Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
UndyingTeam
|
Zaslal: 4. únor 2011, 22:55:13 Předmět: Povídka o opilém Santovi :: Mini-adventura :: DOKONČENO |
|
|
Povídka o opilém Santovi
Představujeme Vám naši novou mini-adventuru, která již měla být vydána na Vánoce 2010, ale bohužel kvůli ztřátě dat bylo vydání odloženo. Přesto doufáme že se Vám tato hra bude líbit a že potěší všechny příznivce adventure her.
Ve hře se vžijete do role Santy, který to na Vánoce malinko přehnal s alkoholem. Sobové jsou na Santu právem naštvaní a tak se rozhodnou že si letošní Vánoce odpracuje jen a jen sám. Nezbývá Vám nic jiného než Santovi trošku vypomoct.
- Hra je v rozlišení 1024x768
- Viděno z pohledu třetí osoby
- Ručně kreslená grafika
Stahujte ZDE
Více informací na http://unteam.cz/vyvoj.html
|
|
Návrat nahoru |
|
|
UndyingTeam
|
Zaslal: 8. únor 2011, 12:18:08 Předmět: Re: Povídka o opilém Santovi :: Mini-adventura :: DOKONČENO |
|
|
Hra byla vydána
Stahujte ZDE |
|
Návrat nahoru |
|
|
UndyingTeam
|
Zaslal: 23. únor 2011, 16:20:11 Předmět: Re: Povídka o opilém Santovi :: Mini-adventura :: DOKONČENO |
|
|
Sice se jedná jen o mini adventurku, ale i přesto se tenhle návod možná hodí.
Sledujte novinky na www.unteam.cz
Návod:
Santa je v trablích a Vašim úkolem je pomoci mu s roznášením dárků. Nejprve klikněte pravým tlačítkem myši na rampouch vedle Santy. Rampouch vezměte z inventáře a použijte ho na pytel s dárky. Santa vyndá jeden dárek, který pomocí pravého tlačítka myši rozbalíte. Najdete pouze lahev alkoholu, která Vám prozatím k ničemu není. Opět pomocí rampouchu vyndejte dárek a také ho rozbalte. Uvnitř naleznete sadu nářadí a v ní (pravé tlč. myši) pilku. Pilku použijte na provaz, který drží Santu na stromě. Dole seberte jedno prkno z hromady a pak pokračujte ke kupě sněhu před domem. Klikněte na ní pravým tlačítkem myši, čímž vytvoříte sněhovou kouli. Hoďte ji po pytli s dárky, nic se nestane, koule se jen rozpráší, a proto udělejte novou kouli a polijte ji v inventáři lahví alkoholu, čímž se vytvoří ledovka. Pomocí ledovky už s přehledem pytel s dárky shodíte. Nyní pokračujte k žebříku, který seberte a použijte na střechu domu. Žebřík, ale bohužel neudrží Santovu váhu a praskne. Nyní seberte kámen a v inventáři ho skombinujte s prknem a vytvořte malou houpačku. Tu použijte na střechu a poté vezmete další kámen, který bude sloužit pro vymrštění. Tento kámen použijte na houpačku a je to. Santa to dokázal! |
|
Návrat nahoru |
|
|
makan
|
Zaslal: 27. únor 2011, 00:24:49 Předmět: kritika |
|
|
Prošel jsem to bez návodu, je to trošku moc krátké a chybý mi tam zvuky, taky těch gagů by tam šlo (na jeden screen) též nacpat víc, ale líbilo se mi to... Jenom nevím jestli by fungoval ten RUM se sněhem by musel být hodně pajcovanej! Hodně zdaru do další tvorby.
EDIT: Ty renderované kusy na stránkách vypadají výborně, už je jdu stahovat. Doufám že herní doba bude trošku delší Tak bez peněz do hospody vlezu, ale s životem bojovat nemůžu, protože ten odkaz mi nefunguje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
UndyingTeam
|
Zaslal: 27. únor 2011, 20:13:37 Předmět: Re: kritika |
|
|
makan napsal: |
Prošel jsem to bez návodu, je to trošku moc krátké a chybý mi tam zvuky, taky těch gagů by tam šlo (na jeden screen) též nacpat víc, ale líbilo se mi to... Jenom nevím jestli by fungoval ten RUM se sněhem by musel být hodně pajcovanej! Hodně zdaru do další tvorby.
EDIT: Ty renderované kusy na stránkách vypadají výborně, už je jdu stahovat. Doufám že herní doba bude trošku delší Tak bez peněz do hospody vlezu, ale s životem bojovat nemůžu, protože ten odkaz mi nefunguje. |
Je to jen taková vánoční rychlovka, kterou jsme měli vytvořenou za pár dní, proto i ta krátká herní doba . Jinak díky, jsem rád že se líbilo .
Odkaz na život je boj mi jede normálně, zkus to stáhnout odtud http://www.sosej.cz/Zivot-Je-Boj.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
makan
|
Zaslal: 2. březen 2011, 06:32:03 Předmět: Baf |
|
|
Tak je to ještě trochu jinak, když kliknu na stahovací odkaz Bez peněz do hospy nelez, uloží se mi ZBJ.rar takže Život je boj mám, ale to druhé ne Jsou to odkazy z vašich stránek http://www.unteam.cz/hry.html
Stahnuto ze sosej ... Ale mě ty odkazy opravdu nefunguji tak jak maji |
|
Návrat nahoru |
|
|
UndyingTeam
|
Zaslal: 2. březen 2011, 07:18:23 Předmět: Re: Baf |
|
|
Tak je to ještě trochu jinak, když kliknu na stahovací odkaz Bez peněz do hospy nelez, uloží se mi ZBJ.rar takže Život je boj mám, ale to druhé ne Jsou to odkazy z vašich stránek http://www.unteam.cz/hry.html
Stahnuto ze sosej ... Ale mě ty odkazy opravdu nefunguji tak jak maji |
Uf, díky za upozornění . Teď už by to mělo jít všechno správně . |
|
Návrat nahoru |
|
|
makan
|
Zaslal: 2. březen 2011, 13:35:20 Předmět: dohrano |
|
|
No škoda že jsou to jen takové půlhodinové jednohubky, pro zdatnýho adventůrkáře možná na 5 minut , ale ten sterej adventurovej dech mě ovál. Pokud to dobře chápu (hrál jsem na přeskáčku) ....když vylezu z hospody, sejme mě týpek a odtáhne ke stroji, kde po něm hodím trubku, sešteluju mu zařízení, vlezu do díry a nakonec vypadnu do sání ožralej v Santovo obleku (prdel) |
|
Návrat nahoru |
|
|
UndyingTeam
|
Zaslal: 2. březen 2011, 14:10:02 Předmět: Re: dohrano |
|
|
No škoda že jsou to jen takové půlhodinové jednohubky, pro zdatnýho adventůrkáře možná na 5 minut , ale ten sterej adventurovej dech mě ovál. Pokud to dobře chápu (hrál jsem na přeskáčku) ....když vylezu z hospody, sejme mě týpek a odtáhne ke stroji, kde po něm hodím trubku, sešteluju mu zařízení, vlezu do díry a nakonec vypadnu do sání ožralej v Santovo obleku (prdel) |
No, jestli tě ovál po těchto mini adventůrkách, šitých horkou jehlou, tak jsem zvědav co řekneš až si zahraješ Cursed Twins ... To bude teprve nářez ... Jinak zajímavé pojetí příběhu... S troškou fantazie by to bylo i možné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|