takže hlavolam_ bude jaké i/y ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UndyingTeam
|
Zaslal: 5. únor 2010, 13:19:47 Předmět: |
|
|
Přidal jsem konečně příběh hry a tři nové screeny.... Na začátku stránky
Hunter napsal: |
- třetí je nejhorší ... na tohle se dívat minutu, tak mi asi praskne hlava - moc velký kontrast, rozdrobení celého obrazu do malých téměř černo-bílých skvrn, to je na pohled velmi nepříjemné
- jelikož je to 2,5D, není potřeba všechno renderovat a do pozadí se dá hezky naplácnout něco matte-paintingem (pak by třeba tráva nevypadala jako zelené jehly trčící ze země)
- možná by mohlo být zajímavé (ale nezaručuju, že to bude vypadat dobře) zkusit nějak "filmový" postprocesing ... tzn. prohnat to nějakým filtrem barev, zkusit film grain efekt, vinětaci, chromatickou aberaci, to jsou všechno jen laciný faky, který někdy vypadají dobře, často se to používá v hororech (filmech i hrách) ... vaše rendery jsou zatím příliš čisté a sterilní na to, aby vypadaly "temně"
- myslím, že se celkem jednoduše z potenciálně slušné adventury dá udělat potenciální "wow" adventura. |
Nechám nejprve všechny scény "čistě" vyrenderovaný a až teprve ke konci budu experimentovat s efektama, aby to vypadalo více "temně". Máš pravdu že to teď působí dosti optimisticky. Díky za rady, určitě něco z toho co si napsal vyzkouším, ale momentálně na to experimentování nezbývá nějak moc času. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 5. únor 2010, 15:40:04 Předmět: |
|
|
Mi osobně ty obrázky připadají celkem atmosférické a strašidelné - nejlepší je ten na půdě  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
UndyingTeam
|
Zaslal: 7. únor 2010, 18:19:03 Předmět: |
|
|
Vionsoft.Ondrash napsal: |
Mi osobně ty obrázky připadají celkem atmosférické a strašidelné - nejlepší je ten na půdě  |
No, tu scénu na půdě jsem dělal jako úplně první ... mě osobně se moc nelíbí... Ale díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|