Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
]semo[
|
Zaslal: 28. únor 2011, 17:34:37 Předmět: |
|
|
franz:
spíš by bylo zajímavý vidět, jaký to bude při instalaci toho updatu.
Windows/Mac:...jeden klik, max. jeden restart
Linux: ... psycho, borec si to musí sám naprogramovat (nebo aspoň překompilovat jádro, aby to fungovalo :) ) _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
Marek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 28. únor 2011, 18:34:48 Předmět: |
|
|
semo napsal: |
Linux: ... psycho, borec si to musí sám naprogramovat (nebo aspoň překompilovat jádro, aby to fungovalo ) |
Taky jeden klik (+ napsání hesla) a restart většinou není třeba. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vozka
|
Zaslal: 28. únor 2011, 20:24:48 Předmět: |
|
|
A restart zpravidla právě jen při (automatickém a bez kompilace) updatu jádra. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Quiark
|
Zaslal: 28. únor 2011, 20:38:59 Předmět: |
|
|
A koho to zajímá? _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila
|
Zaslal: 28. únor 2011, 22:30:23 Předmět: |
|
|
No semo ponekud prestrelil. Na rozdil od Widli updaty v linuxu nejsou vypocetni problem na pul hodiny strojoveho casu, nevyzaduji vecne restarty, nevnucuji se kdyz o ne clovek nestoji tim, ze by chtel zacit prednaset a ony se 10 minut instalovaly ani nemaji tendenci automaticky restartovat pocitac behem prezentace, protoze Windows vi nejlip, co uzivatel chce... |
|
Návrat nahoru |
|
|
]semo[
|
Zaslal: 28. únor 2011, 22:34:45 Předmět: |
|
|
:-) ano přestřelil, ale mě (jako spokojeného uživatele Windows) se takový hloupý vtipy dotýkají. Mám s linuxem málo zkušeností, ale zato všechny špatný. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 1. březen 2011, 13:54:21 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
nevnucuji se kdyz o ne clovek nestoji tim, ze by chtel zacit prednaset a ony se 10 minut instalovaly ani nemaji tendenci automaticky restartovat pocitac behem prezentace, protoze Windows vi nejlip, co uzivatel chce... |
Ty sám dokládáš důvod, proč to Windows dělají Protože je používají lamy, které si neumí ani ty aktualizace rozumně nastavit, takže tam některé věci vnutit musí, aby to aspoň trochu fungovalo (A ano, taky mě nas*, když mi na nových Win 7 Ultimate nedoběhl proces přes noc, protože ve 3 ráno windows update instaloval. Ale holt to bylo výchozí nastavení a moje chyba, že jsem si to (jednoduše) nezměnil) |
|
Návrat nahoru |
|
|
rezna
|
Zaslal: 1. březen 2011, 14:19:02 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Fila napsal: |
nevnucuji se kdyz o ne clovek nestoji tim, ze by chtel zacit prednaset a ony se 10 minut instalovaly ani nemaji tendenci automaticky restartovat pocitac behem prezentace, protoze Windows vi nejlip, co uzivatel chce... |
Ty sám dokládáš důvod, proč to Windows dělají Protože je používají lamy, které si neumí ani ty aktualizace rozumně nastavit, takže tam některé věci vnutit musí, aby to aspoň trochu fungovalo (A ano, taky mě nas*, když mi na nových Win 7 Ultimate nedoběhl proces přes noc, protože ve 3 ráno windows update instaloval. Ale holt to bylo výchozí nastavení a moje chyba, že jsem si to (jednoduše) nezměnil) |
+1
zrovna ted jsem u kamose resil problem ze nemuzou na Portal Zdravotnich Pojistoven - zkuseny a drahy servisak jim dal Chrome, protoze jim blbo IE - hmm stacily 2 kliky a vsechno jede |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 1. březen 2011, 20:21:51 Předmět: |
|
|
]semo[ napsal: |
ano přestřelil, ale mě (jako spokojeného uživatele Windows) se takový hloupý vtipy dotýkají. Mám s linuxem málo zkušeností, ale zato všechny špatný. |
Ja ich mam za posledny ~rok celkom dost a su len zle a horsie
Windows sa aspon da pouzivat. Na Linuxe, bez root access, a v environmente, kery je vsetko len nie default, clovek spravi prd - len hackuje hacky hackov, namiesto toho, aby (ako pod Winom) produktivne nieco tvoril.
Viem si predstavit, ze doma si to clovek nakonfiguruje tak, ze mu vsetko bezi (ako pod Winom).
Ale preco by to preboha robil, ak to iste spravi pod Winom a bez nervydrasajucich never-ending kompilacii vsetkeho ?!?
Je vskutku prihodne, ze kodenie v assembleri sa dnes nenosi, ze je to neefektivne, ale Linux budu pchat do kazdej riti... |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 1. březen 2011, 23:27:28 Předmět: |
|
|
Edit: toto není vtip, ale reakce na VladRa _________________ www.FRANTICWARE.com
Naposledy upravil frca dne 1. březen 2011, 23:30:14, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
nou
|
Zaslal: 1. březen 2011, 23:29:56 Předmět: |
|
|
_________________ Najjednoduchšie chyby sa najtažšie hľadajú. |
|
Návrat nahoru |
|
|
frca
|
Zaslal: 1. březen 2011, 23:36:34 Předmět: |
|
|
Našel jsem ještě příhodnější reakci.
_________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
VladR
Založen: 30. 07. 2007 Příspěvky: 1322 Bydliště: Greater New York City Area
|
Zaslal: 2. březen 2011, 00:01:36 Předmět: |
|
|
takze pan je zaryty linuxovy admin, vsakze.
este sa trocha posnaz a najdi pentapalm
niezeby to nieco na danom fakte ale nieco zmenilo - linux je horsi ako virus a ktokolvek spomenie featuru, ze je "free", by si zasluzil natiahnut na skripec, alebo aspon postavit ku stene. To je demagogia najhrubsieho zrna... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vilem Otte
Založen: 18. 09. 2007 Příspěvky: 462 Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora
|
Zaslal: 2. březen 2011, 00:12:11 Předmět: |
|
|
No já myslím, že spíše toto odpovídá situaci...
_________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fila
|
Zaslal: 2. březen 2011, 00:17:51 Předmět: |
|
|
Mem -- ne vzdy clovek pracuje se svym pocitacem. Ale jasne, obecne se to da nastavit, stejne jako se da pouzivat takovy linux, kde v zivote nebudes muset nic kompilovat.
Hlavne bych rekl, ze veskere argumenty o narocnosti pouzivani systemu od lidi, co poradne znaji jen jeden system jsou nesmyslne -- ja udelam na linuxu vetsinu veci mnohem rychleji, nez na windows, uzivatele windows zase naopak. To se tyka i toho co pise VladR -- nechapu jak si muze stezovat na to ze toho udela pod linuxem malo bez roota, naopak windows software (alespon v dobe kdy jsem je pouzival) vyzadoval admin prava na kazdy prd. Jasne, je to vec SW a ne systemu, ale u linuxu si ten SW aspon ohnu, kdyz je nevychovany, na windows mam smulu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|