.[ ČeskéHry.cz ].
Mafia - Cantrell city

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ESAUL

PříspěvekZaslal: 24. září 2007, 17:31:27    Předmět: Mafia - Cantrell city Odpovědět s citátem

Cantrell city

- homesite Cantrell city
- 3rd person akce je ve vývoji přes 3 roky a v podstatě na tom pracuji sám, až nyní, kdy se dostává do stádia plné verze jsem nabral do týmu více lidí
- demoverze 1.0 (na webu stažena přes 8000x) vyšla na Levelu DVD a na Score DVD, dále na zahraničních serverech a uveřejnil jsem ji také na modd.com
- oproti jiným modům (Modern mod, Hesaplasma mod, apod...), které nabídli pouze textury, modely aut nebo pár zvuků či scriptů, Cantrell city přináší kompletně nový příbeh, mise (cca 7), herní menu, hudbu, zvuky, zbraně (parametry dle reálií), vozidla (opět dle reálií), scripty (rádio, mýtné u tunelu, majáky u polic. vozů, apod...)
- projekt je podpořen serverem http://bwplanet.idnes.cz (kde můžete najít nějaký ten materiál navíc) a hosting poskytuje FinewayStudios.com, při tvorbě vypomáhají znalci ve svém oboru, hudba v pozadí ve městě je například sestříhána ze samplů od českého DJe Sida nebo hudba z rádia obsahuje remix od česko-německého DJe Jack Roxe DJe Jack Roxe popř. se v game menu objeví sestříhaný track od třinecké kapely Tombouctou a několik málo textur je do modu přidáno ze serveru environment-textures.com
- mod se snažím dělat na 100% a profi ve všech směrech (je dost optimalizovaný a běží i na slabších PC)
- nově jsme na webu zavedli SPZ-kovník, kam hráči a fanoušci mohou psát jaké auto, barvu, spz mají doma a to pak možná najdou v CC, snažím se tak mod udělat ještě více "user friendly"
- město je změněno skoro kompletně, mělo by představovat moedrní evropskou metropoli, modely mrakodrapů jsou nahrazeny moderními (snažíme se je dělat dle skutečných předloh)
- intro z demoverze můžete shlédnout zde na YouTube.com
- příběh a screenshoty z Cantrell city najdete na webu anebo na modd.com
- město i krajina by měly působit mnohem živěji oproti původní hře (v krajině bude létat balón, letiště bude funkční, ve městě najdete různé vychytávky)
- datum vydání je neurčité vzhledem k tomu, že přibyli noví lidé a začíná škola, dávám tomu tak ještě 6 měsíců
- demoverze se odehrává v hotelu a můžete ji stahnout u mě na webu anebo na modd.com (hra vyžaduje Mafii ve verzi 1.0)

jakoukoliv kritiku uvítám, díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Ještěr

PříspěvekZaslal: 29. září 2007, 06:29:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to bude pro cloveka, ktery na necem podle vlastnich slov dela pres tri roky prakticky sam, trochu iritujici kritika, ale proc Mafii ocividne beres to, co z dobre hry udelalo skoro vyjimecnou - atmosferu 30s USA?
Kula Shaker

PříspěvekZaslal: 29. září 2007, 11:38:33    Předmět: Odpovědět s citátem

hele takhle to neber.Já až někde vyhrabu krabici s mafií tak si to stáhnu a zahraju pač jsem zvědavej na to.Jenom doufám a to je dotaz na autora....Jsou tam i jiné staty aut?Pač já když jsem si nastavoval staty aut a udělal jsem si 5 nebo 6 kvalt tak hned při nastartování mi došel benzínSmile a nějak jsem to nehrotil ale jedno odpoledne jsem tomu tenkrát věnoval a ne a ne a ne.Nakonec jsem jezdil se superbem místo trautemberka pač ten jezdil pěkně svižně:)Akorád,když jsem to překlopil.....Very Happy.A na to že někomu vadí že jsi zrušil tu atmosféru 30 let?Přece jsi nedělal mafii ale Cantrell city ne?Smile
Ladis

PříspěvekZaslal: 29. září 2007, 12:40:47    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz nekdo dela hru na enginu existujici, nema smysl to s existujici vubec srovnavat. Ta tam slouzi jen jako "motor", ktery umozni, aby to behalo (game- a level-designer pro realizovani sve predstavy nepotrebuje programatory - nap.r kdyz by pro nej bylo problem je sehnat).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ESAUL

PříspěvekZaslal: 3. říjen 2007, 12:32:22    Předmět: CC Odpovědět s citátem

No jak rikam, je to vpodstate uplne nova hra, jenom na tom enginu Mafie. Nmusite se bat, ze by auta mela 3 rychlosti apod., vse bude odpovidat skutecnosti, takze auta budou mit 4,5,6 rychlosti. Btw ano 30. leta byla skvela a ted trosku lituji castecne toho, ze jsem neudelal neco jen v te dobe, pac by ta prace byla o mnoho snazsi, ale takhle si aspon muzu vse uzpusobit obrazu svemu a mesto udelat alespon castecne dle svych predstav.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: