.[ ČeskéHry.cz ].
UK::MFF vs. VUT::FIT (případně jiné)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marek

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 19:12:18    Předmět: Odpovědět s citátem

goddard napsal:
lol, vysokoskolaci tu breci ze se musi ucit

Zvlášť ti, co jsou dost chytří na to, aby ty předměty dali i za týden učení, ale chtějí chodit přes semestr do práce, že? Jak to pak mají dát, když mají všechny zkoušky v jednom týdnu? Oni by se rádi učili i měsíc a půl, jenomže tak dlouho jim to zkouškový netrvá (narozdíl od FI, kde je možno si na jednu těžkou zkoušku nechat celý volný týden).
SUK

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 19:44:22    Předmět: Odpovědět s citátem

sulthan napsal:
SUK napsal:
Diskretni matematiku jsem nedokazal skoro vubec pochopit (presneji receno - ty poloformalni algoritmicko-indukcni dukazy mi moc nelezly do hlavy a vetsinou jsem je nechapal)

Tak to urcite MFF uz vynech Smile Diskretka a na ni navazujici Kombinatorika a grafy jsou jedny z nejjednodussich matematicky predmetu Smile V analyze jsou ty dukazy o dost slozitejsi.
matematicka analyza mi prisla spis "rozmerna" - bylo toho hodne. Ale ne slozita (haineho, l'hospitala a jeste neco jsme si totiz vubec nedokazovali) - byl sem na Informatice a tam se nektery slozitejsi veci vypoustej...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Quiark

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:09:52    Předmět: Odpovědět s citátem

goddard: Ty patříš k těm důchodcům co nadávaj na vysokoškoláky kudy chodí?
rezna

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:13:43    Předmět: Odpovědět s citátem

SUK napsal:
matematicka analyza mi prisla spis "rozmerna" - bylo toho hodne. Ale ne slozita (haineho, l'hospitala a jeste neco jsme si totiz vubec nedokazovali) - byl sem na Informatice a tam se nektery slozitejsi veci vypoustej...

sorry za OT - ale kur*a co to je za uroven? - haine je jedna z veci co jsem u zkousky tahal z paty, a to jenom proto, abych za dalsi pul hodiny pohorel nad sestavovanim vet a definic kolem konkavnosti funkce a jeji druhe derivace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SUK

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:34:41    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna: dukaz jsme urcite nebrali, takze nevim, jak vypada a sam bych ho teda asi taky nevymyslel... ale co jsem tak slysel, tak to zadna srandicka na dva radky neni... nevim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
pcmaster

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:39:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som z tych vsetkych matematik za 4-5 rokov zabudol takmer vsetko. Co potrebujem si dohladam a znovu prestudujem.

Sa divim rezna, ze si to este pamatas po tolkych rokoch Very Happy
rezna

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:40:58    Předmět: Odpovědět s citátem

SUK napsal:
rezna: dukaz jsme urcite nebrali, takze nevim, jak vypada a sam bych ho teda asi taky nevymyslel... ale co jsem tak slysel, tak to zadna srandicka na dva radky neni... nevim

to mi prave prijde absolutne uchylne, protoze dukaz Haineho byla jedna ze std. otazek u zkousky (MFF, Informatika, ZS 2003/2004)

pekne to osekali - ted uz musi prolizt kazdej hnup
Mantharis

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 20:51:22    Předmět: Odpovědět s citátem

->rezna

Nadruhou stranu jestli si z paty vytahl heineho vetu a pak si ztroskotal na tech Kalendovych vetach a rozmistovani implikaci mezi nimi tak se taky nemas uplne cim chlubit protoze zrovna tohle bylo o pochopeni problematiky mnohem vic nez nejakej dukaz co se delal na prednasce a Wink
Weny Sky

PříspěvekZaslal: 25. březen 2010, 22:10:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie napsal:
Zvlášť ti, co jsou dost chytří na to, aby ty předměty dali i za týden učení, ale chtějí chodit přes semestr do práce, že?
Coz o to, mne staci na nauceni se predmetu tak abych prolezl i dva dny, tyden je tak na uceni se na statnice
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 10:10:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidim, ze sa tu predchadza jeden genius a brilantny student za druhym Very Happy To som rad chlapci, len tak dalej, ste/sme elita nasich narodov! Twisted Evil

Horsie je, ze poniektori z nas su schopni bavit sa o dokazoch a vetach aj pri pive s 'civilistami' v krcme a to uz take pekne nie je Very Happy Hadajte, so studiom na ktorej fakulte (ci fakultach) tato 'schopnost' koreluje Twisted Evil
zapytchu

PříspěvekZaslal: 30. březen 2010, 00:29:58    Předmět: Odpovědět s citátem

@weny sky - amen
sulthan

PříspěvekZaslal: 30. březen 2010, 16:27:57    Předmět: Odpovědět s citátem

SUK napsal:

Ja byl take na informatice a minimalne L´Hopitala jsme dokazovali. Nerikam, ze to byly slozite dukazy, jen v nich bylo vic triku, ktere si clovek musel zapamatovat, nez v diskretce, kdy obvykle stacilo pochopit jednoduchy trik a pocet tvrzeni a vet byl pomerne maly a kazda byla jina, takze se to nepletlo.
Jinak jsem mel Pultra, takze u vetsiny vet jsem nevedel, jak se jmenuji, ale dukazy byly urcite mnohem obtiznejsi, zvlaste v Analyze III.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
goddard

PříspěvekZaslal: 31. březen 2010, 15:02:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Quiark napsal:
goddard: Ty patříš k těm důchodcům co nadávaj na vysokoškoláky kudy chodí?

jasne, vzdy porad a vsude. vlastne by to byl slusnej luxus byt v mych letech v "duchodu" Wink
Marek

PříspěvekZaslal: 1. duben 2010, 15:20:46    Předmět: Odpovědět s citátem

Důchodci jsou na tom dnes sakra dobře, ti už nemusí nic dělat, jen nadávat, ideální stav.
franz

PříspěvekZaslal: 26. duben 2010, 21:22:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Strana 20 z 20

Přejdi na: