Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Crypton

|
Zaslal: 18. srpen 2012, 19:17:31 Předmět: |
|
|
rezna napsal: |
@Crypton - u tebe by me desne sral pojezd na klavesnici - to je vec co neskutecne nici zada, ruce, karpaly - protoze nedovoluje kvalitni oporu ruky a nuti te ruce drzet silou stale ve vzduchu. |
Pravda, ale na křesle mám opěrky rukou, které jsou cca. ve stejné linii jako ten držák klávesnice, takže mám ruce krásně podepřené, ramena spuštěné dolů a můžu v klidu psát. Od té doby co jsem začal používat ten držák, tak mě nebolí krční páteř a nemám na konci dne takové svalové křeče jako předtím. Dokonce mi to i *vyléčilo* skoliózu, kterou jsem si způsobil špatným sezením u PC (měl jsem jedno rameno o něco výš než to druhé). Na židli máš taky opěrky, držák stojí cca. 500Kč, takže by neměl být problém to vyzkoušet.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 19:27:45 Předmět: |
|
|
Crypton napsal: |
rezna napsal: |
@Crypton - u tebe by me desne sral pojezd na klavesnici - to je vec co neskutecne nici zada, ruce, karpaly - protoze nedovoluje kvalitni oporu ruky a nuti te ruce drzet silou stale ve vzduchu. |
Pravda, ale na křesle mám opěrky rukou, které jsou cca. ve stejné linii jako ten držák klávesnice, takže mám ruce krásně podepřené, ramena spuštěné dolů a můžu v klidu psát. Od té doby co jsem začal používat ten držák, tak mě nebolí krční páteř a nemám na konci dne takové svalové křeče jako předtím. Dokonce mi to i *vyléčilo* skoliózu, kterou jsem si způsobil špatným sezením u PC (měl jsem jedno rameno o něco výš než to druhé). Na židli máš taky opěrky, držák stojí cca. 500Kč, takže by neměl být problém to vyzkoušet.  |
ja jsem trochu vyssi postavy a kdyby to slo tak ty operky odmontuju - rozhodne potrebuju mit urce oprene cele - ozkouseno nejakymi 15 lety praxe a tim ze kdysi kdosi vymyslel ze tyhle operky byly v mode - stul mam delanej na miru posedu nikoliv z obchodu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 19:38:34 Předmět: |
|
|
Ja dnes asi takhle... https://docs.google.com/open?id=0By9OZNWzkqSec1E0OGhIVVNLOUk (kdyz chtel VODA ten aktualni stul).
Jinak pracuju na ruznych mistech, ted prevazne v univerzitni studovne (stul cca metr krat metr + 24" monitor, nemam vyfocene a nechce se mi tam chodit), tak aspon prihodim fotku mojeho pracovniho stolu z Prahy (z doby pred cca tremi lety, ale vypadal dost podobne jeste pred rokem, nez jsem odjel do Francie a do Nemecka) - http://twitpic.com/1kpb4f. _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 20:15:00 Předmět: |
|
|
no ja zatim cerpam z toho ze kolegyne ktera se tohoto striktne drzi (navic ma klekacku a rovna zada, ...) ma odvarene kapraly na prave ruce a musela se preucit na levaka ...
ja naopak sedim prijemne opren a ruce relaxuji ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rezna
|
Zaslal: 18. srpen 2012, 20:15:32 Předmět: |
|
|
@ondrasej - to je ten pokoj kde jsem spal parkrat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ladis

|
Zaslal: 19. srpen 2012, 15:26:13 Předmět: |
|
|
Taky mám malý stůl (asi jako VODA), ale nakonec se mi tam podařilo všechno nacpat. Velký monitor, externí klávesnice a myš, repráky. I se mi tam vešel notebook, do kterýho je to připojené, takže na jeho displeji mi může běžet televize. Co se týče numpadu, taky ho nepoužívám (ten je pro lidi dělající v Excelu), příští klávesnice bude už možná bez něj.
 _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Kantor

|
Zaslal: 19. srpen 2012, 16:00:58 Předmět: |
|
|
Tak já to mám momentálně takhle, potřeboval bych jen nové křeslo a uklízečku, která by mi utírala prach
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 20. srpen 2012, 08:09:05 Předmět: |
|
|
Já mám taky radši větší stůl s místem na odkládání bordelu, snížený aby se ruce mohly pohodlně opírat (navíc slim klávesnice Logitech Ultra X, na kterou nedám dopustit a nechápu, že jsem tolik let bouchal do klávesnic s vysokým zdvihem). Jen by to chtělo doprostřed 30" monitor, až dostatečně zlevní, 24" je na hlavní monitor dost málo :/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mamlasos
|
Zaslal: 20. srpen 2012, 10:28:52 Předmět: |
|
|
Takové malé plochy stolů, jak s tím dokážete žít ? Já mám 130cm stůl jen na NB + monitor a je mi to málo. Mám v plánu koupit "kuchyňskou" 220cm x 70cm pracovní desku+nožky a udělat si pořádné počítačové letiště...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VODA

|
Zaslal: 20. srpen 2012, 13:24:05 Předmět: |
|
|
Tak koukám, že jsem z vás největší bordelář (to jsem si naběhl).  _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 20. srpen 2012, 13:50:07 Předmět: |
|
|
mamlasos napsal: |
Mám v plánu koupit "kuchyňskou" 220cm x 70cm pracovní desku+nožky a udělat si pořádné počítačové letiště...  |
Něco takového mám, ale nepočítej s tím, že to bude fungovat bez rámu.
Už 180cm deska na 5ti nohách (2 vepředu, 3 vzadu) má uprostřed obrovský průhyb, cca 3 cm. Kuchyňské desky nejsou tak úplně "samonosné". _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mamlasos
|
Zaslal: 20. srpen 2012, 14:14:39 Předmět: |
|
|
Podle plánu by tam mělo být 6 noh, tj. rozestup metr, metr deset... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 20. srpen 2012, 15:20:05 Předmět: |
|
|
Tak metr deset by měl být v pohodě, ta moje deska z Ikei má 120 cm a neprohýbá se to ani pod tíhou Mistrovství ve Visual C++ a VB 6  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Kantor

|
Zaslal: 20. srpen 2012, 15:42:10 Předmět: |
|
|
Tak ten můj stůl je 140 x 65 a v pohodě místa docela dost nicméně na 3 monitory jak má Mem by to už asi nestačilo i když uvažuju, že si pořídím otočné rameno na cintiq a přímo na zeď.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|