Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jazzuo
|
Zaslal: 2. únor 2010, 23:10:08 Předmět: Extremni hlavolamy Zluteho ninji |
|
|
zdarec chlapci tak se zas znovu snazim vyhrat nejake penize na mominis.com
probiha tam druha soutez gamecast.
Spolecny tema je serie her. A tak jsem udelal serii yellow ninjovek.
dole jsou odkazy a hry by meli byt hratelny online jen stahnete nejaky plugins. Funguje to jak na firefox tak na explorer
ovladat W,A,S,D a ENTER
1.Yellow ninja's Extreme ZERO
Tuhle hru uz znate. Padaji kostky od -3 do 3 a ukol je naskladat aby se rady secetly do nuly.
2.Yellow ninja's Extreme PRS
Kombinace Kamen nusky papir a marble. Kostky jsou bud cervene nebo modre a maji na sobe symbol kamen nuzky nebo papir. Pri kazdem umisteni kostky si kostka zahraje kamen nuzky papir s okolnimi kostkami. Kostka ktera prohraje prejima barvu te ktera vyhraje.
3.Yellow ninja's Extreme XOXO
Kombinace tetris a piskvorky, ktera se hraje na kola. Ukol je vecpat co nejvice krizu do obrazovky bez toho ze by krize udelali trojku. Kazde kolo musite vecpat vice a vice krizu aby zacali padat kruhy. Kdyz udelate trojku z kruhu jdete na dalsi kolo. Trochu komplikovane na vysvetleni ale hra je to jednoducha.
4.Yellow ninja's Extreme SNAKE
Kombinace hada a paintu. Ovladate nekonecneho hada a sbirate jablka. Zbiraje jabka ve spravnem poradi tak, aby sis nezaterasil cestu.
5.Yellow ninja's Extreme BRICKS
tetris bez padaciho mechanismu. Na obrazovce jsou necinne kostky a jedna cinna. Tvuj ukol je vsechny nehybne kostky nabalit na tu pohyblivou. Nabaluj kostky ve spravnem poradi tak, aby sis nezaterasil cestu
6.Yellow ninja's Extreme JUMPS
Tvuj ukol je sesbirat vsechna cisla na obrazovce. Avsak pokazde kdy prejdes pres cilo, dalsi tve kroky budou velke jako to cislo. Tedy prejdes li prez ctyrku zacnez skakat po ctyrech polickach
Naposledy upravil jazzuo dne 4. únor 2010, 22:40:09, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 3. únor 2010, 09:06:11 Předmět: |
|
|
Ten Mominis player je takový peklo! Nemáš ty hry i někde v normální verzi? _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jazzuo
|
Zaslal: 2. březen 2010, 16:47:46 Předmět: |
|
|
tak soutez je over a nevyhral jsem
ale jsem aspon druhy!!!!!
zde video ze dvou her |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ondras
|
Zaslal: 3. březen 2010, 10:54:19 Předmět: |
|
|
Bravo!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 3. březen 2010, 11:36:44 Předmět: |
|
|
Ten had je hodně dobrej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
agile

|
Zaslal: 4. březen 2010, 14:20:35 Předmět: |
|
|
Gratulace, pro mě jsi pořád génius! Skvělé herní koncepty, které bych rád viděl rozvinuté do normálních her (tvoje forma je moc artová a úžasná videa. Pokračuj dál! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|