.[ ČeskéHry.cz ].
OpenGL - includy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> 3D API / 3D Enginy
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pcmaster

PříspěvekZaslal: 26. červen 2012, 14:58:28    Předmět: Odpovědět s citátem

VODA: Ani raz tu, okrem mna, nikto nenapisal verziu. Ja som glGenBuffers z GLEW pouzival uz pred rokmi, podla changelogu je to tam minimalne od vezie 1.5.1 (11-03-08, to som vybral namatkovo. November 2008!!! SKORO STYRI ROKY!). Ako sa tu vobec mozete bavit o tak starych veciach? Nech si aktualizuje GLEW z prehistorickej verzie na normalnu, potom mozeme riesit veci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VODA

PříspěvekZaslal: 26. červen 2012, 15:10:28    Předmět: Odpovědět s citátem

pcmaster napsal:
VODA: Ani raz tu, okrem mna, nikto nenapisal verziu. Ja som glGenBuffers z GLEW pouzival uz pred rokmi, podla changelogu je to tam minimalne od vezie 1.5.1 (11-03-08, to som vybral namatkovo. November 2008!!! SKORO STYRI ROKY!). Ako sa tu vobec mozete bavit o tak starych veciach? Nech si aktualizuje GLEW z prehistorickej verzie na normalnu, potom mozeme riesit veci.

Klíd bratře, já jsem přece říkal, že GLEW nepoužívám, takže jsem jen kouknul do headeru co jsem měl náhodou na disku (nikdy jsem to nepoužil). Když jsem koukal na net, tak tam samozřejmě je, jako macro: #define glGenBuffers GLEW_GET_FUN(__glewGenBuffers)
Vilem Otte

PříspěvekZaslal: 26. červen 2012, 16:43:43    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ani raz tu, okrem mna, nikto nenapisal verziu

Malé rýpnutí - já jsem s GLEW nikdy nedělal a pouze na něj odkazoval - tedy pro mě zmiňovat verzi by bylo irelevantní.

Mimochodem The Precise Pangolin (12.04 Ubuntu) má 1.6.0-4 verzi GLEW (z jejich package db). Wink
nou

PříspěvekZaslal: 26. červen 2012, 19:13:44    Předmět: Odpovědět s citátem

aha takze si na linuxe. ok tak to sa mozes na GLEW vykaslat a pouzit priamo glext.h. pouzivaj nasledovne vkladanie
kód:
#include <GL/gl.h>
#define GL_GLEXT_PROTOTYPES
#include <GL/glext.h>

tomkis

PříspěvekZaslal: 27. červen 2012, 07:45:26    Předmět: Odpovědět s citátem

nou napsal:
aha takze si na linuxe. ok tak to sa mozes na GLEW vykaslat a pouzit priamo glext.h. pouzivaj nasledovne vkladanie
kód:
#include <GL/gl.h>
#define GL_GLEXT_PROTOTYPES
#include <GL/glext.h>

No v rámci nějákého (pozdějšího) zachování kompatibility jsem chtěl využít GLEW... pro současné účely to bude stačit ale později bych to rád portnul i na win.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> 3D API / 3D Enginy Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: