Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Zháníte speach to text program? |
ano |
|
5% |
[ 1 ] |
ne |
|
22% |
[ 4 ] |
nesháním/nepotřebuji |
|
72% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 18 |
|
Autor |
Zpráva |
Miranu
|
Zaslal: 18. květen 2011, 20:25:19 Předmět: |
|
|
díky všem, pokud vás něco napadne, klidně se ozvěte, já se zatím prokousávám tím co jste mi poslali...
tento topic ještě rušit nebudu, protože vidím, že čím déle tu je a čím více lidí odpovídá, tím víc vás věechny napadá
Díky moc
tenhle topic budu neustále sledovat, nebojte _________________ Unity, Truevision, visual basic6, mnoho tagovacích, trochu grafiky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miranu
|
Zaslal: 18. květen 2011, 20:27:24 Předmět: |
|
|
Weny Sky napsal: |
Podivej se na fakulte FIT VUT v Brne po predmetu ZRE (Zpracovani recovych signalu), najdes tam oporu(potvoru) predmetu. V ni je takovy letmy souhrn o problematice a nekde ke konci je prave psaz o rozpoznavani reci.
Ten predmet vyucuje guru v teto oblasti, pod jeho vedenim vznikly algoritmy, ktere nejspis pouziva prave tebou zminena CIA. Jako voditko k tomu se muzes podivat na vyzkumnou skupinu Speech@FIT, kterou tusim z casti financuje prave americke ministerstvo obrany. Nekde je to tam mozna i napsane. Celkove s jejich praci slavi uspechy po svete.
Na adrese http://prednasky.com/ se muzes podivat na prezentaci casti jejich prace. Jsou to zaznamy prednasek z nasi skoly, kde jsou automaticky generovane titulky + je mozne diky tomu v prednaskach vyhledavat podle textu. Z toho ti taky doporucuju shlednout vsechny prednasky z predmetu ISS, ktery uci prave taky Honza a je o zpracovani obecnych signalu. Bez toho bys jakekoliv informace o signalech v predmetu ZRE tezko pochopil. |
Honza je kdo?
já tam znám jen očenáška
je od nás ze Šumperka _________________ Unity, Truevision, visual basic6, mnoho tagovacích, trochu grafiky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Weny Sky
|
Zaslal: 18. květen 2011, 20:28:52 Předmět: |
|
|
Doc. Dr. Ing. Jan Černocký |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 19. květen 2011, 12:27:16 Předmět: |
|
|
Miranu napsal: |
chci si nejaky speach to text dekompilovat
Právě proto, abych získal ...znalosti je tento topic... |
Fakt začni tím, na co jsem upozorňoval. Na "speech to text" ti Google určitě vrátí víc odkazů než na neexistující slova jako speach |
|
Návrat nahoru |
|
|
|