Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
koubekt
|
Zaslal: 30. leden 2011, 20:20:23 Předmět: Vytváření hry |
|
|
Ahoj chtel by sem zacit programovat neboli vy´vijet hru. Melo by to byt RPG. Ale nic slozityho, jsem v tom zacatecník. Chtel by jsem vas pozadat o pomoc. Na strankach game designu mi doporucily tihle stranky ze tam se vzdy najde nekdo kdo pomuze . Predem dekuji za odpovedi _________________ Tomáš Koubek
Web and Game Designer
www.woweasily.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 30. leden 2011, 20:28:50 Předmět: |
|
|
Chceš programovat, nebo vytvářet hru? To jsou dvě zásadně odlišné věci, programuje se většinou engine ( = jádro) hry, které zastřešuje možnosti hry. Ale udělat dobrý engine je otázkou velkého rozpočtu, několika let a mnoha zkušených programátorů, takže bych ti doporučil dělat jen hru. _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
koubekt
|
Zaslal: 30. leden 2011, 20:32:51 Předmět: |
|
|
ahoj chci jen udelat hru ale potrebuju aby mi s tim nekdo pomohl _________________ Tomáš Koubek
Web and Game Designer
www.woweasily.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
micky
|
Zaslal: 30. leden 2011, 22:28:38 Předmět: |
|
|
Začni s nečím menším, obzvlášť když jsi zatím nejspíše sám. Podle toho, nakolik umíš programovat, si zvol, na čem hra bude stát. Jestli na vlastním jádře (pěkná fuška, skoro nekonečná práce), na nějakém enginu (ogre3D, unity engine, ...) a nebo nástroji pro vývoj her (Gamemaker apod.). _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
|
Návrat nahoru |
|
|
if.then
|
Zaslal: 31. leden 2011, 06:46:57 Předmět: |
|
|
Asi by byl nejlepší ten RPG Maker, chvíli jsem v něm zkoušel dělat a jde to, ani nemusíš umět programovat... _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
Návrat nahoru |
|
|
koubekt
|
Zaslal: 31. leden 2011, 08:14:43 Předmět: |
|
|
diki za radu a jinak stranku mi doporucily na serveru gamedesign.cz _________________ Tomáš Koubek
Web and Game Designer
www.woweasily.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|