Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Juraj

|
Zaslal: 31. květen 2010, 12:52:44 Předmět: Animace a zase animace |
|
|
Zdravím Vás,
zajímalo by mě jak řešit import animací, konkrétně která myšlenka je správná?
1) Načtu všechny animace z modelu a přehraji
2) Načtu pouze animace kostí, statické animace modelů (točení kol) budu řešit až ve hře.
Nebo zda jsou možné oba dva způsoby a je jen na mě kterou cestou se vydám.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 31. květen 2010, 13:15:10 Předmět: |
|
|
Fantazii se meze nekladou. Prakticky všechno, co můžeš mít zadrátováno ve hře, můžeš načítat ze souboru(ů). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Juraj

|
Zaslal: 31. květen 2010, 13:32:17 Předmět: |
|
|
Taky jsem možná právě nevysvětlitl proč se na to ptám. Jelikož už jsem si prošel asi oba dva způsoby, začínám se dostávat do stavu, kdy chci co nejméně věcí načítat z modelu a raději vše nastavovat sám.
Jelikož, čím více věci z modelu importujete, tím více jste závislí na kvalitě importovaného modelu, jelikož jak jsem zjistil, nějaké 3D softy jsou chopné exportovat a importovat naprosto nesmyslné údaje, které vetšinou importery nezvládají. Začínám tedy zastávat názor: co se dá nastavit v editoru, neimportuj.
Nevím zda to je zcela správně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 31. květen 2010, 13:57:33 Předmět: |
|
|
Pokud je ten editor uživatelsky přívětivý, tak proč ne. Stejně bys narazil na něco specifického pro tvou hru, co bys musel nastavovat třeba v tom svém editoru a nešlo by to řešit exportem/importem. _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|