Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rezna
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 9. říjen 2007, 13:54:03 Předmět: |
|
|
Jó, hezké, ale takový Undercroft, to by byla lahůdka. Doufám že se k němu také dopracují  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 9. říjen 2007, 17:22:29 Předmět: |
|
|
Tak si ho kup jako my  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 9. říjen 2007, 17:42:06 Předmět: |
|
|
Jaká je vlastně světová prodejnost shareware her tohoto typu, uživí to celej team a nebo je to chabé i jako přivýdělek?
Pár shareware věcí už jsem kupoval, ale ne hry (snad jen jednu mobilní a dodnes lituju těch peněz ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 9. říjen 2007, 17:57:10 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
snad jen jednu mobilní a dodnes lituju těch peněz  |
Mobilni hra neni shareware. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 9. říjen 2007, 19:51:16 Předmět: |
|
|
Jaká je vlastně světová prodejnost shareware her tohoto typu, uživí to celej team a nebo je to chabé i jako přivýdělek? |
No vzhledem k tomu, ze Tovy to ma jako fulltime job... dusledky si odvod sam.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 10. říjen 2007, 00:40:46 Předmět: |
|
|
I kdyz sou taci, kteri zdaleka nebyli tak uspesni. Zalezi, jak se trefite do vkusu cilove skupiny a jak se vam podari hru prodat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny_G

|
Zaslal: 10. říjen 2007, 07:38:41 Předmět: |
|
|
Flash napsal: |
snad jen jednu mobilní a dodnes lituju těch peněz  |
Mobilni hra neni shareware. |
No... Na Symbianu nebo Windows Mobile to není zrovna vzácný jev . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 10. říjen 2007, 07:56:00 Předmět: |
|
|
Johny_G: Presne A jak nam ukazala pravidla BG, mobilni hra je prakticky vsechno, takze to sedi  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ola
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 11. říjen 2007, 16:49:40 Předmět: |
|
|
A Rake in grass maji nejake vyznamne, specialni postaveni pro komunitu ceskych her ? Ze mi to prijde trosku elitarske, byt odvaren z vydani dalsi hry,kdyz, jak rikate, je to jeho full time job.
Teda tak nejak nechapu smysl toho, ze na to upozornuje zrovna admin C-H.cz Rezna... Proc takovy skvely feedback nedavate vsem, co kdy neco vydaji?
Neni to proti "ůůů vsichni jsme si rovni a tohle neni elitarsky server" recim?
A co na to Jan Tleskac?
Tovy, no offense, tady jde o princip  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 11. říjen 2007, 16:53:16 Předmět: |
|
|
zapytchu napsal: |
Ze mi to prijde trosku elitarske, byt odvaren z vydani dalsi hry,kdyz, jak rikate, je to jeho full time job. |
Aha, takze o nich dokonce ani nic nevis (neni to jen Tovy, ale rada dalsich lidi). Treba Jets'n'guns, ktere byly pred casem patri ke spicce shareware.
A pochopil jsi vubec, ze to neni vydani hry, ale poskytnuti komercni hry zdarma, a proto to bylo zverejneno jako aktualni zpravicka? A vis o nejake jine ceske herni vyvojarske firme, ktera by sve komercni vytvory davala zdarma pres GGAOTD? Pokud ano, tak se nestyd a pis sem take, mam dojem, ze to pravo mas a ne jen admin rezna, ktery se snazi byt nejakym prinosem pro komunitu a ne jen blbe vypi*ovat jako nekdo (zapytchu, neber si to osobne, i kdyz je to samozrejme mineno na tebe ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 11. říjen 2007, 17:30:11 Předmět: |
|
|
OT
Mem: já dal svojí komerční hru freeware. (; Ale ne pomocí GGAOTD, to je fakt.
OT _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 11. říjen 2007, 18:36:39 Předmět: |
|
|
Mem, Johny_G: uzijte si svych 5 minut slavy Z kontextu mi vyplynulo, ze si koupil Java hru. Takze sem psal o mobilnich Java hrach. Omlouvam se tedy, budte stastni. Mobilni shareware s hrama(symbiany, WM) je jeste vic zabitej nez ten na pocitace. Tam se snad neprodava vubec nic. Snad krom ty strilecky (jak ona se to jen jmenuje - proste ta s letadylkem, top down pohled). Vsak at sem Jaz napise kolik prodali jejich Galatronu (jednotky, max desitky kusu) A pritom je to AAA mobilni zalezitost.
Zapytchu: to cos tu vyblil je uplne mimo misu. Mel by ses vratit zpatky do WoWka. Tahle odluka ti nedela dobre na plet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 13. říjen 2007, 13:06:49 Předmět: |
|
|
Flash : moje plet je naprosto v poradku a Wowko mi vubec nechybi ! Vedel jsi, ze pres den sviti slunko a v noci obcas vyleze mesic ? haha! Nevis, co ?
Mem - ... Co na to rict, give away of the day znas diky mojemu linku, no
A lidi, co neznaji tovyho ani rake in grass je milion. Proto sem mozna novi lide nechodej, hm ? Ptz by meli jit picovat nekam jinam, ze ? A neodpovidej, nereaguj.. stejne to nikdo cist nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|