Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zlucoblij
|
Zaslal: 18. srpen 2011, 12:20:17 Předmět: Programator |
|
|
Ahoj,
jsem programator s dlouholetou zkusenosti s C/C++ v linuxu i windows, psal jsem hodne webu na PHP/MySQL, mam zakladni znalost C#/.net 2.0 ( v soucasnosti doplnuji znalosti do 4.0) a Pythonu. Zkusenosti s hrami mam ale takrka nulove, omezuji se na experimentovani s DirectX, OpenGL a SDL ve volnem case. Ted bych se rad zapojil do vyvoje libovolne hry a ziskal nejake real-life zkusenosti, stale ovsem jen ve volnem case.
Tedy nabizim sve sluzby idealne mensimu nadseneckemu projektu, klidne bez rozpoctu a financniho zajisteni, ovsem taky bez sibenicnich terminu a seniornich pozadavku. Rad se priucim od zkusenejsich kolegu nebo reseni vymyslim/vyctu, ale je treba pocitat s tim ze, alespon zezacatku, tak budu fungovat.
Pokud Vas moje nabidka zaujala, piste, prosim, do PM.
PS: Nebranim se ani mobilnimu projektu. Javu jsem dlouho nepouzival, ale zakladni znalosti mam, psal jsem sveho casu i par aplikaci pro Symbian. Cokoliv se jsem ochoten doucit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|