Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 06:50:26 Předmět: gears - nokia |
|
|
Gears
Pokud milujete logick é hry, pak Gears je hra určená právě pro Vás. Cílem je propojit všechna ozubená kola na hrací ploše. Myslíte si, že je to snadné? Zkuste to! Celkem 50 levelů různé obtížnosti čeká na Vaše řešení. Skvělá grafika, jednoduché dotykové ovládání, určeno pro všechny vě kové skupiny. Gears je hra, kterou musíte vyzkoušet! Pozor ? silně návykové!!! Nepřestanete, dokud neprojdete všechny levely!
Credits:
Programing - m][shko
Graphics - phob
Music and sound - nooly
video:
http://www.youtube.com/watch?v=ZZQHWG0Uc10
da se poridit na ovi store za prijemnou cenu
http://store.ovi.com/content/30651 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:04:19 Předmět: |
|
|
Gratulace. Super prace.
A to je Javovka? A portovalo se to - jako na ruzny rozliska a tak.
A jak bylo tezky se dostat na OVI store? My tam chteli dostat mobilni Bulanky, ale byl v tom nejaky problem. Ale nevim konkretne jaky, ja to nezarizoval.
A posledni vec. Asi nikdo z vas tvurcu neni i autorem Geared na iPhone - http://toucharcade.com/2009/08/21/geared-really-grinds-my-gears/
Melo to na iPhonu celkem velkej uspech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:12:44 Předmět: |
|
|
to flash, dik:)
ee je to symbian... na ovi store to resil programator, ale jinak to problem neni, narozdil od javy... kde se silene resi podepisovani aplikace a je neskutecne drahe, coz nechapu proc... :/ aspon co vim tak okrajove... chtel jsem jeste s tazem delat jednu gejmu v jave, ale neoplati se to... kvuli prave zminovanemu podepisovani, ktere semizda u java aplikace stoji 200 dolaru, u symbianu jen 50...
geared z iphonu se praveze programator inspiroval... cili v tom prsty nemame..
ono celkove na iphonu je problem se taky prosadit, bez reklamy a dobreho marketingu ani ranu... ja delal neco s jednim znamym na iphone, ale ten to kvuli sve neschopnosti vzdal ... a ja mel takovou peknou grafiku hotovou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:15:44 Předmět: |
|
|
@ ph[]b
store.ovi.com napsal: |
Tato položka není pro váš přístroj Nokia E50 bohužel k dispozici. |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:19:14 Předmět: |
|
|
bohuzel jen n97 a jemu podobne, tzn n5800 n5230 5530 apod...
tohle je problem kodera... ja mu to rikal )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:22:30 Předmět: |
|
|
to abych zacal krast abych mel na takovej telefon  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:28:39 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
to abych zacal krast abych mel na takovej telefon  |
kradou jini, v cr si ji koupilo 6 lidi )) jinak lita na warezech ale co nadelame... nic... mentalita ceskeho naroda... radsi slozite hackovat telefon, nez podporit herni vyvojare... a odeprit si jedno pivo...
to si nemyslim... obyc dotykovka dnes poriditelna za 3500,- (nechci ale delat reklamu)... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 18. květen 2010, 08:52:43 Předmět: |
|
|
ph[]b napsal: |
ee je to symbian... na ovi store to resil programator, ale jinak to problem neni, narozdil od javy... kde se silene resi podepisovani aplikace a je neskutecne drahe, coz nechapu proc... :/ aspon co vim tak okrajove... chtel jsem jeste s tazem delat jednu gejmu v jave, ale neoplati se to... kvuli prave zminovanemu podepisovani, ktere semizda u java aplikace stoji 200 dolaru, u symbianu jen 50...
ono celkove na iphonu je problem se taky prosadit, bez reklamy a dobreho marketingu ani ranu... ja delal neco s jednim znamym na iphone, ale ten to kvuli sve neschopnosti vzdal ... a ja mel takovou peknou grafiku hotovou  |
No jasne. Podpesana aplikace. V tom byl ten problem.
O reklame mne nemusis povidat. Kazdopadne to vase promo videjko ma pocet shlednuti k 25k. To mi prijde hodne slusny a usuzuju z toho, ze se asi o hre muselo celkem psat a je zajem. (kdyz ma promo video k iPhone hre sledovanost k 10k, tak uz jde vetsinou o uspesny titul). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 09:40:04 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
No jasne. Podpesana aplikace. V tom byl ten problem.
O reklame mne nemusis povidat. Kazdopadne to vase promo videjko ma pocet shlednuti k 25k. To mi prijde hodne slusny a usuzuju z toho, ze se asi o hre muselo celkem psat a je zajem. (kdyz ma promo video k iPhone hre sledovanost k 10k, tak uz jde vetsinou o uspesny titul). |
no jenze jen diky warezu, mistri to naflakali vsude na warezfora, a jeste pisou, ze to je prece free hra ne ?
tak nevim... prodejnost asi moc velka neni zatim teda co sem se ptal kodera...
:/
psat se o tom moc nepsalo. spis jen vlastni aktivita... co vim, tak snad jen nejaky frantik psal recenzi... ale chtel poslat hru zdarma... a pak znama na mobilmanii neco... plus jeste na nokia webu ceskem, kde je odkaz do ovi storu, ale rovnou podtim odkaz do fora na hacklou verzi... takze asi tak
vis jak, lidi stahnou na warezu, a pak jeste drzkuji, ze to ma malo levelu, anebo chcou skreeny, ze nemuzou nejaky level dojit, lenost neskutecna, nevazeni si ani ukradene veci... :/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 18. květen 2010, 10:05:20 Předmět: |
|
|
ph[]b napsal: |
obyc dotykovka dnes poriditelna za 3500,- |
Za 3500 jsem kupoval před rokem (na tom nejede) a nebudu takovou částku za mobil utrácet každý rok (i když na to mám). _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vionsoft.Ondrash

Založen: 23. 08. 2007 Příspěvky: 261 Bydliště: Beskydy a Archamonský svět
|
Zaslal: 18. květen 2010, 13:44:15 Předmět: |
|
|
ph[]b: ehm, není to můj obor, ale nekoupit takovouhle hru za 30Kč s DPH a radši ji ukrást je skutečně ubohost ! Nerozumim ...  _________________ vionsoft.ondrash http://www.archamon.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 18. květen 2010, 14:17:44 Předmět: |
|
|
Asi těm zlodějům jde o princip . _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ph[]b
|
Zaslal: 18. květen 2010, 14:18:46 Předmět: |
|
|
Vionsoft.Ondrash napsal: |
ph[]b: ehm, není to můj obor, ale nekoupit takovouhle hru za 30Kč s DPH a radši ji ukrást je skutečně ubohost ! Nerozumim ...  |
to nechapu ani ja, ale holt vymluvu si clovek najde vzdycky...
aspon teda jisti na warezech... nema smysl to resit... proste warez tu je, ale udivuje me, ze i na takovychdle smesnych cenach.... ale nenadelame nic
asi taky zacnu piratit vse co muzu, a proc vyhodit 29 dolaru za uchazejici graficky program... dkyz si muzu najit krek ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 18. květen 2010, 15:25:53 Předmět: |
|
|
ph[]b: napiš provozovatelům těch fór, co mám zkušenost, tak takové věci odstraňují bez keců _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flyboj
|
Zaslal: 14. červen 2010, 19:14:55 Předmět: |
|
|
Tohle vypada na peknou navykovku, az bude prilezitost, urcite zkusim! Graficky pekne, prijemne, nerusive;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|