Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michalc

|
Zaslal: 1. červen 2010, 14:21:06 Předmět: Cat's Quest - Pacmanovka |
|
|
Cat's Quest je hra, na které jsem dělal absolutně sám, proto má spoustu nedostatků, je to jen PacManovka v novém kabátě. V enginu RMXP mam rozdelanych vice her, ale vetsina dlouhych projektu zatim neni moc daleko, tak jsem se rozhodl udelat neco kratsiho.
Vim, ze me s tim asi poslete do ******, ale myslim, ze je lepsi udelat sam jednu hru, na kterou stacim, nez rozdelavat pracne nejake projekty ve vice lidech, ktere nakonec stejne nedodelame.
Ve hre jde o to, ze kralovstvi je v krizy a kocka Micka se vyda hledat poklad, ktery by mohl pomoci kralovstvi zbohatnout. Musi tedy projit 12 hernimy urovnemi v ruznych mistech.
Download: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/55803/Cat_s_Quest.rar_6.55MB.html (omluva za komplikovanou instalaci, ale nechctela se mi delat instalacka)
Web: http://vokalsoft.mzf.cz/ (Web je ve výstavbě) _________________ Xenty
Tvořím převážně v programu RPG Maker XP. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ICB
|
Zaslal: 9. červen 2010, 09:39:50 Předmět: |
|
|
Dobré, pěkná grafika, to jsi použil nějakou knihovnu nebo je to tvá (vaše) ruční práce ? Náhodou na takovýhlech hrách se člověk naučí pathfinding, sprity a vůbec další základy. Je to dobrý remix a navíc hlavní hrdinka je ženská a je to kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vivi
Založen: 24. 04. 2010 Příspěvky: 16 Bydliště: Opatovice nad Labem
|
Zaslal: 11. červen 2010, 22:29:49 Předmět: |
|
|
Není to Michalcova grafika, všechno kromě jablek a žaludů je původní, a nevím kde sehnal to ovoce na sbírání  _________________ Můžete mě najít jinak pod jménem CzechRPGManiak.
Pracuju v RPG Makeru a snažím se naučit v nějakem 3D Game enginu.
Nejsem žádný profesionál tak to tak berte.
Děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|