Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Falcan
|
Zaslal: 23. červen 2010, 13:39:36 Předmět: AmuCities hledá členy týmu |
|
|
Ahoj, jsme virtuální svět na facebooku, máme zatím asi 600 fanoušků, 4000 uživatelů. Hledáme lidi kteří by pomohli s programováním(ActionScript 3), grafikou(spíš Flash) marketingem, ale i s menšími a občasnými činnostmi (přidávat videa na playlist na diskotéce, vytvářet nové animace pro avatary ve Flashi, přidávat nový nábytek a oblečení které grafik vytvoří do Flash souborů, postování novinek na twitter, zeď a do hry atd.). Bylo by lepší jen několik lidí(max. 2-3) na více činností.
Abych neplýtval vašim časem, předem upozorňuji že účast na projektu není v tuto chvíli placena. Na druhou stranu, projekt je komerční a již začíná vydělávat peníze, sice zatím symbolické(v řádu stovek Kč), ale ambice máme vyšší. Tj. je možné že lidé kteří nyní začnou pro zábavu na projektu pracovat budou ve finále placení, samozřejmě to se bude odvíjet od celkového úspěchu AmuCities a spolehlivosti lidí. Náš cíl je vytvořit něco na úrovni "Ameba Pico" chatu s podobnou návštěvností, ovšem s vlastním stylem. Facebook hry prožívají celkem boom takže si myslím že je tu šance na úspěch projektu.
Moje práce bude design, řízení projektu a vůbec propagace, marketing, vymýšlení nápadů atd. Již se mi povedlo se objevit v GamePage, nějaké další zajímavé věci jsou rozjednané...
Něco o mě - před 3 lety jsem vytvořil casual hru Fever Frenzy, prodalo se přes 10 tisíc ks celosvětově. Od té doby jsem dělal několik prototypů pro publishery, nyní přes rok pracuji jen na AmuCities.
Adresa aplikace: http://www.facebook.com/AmuCities
Nabídky zasílejte na falcan@centrum.cz
Díky _________________ www.amucities.com - avatar chat v Praze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|