.[ ČeskéHry.cz ].
Nový magazín o tvorbě her
Jdi na stránku 1, 2  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
micro.21

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 14:19:52    Předmět: Nový magazín o tvorbě her Odpovědět s citátem

Projekt vznikl pro podporu všech českých a slovenských herních vývojářů a uz ted na zacatku provozu schranuje přes 60 článků. Budu se snažit o časté aktualizace, ale pokud nebude zrovna plodné období, tak se na mě nesmíte zlobit.. Wink

Projekt naleznete ná této adrese:
http://tvorimehry.czprojekt.com
Ladis

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 14:37:06    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci rypat, ale ja tam vidim jen linkovani na clanky na pcsvet.cz nebo kratke prispevky misto clanku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rezna

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 14:49:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladis - jsou to clanky z tvorbaher.bonusweb.cz ktere Houp misto k nam (protoze me zrovna nevidel online na ICQ) dal k dispozici nejakymu webu kterej zrovna zacinal
Quiark

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 14:58:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Aneb jak snadno a rychle vydělat peníze na tvorbě někoho jiného.
frca

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 15:40:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě to není žádný magazín.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Houp

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 16:27:09    Předmět: Odpovědět s citátem

rezna napsal:
Ladis - jsou to clanky z tvorbaher.bonusweb.cz ktere Houp misto k nam (protoze me zrovna nevidel online na ICQ) dal k dispozici nejakymu webu kterej zrovna zacinal

abych uvedl toto trochu na pravou míru. Web tvorbaher.bonusweb.cz jsem už několik měsíců neaktualizoval, ale stále jsem se tam občas podíval na odkaz na některý ze článků. Bohužel nějak bonuswebu se nelíbilo, že dlouho se nic nestalo, tak mi to smazali. Respektive jen úvodní stránků, třeba http://tvorbaher.bonusweb.cz/rcpp jde bez problémů. Už jsem tomu webu nechtěl věnovat čas a autor nového webu se nabídl, že to převezme, tedy jsem nemusel už vynaložit žádný čas.

rezna mi nabídl, že můžu to přesunout sem, ale (možná nedorozumění) jsem pochopil, že bych to musel dělat ručně. Na to není čas, nebo spíš nálada.

krom toho, originálních textů tam moc nebylo, tedy opravdu nemůžu nikoho zažalovat, když udělá odkazy na stejné články jako já, tedy původní "databáze" je prakticky přístupná všem.

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 17:20:36    Předmět: o co vlastne jde Odpovědět s citátem

Ano prozatim tam je jen spousta linku, ale je to hezky pokupe a setrideno takze clovek nemusi ztracet cas tim ze to bude hledat po vsech certech a ma vse po ruce. Clanky nebudou jen odkazové.. berte vsak v uvahu ze se ten web rozbehl poradne teprve predevcirem a tak jsem toho jeste moc sepsat nestihl a sam toho taky moc nezmuzu. Pokud se prihlasi lidi co na tom budou chtit delat taky tak verim ze tam bude novych clanku hafo.
franz

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 17:39:50    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, ale zatim to vypadá, že je tam víc AdSense než obsahu Smile
micro.21

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 18:10:12    Předmět: adsence Odpovědět s citátem

no to vis hosting taky neco stoji a tak na to halt vydelavam reklamou. Wink
Quiark

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 18:34:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud bude chtít někdo napsat článek, napište ho raději do wiki na ceske-hry.cz. Můžeme vám nabídnout více čtenářů, více odborníků v komunitě pro diskusi o článku a v neposlední řadě i hezčí doménu.

Narážím tímto na to, co tady rezna psal už 100 x - že zakládat další server je blbost. Chápu, že je to fajn pocit mít vlastní stránky, ale když se nad tím člověk trochu víc zamyslí, je to zbytečné.
Flash

PříspěvekZaslal: 16. říjen 2007, 22:31:41    Předmět: Odpovědět s citátem

taky bohuzel musim souhlasit. Staci se podivat na pocty precteni clanku a pohybuje se to v jednotkach. Navic to bude hlavne od lidi co prisli z tehle stranky na zaklade zde uvedeneho linku. Nebylo lepsi to rovnou dat sem?

Clanek vysli zde si precte behem prvnich par hodin pres sto lidi. Navic zajimajicich se o tuhle oblast Wink

Jasne, vydelat na adsense by chtel kazdy, ale moc bych tomu zas tak neveril.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
rezna

PříspěvekZaslal: 17. říjen 2007, 07:37:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Flash napsal:
Jasne, vydelat na adsense by chtel kazdy, ale moc bych tomu zas tak neveril.

tenhle web cte tisic UIP denne a na adsense vydelava uplne hovno Wink - a to uplne hovno se pohybuje kolem $1 denne coz je fakt mizerie

a pocitam ze ten jeho web (pokud si tam neklika sam) nemuze udelat vic nez 2 centy
Artman

PříspěvekZaslal: 17. říjen 2007, 15:47:17    Předmět: Odpovědět s citátem

micro.21: Navíc je tam nějaké divné kódovaní. Používám primárně Linux a ať jsem spustil ten web v Konqueroru, Firefoxu (oba maj tuším stejné jádro) či Opeře, nikdy mi to tvou úvodní hlášku (tvoříme hry nebo co tam máš) v defaultním nastavení nezobrazilo korektně... Jinak souhlasím s tím, že ve wiki je místa dost....

<ot>Když už jsme u toho WIKI, teď se mi toho bohužel nakupilo trochu více, ale věřím, že se brzo dostanu k psaní něčeho propracovanějšího, než jsou recenze knih (ty ale stíhám v pohodě)... </ot>

EDIT: drobný překlep

Naposledy upravil Artman dne 17. říjen 2007, 17:51:15, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Quiark

PříspěvekZaslal: 17. říjen 2007, 16:35:41    Předmět: Odpovědět s citátem

<ot>Konqueror a Firefox maji ruzne jadro</ot>
Artman

PříspěvekZaslal: 17. říjen 2007, 17:54:40    Předmět: Odpovědět s citátem

<ot>No popravdě já se o ty jádra nějak moc cíleně nezajímal, jen jsem měl za to, že jsou stejná.. Každopádně díky za upřesnění...</ot>
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: