Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 25. březen 2010, 19:12:18 Předmět: |
|
|
goddard napsal: |
lol, vysokoskolaci tu breci ze se musi ucit |
Zvlášť ti, co jsou dost chytří na to, aby ty předměty dali i za týden učení, ale chtějí chodit přes semestr do práce, že? Jak to pak mají dát, když mají všechny zkoušky v jednom týdnu? Oni by se rádi učili i měsíc a půl, jenomže tak dlouho jim to zkouškový netrvá (narozdíl od FI, kde je možno si na jednu těžkou zkoušku nechat celý volný týden). _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SUK
|
Zaslal: 25. březen 2010, 19:44:22 Předmět: |
|
|
sulthan napsal: |
SUK napsal: |
Diskretni matematiku jsem nedokazal skoro vubec pochopit (presneji receno - ty poloformalni algoritmicko-indukcni dukazy mi moc nelezly do hlavy a vetsinou jsem je nechapal) |
Tak to urcite MFF uz vynech Diskretka a na ni navazujici Kombinatorika a grafy jsou jedny z nejjednodussich matematicky predmetu V analyze jsou ty dukazy o dost slozitejsi. |
matematicka analyza mi prisla spis "rozmerna" - bylo toho hodne. Ale ne slozita (haineho, l'hospitala a jeste neco jsme si totiz vubec nedokazovali) - byl sem na Informatice a tam se nektery slozitejsi veci vypoustej... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:09:52 Předmět: |
|
|
goddard: Ty patříš k těm důchodcům co nadávaj na vysokoškoláky kudy chodí? _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:13:43 Předmět: |
|
|
matematicka analyza mi prisla spis "rozmerna" - bylo toho hodne. Ale ne slozita (haineho, l'hospitala a jeste neco jsme si totiz vubec nedokazovali) - byl sem na Informatice a tam se nektery slozitejsi veci vypoustej... |
sorry za OT - ale kur*a co to je za uroven? - haine je jedna z veci co jsem u zkousky tahal z paty, a to jenom proto, abych za dalsi pul hodiny pohorel nad sestavovanim vet a definic kolem konkavnosti funkce a jeji druhe derivace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SUK
|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:34:41 Předmět: |
|
|
rezna: dukaz jsme urcite nebrali, takze nevim, jak vypada a sam bych ho teda asi taky nevymyslel... ale co jsem tak slysel, tak to zadna srandicka na dva radky neni... nevim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:39:10 Předmět: |
|
|
Ja som z tych vsetkych matematik za 4-5 rokov zabudol takmer vsetko. Co potrebujem si dohladam a znovu prestudujem.
Sa divim rezna, ze si to este pamatas po tolkych rokoch  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:40:58 Předmět: |
|
|
rezna: dukaz jsme urcite nebrali, takze nevim, jak vypada a sam bych ho teda asi taky nevymyslel... ale co jsem tak slysel, tak to zadna srandicka na dva radky neni... nevim |
to mi prave prijde absolutne uchylne, protoze dukaz Haineho byla jedna ze std. otazek u zkousky (MFF, Informatika, ZS 2003/2004)
pekne to osekali - ted uz musi prolizt kazdej hnup |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mantharis
|
Zaslal: 25. březen 2010, 20:51:22 Předmět: |
|
|
->rezna
Nadruhou stranu jestli si z paty vytahl heineho vetu a pak si ztroskotal na tech Kalendovych vetach a rozmistovani implikaci mezi nimi tak se taky nemas uplne cim chlubit protoze zrovna tohle bylo o pochopeni problematiky mnohem vic nez nejakej dukaz co se delal na prednasce a  _________________ If the God gave us the source code we could bug the world. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Weny Sky

|
Zaslal: 25. březen 2010, 22:10:57 Předmět: |
|
|
Eosie napsal: |
Zvlášť ti, co jsou dost chytří na to, aby ty předměty dali i za týden učení, ale chtějí chodit přes semestr do práce, že? |
Coz o to, mne staci na nauceni se predmetu tak abych prolezl i dva dny, tyden je tak na uceni se na statnice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 26. březen 2010, 10:10:53 Předmět: |
|
|
Vidim, ze sa tu predchadza jeden genius a brilantny student za druhym To som rad chlapci, len tak dalej, ste/sme elita nasich narodov!
Horsie je, ze poniektori z nas su schopni bavit sa o dokazoch a vetach aj pri pive s 'civilistami' v krcme a to uz take pekne nie je Hadajte, so studiom na ktorej fakulte (ci fakultach) tato 'schopnost' koreluje  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 30. březen 2010, 00:29:58 Předmět: |
|
|
@weny sky - amen |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sulthan

|
Zaslal: 30. březen 2010, 16:27:57 Předmět: |
|
|
Ja byl take na informatice a minimalne L´Hopitala jsme dokazovali. Nerikam, ze to byly slozite dukazy, jen v nich bylo vic triku, ktere si clovek musel zapamatovat, nez v diskretce, kdy obvykle stacilo pochopit jednoduchy trik a pocet tvrzeni a vet byl pomerne maly a kazda byla jina, takze se to nepletlo.
Jinak jsem mel Pultra, takze u vetsiny vet jsem nevedel, jak se jmenuji, ale dukazy byly urcite mnohem obtiznejsi, zvlaste v Analyze III. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goddard
|
Zaslal: 31. březen 2010, 15:02:10 Předmět: |
|
|
Quiark napsal: |
goddard: Ty patříš k těm důchodcům co nadávaj na vysokoškoláky kudy chodí? |
jasne, vzdy porad a vsude. vlastne by to byl slusnej luxus byt v mych letech v "duchodu"  _________________ http://www.dredwerkz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 1. duben 2010, 15:20:46 Předmět: |
|
|
Důchodci jsou na tom dnes sakra dobře, ti už nemusí nic dělat, jen nadávat, ideální stav. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 26. duben 2010, 21:22:00 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |