Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
if.then
|
Zaslal: 3. květen 2010, 19:23:44 Předmět: |
|
|
Glorin> To víš, nic si z toho nedělej, starci (Mem) se v dnešní době musí nějak zabavit a mladí jim v tom pěkně sekundují
BTW:
citace: |
OMG, tohle je to nejšílenější fórum, co jsem kdy viděl XD |
Chyběly ti 2 čárky a také ti chybělo jedno J  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 3. květen 2010, 19:30:40 Předmět: |
|
|
Glorin: Zvykej si, toto je ještě slabý odvar.
if.then: Jo, to s tím čtvrtým pádem je taky pravda, nějak jsem se zaměřil jenom na první odstavec... S tím "a po" jsi mě značně znejistil
Každopádně je radost pozorovat vznikající Grammar-nazi dorost  _________________ www.FRANTICWARE.com
Naposledy upravil frca dne 3. květen 2010, 19:32:19, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 3. květen 2010, 19:32:18 Předmět: |
|
|
je třeba říct, že je krásné otevřít fórum až ve chvíli, kdy jsou vlákna rozdělená, to se člověk semo tamo i zasměje |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glorin
|
Zaslal: 3. květen 2010, 19:50:08 Předmět: |
|
|
Vionsoft.Ondrash napsal: |
Glorin: nic si z toho nedělej... běžně se tu nic takového neřeší, víceméně ani u dyslektiků, což ty určitě nejsi . Už chápu proč je gramatická část vlákna v popelnici - dneska to je skutečně pruda  |
Budeš se divit, ale jsem dyslektik, dysgrafik a dysortografik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 3. květen 2010, 21:37:58 Předmět: |
|
|
vI asY nejste normálŇÝ.. proč pořád řešÝte blbou gramatiku kterou ani vI samotní moc určitě neumÝte... kolik z vás je tu lektorama CZ ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 3. květen 2010, 22:00:41 Předmět: |
|
|
perry> nikdo, ale je třeba procvičovat jazyk český a rozvíjet sociálně komunikační dovednosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. květen 2010, 07:12:42 Předmět: |
|
|
perry napsal: |
kolik z vás je tu lektorama CZ ?  |
Právěže nikdo, takže se potřebujeme vzdělávat. Já jsem např. Slovák a tak se snažím češtinu zvládnout  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 4. květen 2010, 09:18:35 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
S tím "a po" jsi mě značně znejistil ("vypukne Velká válka, a po jejím konci...") |
Jaký znejistil, vedlejší věta (po konci čeho? vztahuje se na Velkou válku v předchozí větě).
EDIT: Koukám, že po rozdělení vlákna v původním nezůstal žádný příspěvek. Tj. řešila se jen ta gramatika . I když, co u takové hry komentovat, grafika cizí, engine cizí, hudba cizí, levely vlastní, příběh vlastní, ale češtinářsky pokažené dialogy.
EDIT 2: Přoč vůbec někdo, kdo se chlubí, že je dyslektik, dysgrafik a dysortografik, si nenechá před uvolněním hry ty texty překontrolovat? Snad všichni v jeho třídě nebo zaměstnání nebo přátelé nemaj stejné poškození mozku. Teda pokud to není jen výmluva kvůli lenosti. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 4. květen 2010, 11:00:21 Předmět: |
|
|
Ladis napsal: |
EDIT: Koukám, že po rozdělení vlákna v původním nezůstal žádný příspěvek. Tj. řešila se jen ta gramatika . |
Ty máš trochu problémy s logikou, že Dedukovat z toho, jak některý moderátor rozdělí vlákno, něco o tom, jak to MUSELO vypadat... není jednodušší obětovat tu minutu času a přečíst si například příspěvky?
Pro info:
"Jo a hrál jsem to... KDO JE DO HÁJE TEN SPASITEL?! "
"Dohraj a uvidíš Nezapomeň ale, že proroctví nekončí spasitelem. "
Tomuhle říkáš řešení gramatiky? Zdá se ti v pořádku, že to moderátor také vyhodil? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 4. květen 2010, 11:11:03 Předmět: |
|
|
Mem> spasitel i frcovo podekovani autorum v RPG makeru byly v ramci jejich prispevku vyrazne kratsi nez cast venovana gramatice Navic oba o hre prakticky nic nerikaji, takze neni duvod nad nimi truchlit. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 4. květen 2010, 12:47:50 Předmět: |
|
|
OndraSej napsal: |
Mem> spasitel i frcovo podekovani autorum v RPG makeru byly v ramci jejich prispevku vyrazne kratsi nez cast venovana gramatice Navic oba o hre prakticky nic nerikaji, takze neni duvod nad nimi truchlit. |
To nevíš, že přesunutí mého příspěvku může vyústit v to, že se naše planeta odkloní od Slunce a odsoudí nás k mrazivé smrti?  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glorin
|
Zaslal: 4. květen 2010, 15:51:24 Předmět: |
|
|
S tím "a po" jsi mě značně znejistil ("vypukne Velká válka, a po jejím konci...") |
Jaký znejistil, vedlejší věta (po konci čeho? vztahuje se na Velkou válku v předchozí větě).
EDIT: Koukám, že po rozdělení vlákna v původním nezůstal žádný příspěvek. Tj. řešila se jen ta gramatika . I když, co u takové hry komentovat, grafika cizí, engine cizí, hudba cizí, levely vlastní, příběh vlastní, ale češtinářsky pokažené dialogy.
EDIT 2: Přoč vůbec někdo, kdo se chlubí, že je dyslektik, dysgrafik a dysortografik, si nenechá před uvolněním hry ty texty překontrolovat? Snad všichni v jeho třídě nebo zaměstnání nebo přátelé nemaj stejné poškození mozku. Teda pokud to není jen výmluva kvůli lenosti. |
Kdyby si četl pořádně tak by si věděl, že v betatesteři také měli kontrolovat chyby v textech, ale jak je vidět, tak jsou asi ještě horší češtináři než, nebo na to zapomněli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glorin
|
Zaslal: 4. květen 2010, 15:55:25 Předmět: |
|
|
EDIT 2: Přoč vůbec někdo, kdo se chlubí, že je dyslektik, dysgrafik a dysortografik, si nenechá před uvolněním hry ty texty překontrolovat? Snad všichni v jeho třídě nebo zaměstnání nebo přátelé nemaj stejné poškození mozku. Teda pokud to není jen výmluva kvůli lenosti. |
Engine sice cizí, ale i tak jsem musel upravit systémy, například soubojý systém v RM2k3 je tahový. Sice neříkám, že ABS je v FaD nějak dokonalý, ale tak začátky nikdy nejsou dokonalé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|