Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bajzik26
|
Zaslal: 11. září 2007, 15:18:15 Předmět: Trailer |
|
|
Takže mám trailer v lepšej kvalite. Sú tam 2 In-Game Lokácie plus Menu ... a zvuk (zatiaľ iba efekty mám menší problém s pridaním hudby.) Trailer je natočený cez program ... Nájdete na http://www.maxmell.webovka.eu/videa.htm ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 11. září 2007, 20:54:28 Předmět: |
|
|
Vypadá to zajímavě. Určitě si to rád zahraju. Adventury já rád. Jenom ten bar mi připadá jako by tam někdo postavil figurýny z výlohy bo co. Plánujete nějaký pohyblivý prvky v lokacích pro oživení? A snad tam nebude moc pixelhunting, proto jsem nedohrál Okulděje III, když jsem chtěl postoupit dál, musel jsem jet pixel po pixelu, ještěže ty lokace neměli moc velký rozlišení .
Jinak k těm negativním příspěvkům. Jsem rád, že jsem ještě neuveřejnil naši adventuru. Máme nejspíš trochu víc vypilovanou programovou část, ale s grafikou jsme na tom asi stejně, taky 2 lokace Nebudu se už rozepisovat, až přidáme 3tí lokaci, třeba to sem hodím. Peace  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 11. září 2007, 21:00:01 Předmět: Noev |
|
|
No grafika je 800x600 takze pohoda. Prve dve lokacie uz su naprogramovane takze tam uz nebude moc pohybov ale dalej budu animacie asi dost vela. Jo a grafika je taka blba lebo je to cez amat.program ale inac je to vyditelne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 11. září 2007, 22:25:50 Předmět: |
|
|
dlaha> tak pixelhunting bude u tohoto typu her vzdycky, jediny reseni je vsechny aktivni oblasti rovnou ukazat, jako to bylo v Poslu smrti a Nibiru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tatko
|
Zaslal: 12. září 2007, 05:58:35 Předmět: tak to sečtem... |
|
|
Tak já ti to zase shrnu aby si neřekl že tě nemám rád...
Proč se pořád mrháš časem a snažíš předvést ten trailer který je úplně stejný jako ten předtím !! Akorát si kazíš svoji dobrou pověst čím dál tím víc místo aby si se chytil pořádné roboty...Proč se třeba někoho nezeptáš dvou... třech...nezávislých lidí co si o tom myslí....Tak si to rozeberem:
1: ty obrázky jsou všude stejné ...kam se podíváš !!
2:a ty je seřadíš za sebe uděláš z nich demo kde nic nového nepředvedeš a navíc je to škaredé
3: po výplachu žaludku uděláš druhé demo které je zase úplně to samé akorát se to netřepe je to ostřejší ale :
na začátku začne strašit obrazovka zřejmě z vývoje na které stejně nic nejde přečíst je to rozmazané ...samozřejmě i na konci..proč??
4:legenda k obrázkům se rychle mění nestačíš to přečíst a hned je to pryč
5: a na konci kde jezdíš s tou myškou po tom červeném obrázku a pořád vyskakuje ta nečitelná cedulka to trvá nekonečně dlouho to má být co??
všiml jsi si že to je nečitelné..??a to jsem to měl přes celou obrazovku??
proč si to pořádně neprohlídneš aby si viděl že to nejde přečíst
všechno máš šité rychlou jehlou jenom aby si mohl někde říct ...prezentuju na netu jsem programátor...akorát si děláš ostudu...
radši už se chyt teda toho programování a až budeš mít co ukázat tak to ukaž ale než to ukážeš aspon se zeptej nezávislých lidí co na to jako oni..jestli to stojí za to nebo mi napiš pošli a já ti poradím
sorry ale myslím to fakt dobře jen to po ránu není moc poznat..
ps
sem toho názoru že by ti to někdo měl naservírovat polopatě ...  _________________ lepší jedna po ránu než celý den žádná... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 12. září 2007, 08:56:32 Předmět: Re: tak to sečtem... |
|
|
[OT]
tatko napsal: |
sem toho názoru že by ti to někdo měl naservírovat polopatě ...  |
Suhlasim Len ci to aj padne na urodnu podu...
Inak, ty kde robis, ze uz druhy prispevok pises rano este pred 5.00 ??? To vstavas o 4.15 ?
EDIT: : Hm, vyzera, ze je cas na servri CH posunuty o 2 hodiny spat.
[/OT]
Back to topic : Kedze to tatko tak krasne zhrnul, nemam uz viac co dodat. Snad len nestratit motivaciu, kedze zatial mate za sebou realne tak 5-7% prace (a mozno aj to som este prestrelil). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tatko
|
Zaslal: 12. září 2007, 10:05:44 Předmět: pracuju od šesti... |
|
|
všiml jsem si nějak to blbě ukazuje já pracuji od šesti takž je ten čas nějaký divný ale ale jsem potichu protože při takovém čase
MUSÍ KAŽDÝ POCHOPIT že jsem po ránu tak nesnesitelně jedovatý....
ale ted se dívám už je to v pořádku 5:58 ...to by odpovídalo...ale i tak sem hned naštvaný zvláště když se po mě v práci chce abych už od šesti pracoval...  _________________ lepší jedna po ránu než celý den žádná... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
|
Zaslal: 12. září 2007, 11:34:26 Předmět: |
|
|
I tak. 6.00 rano ? To je sajgon, zazil som to, hoc len necely rok.
To asi nie si programator. Co teda mas za zamestnanie ?
bajzik:Kolko ze to uz mate lokacii ? Pisete, ze 18% a vidim 3, mozno 4 rozne obrazovky. Cize dokopy tam bude ~17 obrazoviek ?
Inak, dajte si aspon zalezat na mapovani. Na tej prvej scene, kde je modra stena, nenormalne bije do oci mapovanie tej modrej textury, ze pri dverach je roztahane. To ste to mapovali cez nejaky Planar/Box Mapping a stravili tym cca 10 sekund ? Ved v tej miestnosti je par obrazov na stene, s ocividne stiahnutymi texturam a jedno kreslo. To je proste robota tak na 2 hodiny s prstom v nose, pri sucasnom "texturovani".
A vobec, kolko ste nad tym doteraz robili ? Ciste grafiku mam na mysli, kedze "engine" pouzivat nejaky cudzi. Pozeral som vasu stranku, a tie miestnosti co tam su, by mojmu grafiku nezabrali ani vikend (urcite by sa nasral a urazil, keby som sa ho opytal, ci tie 3 kockove miestnosti s dva a pol objektami namodeluje a natexturuje za vikend).
Hlavne, ze uz robite "trailer"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tatko
|
Zaslal: 12. září 2007, 12:25:59 Předmět: saigon..?? |
|
|
no nesmíš být rozmazlený ... celý život robím od šesti...akorát ted už jenom od šesti...kdysi na směny..taky mi to už leze na nervy...
kreslím důlní mapy v programu Microstation(obdoba Autocad) programování je můj koníček...ale ted přes léto jsem si dal pauzu v tym horku se nedalo ...ale už to zase začínám tlačit tu káru před sebou...  _________________ lepší jedna po ránu než celý den žádná... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kula Shaker

|
Zaslal: 12. září 2007, 18:07:58 Předmět: |
|
|
Tak a já právě spadl ze židle.....Totální konec.BAJZIKU TY LAMO.Ty nám tu něco cpeš a teď si hodíš inzerát že příjmeš grafika což by nebylo tak hustý ale ty příjmeš i scénáristu.Co to mé oči vidí jsem si řekl.Ty děláš adventuru, už nám tu chceš ukázat jak jste úžasný a ty,ty nemáš napsaný scénář?Podle mě je scénář součástí DD.Máš ty vůbec DD?A nebo jsi jenom našlehal 3 obrazovky a řekl jsi si konec vymyslím potom?Je tu ještě někdo kdo věří v to že to nikdy nedokončí? _________________ http://3dcizek.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 12. září 2007, 18:17:06 Předmět: |
|
|
Scenar nemam jeden ... mam ich viac ale potrebujem scenaristu aj do inych hier ... inzerat sa netyka priamo hry ... ale to je asi tazke pochopit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 12. září 2007, 18:21:24 Předmět: |
|
|
SCENARISTI/ARTWORKERI/GRAFICI :: MAX MELL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 12. září 2007, 18:23:08 Předmět: nazov |
|
|
Nazov projektu na ktorom sa pracuje ... je jasne ze ak hladam ludi , tak mi budu pomahat aj v prave prebiehajucom projekte ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VladR
|
Zaslal: 12. září 2007, 19:37:47 Předmět: |
|
|
To mas fuk, z toho sa uz nevykecas, my sme nespadli z jahody.
Ale to je asi tazke pochopit, ze ?
OK, nechap nas zle, my budeme radi, ak nieco dokoncis. Ale sucasny stav je pre vacsinu ludi, co uz nejaku tuhru dokoncili nesmierne iritujuci, ako sa to cele snazis obkecat.
Ved vymysliet nejaku zakladnu zapletku do adventury aspon na 1 stranu textu je otazka tak na 2 hodiny. Iste, detaily a dialogy uz mozes nechat "scenaristovi" ak sa na to necitis.
Ale potom je potrebne uviest veci na pravu mieru od zaciatku a nezavadzat.
Zbytocne si pilis konar pod sebou, ale to teraz este nemozes pochopit, to ti nezazlievam. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:02:26 Předmět: No jo |
|
|
Mate tu pochopitelne pravdu, ste skusenejsi. Pred touto hrou co vyvijam som uz hru mal. Padol system a hra bola v cudu. Pochopitelne mi nikto neveril ze som hru naozaj dokoncil a preto som si tak dlho drzal odstup (od padu systemu celkovo 2 roky bez prace). Takze dufam ze toto dokoncim. Jo a vpohode sa tu do hry oprite, kritika ma len malo k dokonalosti diela .  _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|