Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
aimia
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 07:58:03 Předmět: Diamonds Diamonds - nová hra |
|
|
Ahoj,
dokončil jsem svou další hru ? Diamonds Diamonds. Je to logická hra na způsob hledání min (hra ve Windows). Pravidla jednoduchá - pokud kliknete na kartu, číslo udává na kolika okolních kartách jsou barevné diamanty,které zbíráte(např. pokud je tam 8, můžete pomačkat všechny okolní karty. Pokud je číslo menší, někde v okolí je ukryt černý diamant, na ten nesmíte kliknout jinak přijdete o život).
Budu rád za jakékoliv připomínky/nápady na zlepšení. Hru můžete hrát na http://www.kongregate.com/games/Aimia/diamonds-diamonds
Tomas
www.aimia.cz

Naposledy upravil aimia dne 13. červenec 2010, 17:47:39, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 08:28:50 Předmět: |
|
|
MODERATOR: pravidla publikovani vyzaduji aby tu ze hry byly nejake screenshoty - prosim doplnit... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 13. červenec 2010, 15:48:36 Předmět: |
|
|
Můj dojem: Zpracování je příjemné. Jinak políčko bych odkryl až v momentě puštění tlačítka myši (nestane se pak tak často, že kliknu jinam), to je jediná výtka.
BTW odkud čerpáš ten rytmický doprovod? _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
michalferko
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 18:10:17 Předmět: |
|
|
frca napsal: |
Můj dojem: Zpracování je příjemné. Jinak políčko bych odkryl až v momentě puštění tlačítka myši (nestane se pak tak často, že kliknu jinam), to je jediná výtka.
BTW odkud čerpáš ten rytmický doprovod? |
S tym tlacitkom je to ok, aspon mozes narychlo odkryvat viacero naraz.
Hra celkom ok, ale to cislovanie mi trochu vadi, som zvyknuty na miny. _________________ Moje minihry a ine projekty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 19:54:04 Předmět: |
|
|
No, kdyz to srovnam s "originalem", tak Hledani min ve Windows se hraje o dost lepe - jednak tam je pocet spatnych policek (coz je prehlednejsi, ale nevadi, aspon se v necem odlisujes), ale hlavne clovek nemusi klikat na kazde dobre policko. Setri to cas a navic klikat na ty rady policek u kterych je zrejme ze nic nehrozi, proste neni zabava.
Jinak graficke zpracovani celkem v pohode, technicky bych ocenil nepouziti Flashe A jeste jedna drobnost - v Chrome (na OS X) se zobrazuje jak systemovy kurzor, tak herni kurzor, nastesti oba na stejne pozici. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 20:08:25 Předmět: |
|
|
Ha! Jak sem přibyly screenshoty, tak jsem díky tomu zjistil, že jsem předtím hrál něco jiného - takové pexeso s čarodějnicí, jak jsem se tam doklikal už nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 13. červenec 2010, 20:36:32 Předmět: |
|
|
frca> Mě tohle naopak přijde příjemné.
OndraSej> Bug nebyl s Chrome na Win XP reprodukován.
Číslování mi nevadí, je to zajímavější .
Ale taky bych se připojil za automatické odkrývání správných políček.
EDIT: Akorát se mi na Easy v 2. levelu nepodařilo exitnout do hlavního menu (tlačítko YES nereagovalo), bylo nutno hru restartovat.
A taky tam je gramatická chyba, "you will loose...". Verbum ve správném tvaru je samozřejmě LOSE. Ale jinak je to velmi pěkné, nic ve stylu "all your base are belong to us"
EDIT2: A taky je záhodno odebrat limit, na touchpadu jsem kvůli němu nedokončil ani 1. level na hard. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
aimia
|
Zaslal: 14. červenec 2010, 06:19:12 Předmět: |
|
|
Ahoj,
díky všem za názory a opravy.
OndraSej: Souhlasím že se klasické miny hrají trochu lépe, proto jsem přidal životy. Jen jsem nechtěl udělat x-tou kopii min.
franz: Hrál jsi Pirated Kingdom, je to demoverze většího projektu, který jsem zatím pozastavil.
Automatické odkrývání jsem nepřidal protože mi to pak přišlo hodně jednoduché, ještě o tom zauvažuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|