Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Druid
|
Zaslal: 29. duben 2012, 21:40:13 Předmět: _astronaut who wanted to become an alien and wend to the end |
|
|
Již mnoho sluncí zemřelo a já již mnohokrát opustil a zase se pustil do jednoho z mých projektů. Ten je momentálně za polovinou a to otravné už mám hotové, tak... Proč to neodprezentovat?
Někteří z vás si jistě stále pamatují hříčku Soul which became an astronaut and flew away. Ti co si jí nepamatují, naleznou ji ZDE
Vstřebal jsem většinu věcí co vám a ostatním hráčům vadily a rozhodl se že se většinu neduhů pokusím eliminovat v sequelu pojmenovaném:
_astronaut who wanted to become an alien and went to the end
Je to v podstatě stejný typ hry jako první díl - frustrující skákačka. Oproti předchozímu dílu jsem ovšem přidal životy takže jeden zásah nezabíjí. Přidal jsem více checkpointů a nepřátelé nyní neútočí náhodně ale v pravidelných rytmech takže hratelnost bude určitě férovější.
Celkově bude hra mít 2,5 levelu a v každém bude za potřebí posbírat všechny části klíče aby vás hra na konci pustila dál.
A teď již pár screenů
I když je to opět velice amatérská práce, věřím že si najde svoje příznivce. Hra je momentálně ve stádiu vývoje. Zbejvá jen dokreslit pár nepřátel, posledního bosse a pak samozřejmě betatest. Kdyby měl někdo zájem testovat tuto více méně neznámou hru která se nedostane pravděpodobně na žádný z internetových magazínů, tak můj mail je jschicho@gmail.com |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|