Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rezna
|
Zaslal: 26. září 2007, 19:48:42 Předmět: |
|
|
barva vlasu resp. celkove vyhled jsou zasadne povrchni veci na kterych zalezi z nejakeho minima procent - jsou mnohem dulezitejsi veci... - ale jinak chodim s brunetou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 26. září 2007, 19:51:25 Předmět: |
|
|
hlavne ne zrzku!
jinak, driv si vsimnu jinych veci, nez je barva vlasu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 26. září 2007, 20:08:32 Předmět: |
|
|
a aby se nereklo pridam taky [link] jako juroo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 26. září 2007, 20:08:52 Předmět: |
|
|
Yossarian napsal: |
jinak, driv si vsimnu jinych veci, nez je barva vlasu  |
kozy kozy kozy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Augi

|
Zaslal: 26. září 2007, 20:15:24 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
a aby se nereklo pridam taky [link] jako juroo  |
No aby bylo jasno, tak taky přidám [link] (ta vpravo). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 26. září 2007, 21:30:24 Předmět: |
|
|
tyjo ,ted jste me dostali, ja nevim jake vlasy ma "oblibena" kamaradka.... chm.. me osobne je to jedno
ale mam tu prispevek do diskuse, ktery jsem slysel na jednom Zemeplosim setkani
Jan Kantůrek napsal: |
Jeden můj známý říká "já mam radši brunetky... ono když se blondýna svlíkne, tak to vypadá, jak kdyby ji neměla" |
já k tomu mohu jen dodat, v dnešním vyholeném světě, je to už jedno  _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; }
Naposledy upravil Tutchek dne 27. září 2007, 03:20:06, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 26. září 2007, 22:34:27 Předmět: |
|
|
Yossarian napsal: |
hlavne ne zrzku! |
Tak tak.... zrzavý lidi mi přijdou nějaký divný . Zrzavou holku bych asi mít nemohl (i když už se za život dvě pokoušely). Pokud si dobře vzpomínám a na žádnou jsem nezapomněl, tak jsem snad pravou blondýnu v životě neměl. Ale spíš je pravděpodobnější, že jsem si na nějakou nevzpomněl.
Jinak teda řezňa má pravdu. O vlasech to fakt moc neni. Dokonce bych řekl, že to neni ani moc o vzhledu. Já jsem třeba zkoušel nějaký úlety s hezkýma, ale blbšíma holkama a nic moc... vážně nic pro mě. Taky jsem většinou volil mladší... nakonec teď teda taky nemám blondýnu, ale už neni mladší a neni ani blbá (bude dělat doktorát z matematiky). Díky tomu, že je inteligentní a dá se s ní i mluvit, tak aspoň nehrozí, že po měsíci člověk ani neví, jak by na ní promluvil. No a pak tu ještě další věci, který si na ní oceňuju, ale některý bych tu určitě radši nezmiňoval .
No nebudu dělat Zagorku... tady je link _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gixian
|
Zaslal: 26. září 2007, 23:11:19 Předmět: |
|
|
Osobně mám nejradši baby s hlavou hozenou na nějakej sytě červenej (spíš tmavší než světlejší) odstín, to je pro mne úplně nejpřijatelnější, pokud mám vybrat přírodní barvu, tak pak volím černovlásky.
(PS: jinak žiju s blondýnou, ale takovou "tmavě blond" ) _________________ Server shořel, já ne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peregrine

|
Zaslal: 27. září 2007, 06:50:09 Předmět: |
|
|
swarm> peknej notebook, kolik stal?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 27. září 2007, 10:31:20 Předmět: |
|
|
Samozrejme, ze je rozum dulezitejsi nez krasa. A povaha je jeste dulezitejsi nez rozum. Ale proc nechtit vse, ze?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 27. září 2007, 10:36:32 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
Ale proc nechtit vse, ze?  |
protoze to je blbost? - takovych holek existuje absolutni minimum a travit svuj zivot hledanim dokonalosti je kravina - protoze nakonec zjistis ze dokonalost je stejne na hovno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peregrine

|
Zaslal: 27. září 2007, 10:38:06 Předmět: |
|
|
fila> ano, souhlas, jenze rozum poznas az po chvili a povaha, to uz je na fakt dlouhou dobu, kdezto krasa..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devillante
|
Zaslal: 27. září 2007, 11:34:52 Předmět: |
|
|
Fila napsal: |
Ale proc nechtit vse, ze?  |
Já mám takových mezi svými blízkými kamarádkami docela dost, akorát bych řekl, že problém je v dosažitelnosti. Poměr cena/výkon už přesahuje únosnou míru, a tak člověk taky musí být nějakým způsobem speciální... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 27. září 2007, 11:52:06 Předmět: |
|
|
Rezna -- to teda neni. Nevidim duvod, proc bych mel mit holku, o ktere si myslim, ze neni hezka, chytra nebo ze je blba povahove. Trik je samozrejme v relativite techto "velicin" -- povahove sedi kazdemu nekdo jiny, chytra znamena neco jineho pro cloveka s IQ 80 a s IQ 150 a krasa je take silne individualni. Takze nevidim duvod, proc by melo jit o neco naprosto nedosazitelneho, za cim by se mel clovek hnat cely zivot. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
swarm

|
Zaslal: 27. září 2007, 12:02:08 Předmět: |
|
|
Peregrine napsal: |
swarm> peknej notebook, kolik stal?  |
To je jak z toho vtipu o těch dvou lidí od IT ...jinak ale 140 000,- Kč, ale to už je hodně dávno
Musim dát za pravdu Filovi. Pokud by mi holka nesedla povahově, tak je ten vztah úplně bez šance. Pokud neni dostatečně inteligentní, tak bych měl asi po čase problém (když by byla fakt blbá jak troky) to udržet dál. Pokud by se mi nelíbilo, tak to nevim... ale asi by pro mě bylo problém si to nějak užít (v posteli ) s někym, kdo mě nepřitahuje.
Já jsem z těch svých požadavků nikdy neslevil a mám pocit, že jsem konečně před časem našel. Ten aktuální vztah má úplně jiný rozměr, než všechny ty předchozí. Myslim, že je to částečně tim, že konečně splňuje všechny tři zmíněný požadavky. _________________ Diagon Swarm - redaktor notebook.cz, moderátor diskuzního fora 3dfx.cz, zive.cz a notebook.cz
Blog o mobilní technice -> [WWW] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|