Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
franz
|
Zaslal: 1. březen 2011, 23:12:15 Předmět: |
|
|
Hratelnost jsem z videa čekal o stupínek lepší, holt ten dynablaster mechanismus v singleplayeru tak zábavný není, k tomu celkem stereotypní levely.
V ovládání mi vadí chůze po čtvercích, dělá to hru těžkopádnější, škoda že ses u chůze neinspiroval bombermanem.
Jinak grafika a hudba jsou skvělé a také za komplexní dílo a výdrž pochvala být musí, jen tak dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bildo
|
Zaslal: 3. březen 2011, 14:34:11 Předmět: |
|
|
Me se hra libi, sice by se mi libilo,kdyby to vse bezelo nejak rychleji, ale i tak podle me palec nahoru.
To Franz. - Chuze po ctvercich? Vzdyt i bomberman podle me behal po ctvercich, ne? Nebo to myslis tak, ze se zmena projevi, jenom po zarovnani do policka?
Kazdopadne, rychlost by tomu podle me prospela. Takhle je to na me moc zdlouhave. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 3. březen 2011, 15:01:14 Předmět: |
|
|
bildo napsal: |
bomberman podle me behal po ctvercich, ne? |
kdepak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
velda898
|
Zaslal: 15. březen 2011, 10:57:52 Předmět: |
|
|
Hra se postupně zrychluje. první prostředí popř. i druhý jsou takový jednodušší pomalejší. potom hra začíná zrychlovat.
dyna nechodil po čtverečcich. ale když sem začal tvořit tuhle hru tak sem dynu ani nehrál. takže se to sobě hratelností tolik nepodobá. Což myslím není až tak špatně. Proč kopírovat něco co už je špičkové. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
velda898
|
Zaslal: 28. březen 2011, 21:53:24 Předmět: |
|
|
Stránky jsou hotovy:
http://galerievelda.wz.cz/
A verze draca 1.01 je hotová. zítra uploadnu a dám sem ke stažení.
obsahuje:
opravenou diakritiku.
klávesa esc nevypne hru ale přesune do menu.
podpora gamepadu.
cheaty.
Pokud jsou ještě nějaké nápady sem s nimi do zítřka večer než vydám verzi 1.01. A doufám že někdo vyskouší gamepad. mě funguje bez problému ale je to jenom jeden "druh" gamepadu. A měly ste pravdu je to lepší zážitek.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
velda898
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|