Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 12. září 2007, 20:13:39 Předmět: |
|
|
Sakra, ty si to vobec nepochopil.
Tu ti nikto nekritizuje hru samotnu. Tu ide o tvoj pristup, ze co uz mate, a ako to prezentujes. O nic ine tu nejde. Ten pristup vytocil tatka, mna a aj par dalsich ludi.
Hype sa robi okolo komercnych veci, lebo sa musi. Ale pri freeware to vyznieva smiesne, nehnevaj sa.
To, ze je to adventura tomu vobec nepomohlo a ze pouzivas nejaky cudzi "engine" to uz len korunovalo.
Lebo keby si sem napriklad postol screenshot z nejakej 3D sceny - povedzme by si mal napisany vlastny renderer co by importoval objekty z maxka, hoc len s directional osvetlenim, ale mal by si to cele nakodene uplne sam, tak ti tu ja prvy budem pisat chvaly a motivovat ta dalej, lebo viem, ze ked si to robil sam, tak ti zabralo isty cas a hodne si sa pri tom naucil, aj ked by to vyzeralo ako grc v porovnani so sucasnou AAA spickou typu Gears Of War alebo UT2007. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 12. září 2007, 21:45:14 Předmět: |
|
|
Uvědomte si, že kritizujete, když není, co. Sami kritici tu říkáte, že ze hry zatím nic není. Vpodstatě tu nikdo nekritizujete hru (ti, kdo ano, proti nim nic), ale přístup. No a když by měl ten přístup třeba budit pousmání, teď budíte pousmání vy. Nemohli jste si to ušetřit? Každý nějak začíná/končí, tak ho nechte. Konstruktivní kritiku, pls. U mě si ostudu dělá ten, kdo kritizuje místo hry zpracování videí.
Běžte raději kritizovat verzi windows, která bude po Vistách a ještě není, než hru, která ještě není, vyjde to nastejno. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 13. září 2007, 09:43:19 Předmět: |
|
|
Stejně ale Bajzika obdivuju, že se nebrání, že to všechno bere s klidnou hlavou a nenechá se vyprovokovat, ten člověk byl určitě na kurzu asertivity, jako já a narozdíl ode mě to dokáže i využít
S Frcou víceméně souhlasím. Nechal bych toho člověka až přijde třeba s hratelnou ukázkou a nebral bych mu jeho radost z toho, že chce ukázat, že něco dokázal vytvořit. Možná není jeho prezentování uplně nejlepší, ale nemusíte mu to furt mlátit o hlavu, nijak vám snad neubližuje . _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 13. září 2007, 14:00:17 Předmět: |
|
|
Dlaha napsal: |
Stejně ale Bajzika obdivuju, že se nebrání, že to všechno bere s klidnou hlavou a nenechá se vyprovokovat, ten člověk byl určitě na kurzu asertivity, jako já a narozdíl ode mě to dokáže i využít |
A mozno len niekam odisiel a tak este nestihol reagovat  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 13. září 2007, 14:51:36 Předmět: |
|
|
No ako tak citam diskutuje sa tu o tom viac nez dost. ... na hre pracujem každodenne a dúfam že aj dokoncím. Uznať musím že pár vecí tu bolo prehnaných a možno prezentácia nemusela byť tak skorá. Poučenie pre budúce pokusy
EDIT : Animácie nakoniec v hre nebudú. Po tom čo mi došli problémy so všetkými snáď dostupnými formátmi (.gif,.jpg,.png,.bmp,.tga) čo sa týka animácii som sa rozhodol (a vlasne som bol nútený) animácie z hry vypustiť. Dosť ma to mrzí ale inak to nejde . _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Chjoodge

|
Zaslal: 13. září 2007, 16:51:30 Předmět: |
|
|
Ad ty problémy s animacema: zkus popsat v čem máš problém (možná spíš v novém vlákně v Programování) - určitě se to dá vyřešit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 13. září 2007, 19:11:16 Předmět: |
|
|
Ide o to, že engine neberie animácie akotak semé .gif-ká ale obrázky sekvenčne poukladané za sebou. Ale nech obrázok uložím do akéhokoľvek formátu, engine nedokáže rozpoznať že ide o animáciu a zastaví sa pri prvom obrázku ... _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
prost
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 109 Bydliště: cvut fel, stm
|
Zaslal: 13. září 2007, 19:12:16 Předmět: |
|
|
Jestli bych mohl poradit, neslo by udelat tu hru originalne, s fotografiemi? Hra udelana z fotografii by me lakala vic, nez renderovane sceny. Treba takove Pritmi (kdysi jako plna hra na score, snad budete znat). To byla imho skvela hra, prvni a posledni adventura, ktera me zaujala a kterou jsem musel hrat i s otcem (bylo tam treba vyvolat fotografii, tento postup jsem nikdy neznal, on si je v mladi sam vyvolaval). Jak se vubec jmenuje tento druh adventur? _________________ BbB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 13. září 2007, 19:14:04 Předmět: |
|
|
Napad to nieje zly ale zatial nad tym neuvazujem. Kedze je to prva hra myslim ze sa len otukam v programovani a v grafike na fotorealnu adventuru si pockam  _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mnemonic

|
Zaslal: 14. září 2007, 07:30:13 Předmět: |
|
|
Bajzik26 napsal: |
Ide o to, že engine neberie animácie akotak semé .gif-ká ale obrázky sekvenčne poukladané za sebou. Ale nech obrázok uložím do akéhokoľvek formátu, engine nedokáže rozpoznať že ide o animáciu a zastaví sa pri prvom obrázku ... |
Ja ti nevim. Kdyz uvazim, kolik her s animacemi uz v AGS vzniklo, problem bude asi na tvoji strane.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ondy1985

|
Zaslal: 14. září 2007, 08:23:48 Předmět: |
|
|
Presne tak, mozno by nezaskodilo precitat si nejaku dokumentaciu
Alebo prejst na iny engine, napr. Mnemonicove WME. Si myslim, ze to co mas momentalne hotove, by si do noveho enginu prepisal za jedno poobedie a este by si pri tom mohol piect kolac... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 14. září 2007, 12:34:15 Předmět: |
|
|
Urcite hje chyba vo mne ale ani za nic mi Wintermute nejde. Nejak tomu enginu nerozumiem. Potreboval by som cesku dokumentaciu alebo slovensku lebo z tej anglickej som total debil. _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 15. říjen 2007, 17:46:17 Předmět: Update |
|
|
Tak pripájam jeden In-Game screenshot. Takto bude HUD vyzerať komplet a bez zmien. Na screene vidno že každý objekt bude automaticky nazvaný pri poukázaní a bude aj game process teda koľko ste už prešli. Vľavo bude vyťahovacie skriptové menu. Toť zatiaľ
 _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 15. říjen 2007, 19:03:46 Předmět: |
|
|
Je to jenom na skrytí toho že se jedná o WIP, nebo bude hra opravdu tak DĚSNĚ tmavá? Nebo mám jen nízký kontrast na LCDčku?Sice je to jen jeden screen, ale aspoň musím říct že jdete správným směrem, pokud to tedy není mockup . A to, co je vidět, vypadá dobře . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bajzik26
|
Zaslal: 15. říjen 2007, 19:09:39 Předmět: Heh |
|
|
No bude to v dost tmavom prostredí kedže pôjde o hororovú hru _________________ Mighty Softworks
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|