.[ ČeskéHry.cz ].
Internetovy predaj cez sms

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
manik

PříspěvekZaslal: 20. duben 2011, 17:55:49    Předmět: Internetovy predaj cez sms Odpovědět s citátem

Nechcem robit reklamu nijakej sluzbe, ale zachytil som spustenie noveho platobneho systemu pomocou sms na slovenskom internete.

http://sms.platbamobilom.sk/

Mozno to niekomu pomoze vydolovat svoj prvy cash z vlastnej tvorivej cinnosti.

Happy coding Smile

Edit: Ak poznate podobne sluzby na slovensku, v cesku, alebo vo svete, linkujte .... a netrolujtre! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slappy

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 07:06:28    Předmět: Odpovědět s citátem

Moze to byt dobre na male hry alebo nejake drobne sluzby...
Ale z tej strasnky mi nie je jasne kolko % vlastne oni dostanu z kazdej SMS....

Edit: tak som to nasiel a je to 25% z celkoveho predaja za mesiac bez DPH
Dlaha

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 10:20:49    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte zkušenosti i s nějakýma podobnýma službama v Česku? A je potřeba mít živnostňák, aby tohle mohl člověk využívat, nebo díky tomu, že to jede přes někoho jinýho, není třeba?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
peshwood

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 14:48:37    Předmět: Odpovědět s citátem

ŽL bude nejspíš nutný. S tou firmou, která zprostředkuje platby uzavíráš obchodní smlouvu a pak jim třeba 1x měsíčně fakturuješ a oni ti proplatí tvůj podíl.
Dříve jsem s jednou firmou spolupracoval a párkrát jsem je doporučoval, když se někdo ptal. Ale většinou z toho ty lidi vycouvali, když se dozvěděli, kolik procent nakonec dostanou (jo, je to málo). Ale třeba na malé hry a ptákoviny je to dobrá volba - lidi mobilem platí dost impulsivně a často to jsou skupiny lidí, kteří ani účet/kartu/cokoliv jiného nemají
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 15:14:48    Předmět: Odpovědět s citátem

peshwood napsal:
...lidi mobilem platí dost impulsivně a často to jsou skupiny lidí, kteří ani účet/kartu/cokoliv jiného nemají

Sa mi zda, ze opisujes sucasnu situaciu v mnohych africkych krajinach, kde sa plati za vsetko vylucne mobilmi... som nevedel, ze sme ich v strednej europe uz dohonili Very Happy

(http://news.bbc.co.uk/2/hi/8194241.stm, http://mbanking.blogspot.com/2007/11/mobile-banking-in-africa.html, etc)
Flash

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 15:26:06    Předmět: Odpovědět s citátem

V CR treba:
http://www.atspraha.cz/index.php?kon=service

http://www.erika-as.cz/rubriky/sms-sluzby/

Dle mych (uz velmi zastaralych) informaci byli tohle hlavni dva hraci. Sranda pak je zridit si to u nejake firmy, ktera to pak objedna u nich Smile Na druhou stranu asi naprosto bezna vec.

PCMaster: pruzkum sem nedelal, ani necetl. Ale tak nejak ziju v predstave, ze opravdu dost lidi zaplati nejakou malou castku radsi mobilem (kde veri, ze maji jistotu, ze operator je velka a duveryhodna firma, ktera jednak odecte spravnou castku a druhak si maji kam stezovat, kdyz neco s tim obchodem bude v neporadku. Operatori maji prece pobocky vsude a znam jejich kontatni cislo) nez aby nekde tukali cislo sve kreditky. Veci jako paypal ci jine platebni systemy si myslim, ze funguji v CR jen v geek svete a obycejny clovek, ktery presto elektronicky neco plati a nakupuje je nepouziva. A prevody na ucet jsou moc riskantni.
Ale jak rikam, je to jen muj nazor. Nejakou zkusenost jako prodejce nemam. Nejaky statisticky clanky na tohle tema neznam a ono jich asi moc ani nebude. Takze co ja muzu vedet, ze Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 21. duben 2011, 23:26:00    Předmět: Odpovědět s citátem

Před mnoha lety jsem používal služeb mobilbonus nebo bonusweb nebo tak nějak se to jmenovalo.
Už ani nevím jak, ale měl jsem icq na jejich programátora, který mi do jejich api přidával featury, které jsem zrovna potřeboval, byl jsem tedy spokojen.
Měl jsem živnostňák a posílal jim regulerní faktury, vše šlo jako po másle a během několika let jsem si díky tomu přišel asi na 15 tisíc Cool Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: