.[ ČeskéHry.cz ].
Expanze - TB strategie (Vydáno)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Houp

PříspěvekZaslal: 4. červen 2011, 10:20:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejdřív si mě vyděsil, že tam mám špatně malé/velké písmeno. Chybného názvu jsem si doposud nevšiml, ani můj vedoucí, přestože je v práci tak od února. Naštěstí na deskách mám kompletní jméno a je i na první straně (1. straně z PDF předchází zadání)

No já si říkal, že dát formátování řádek 1,5, tak se to ještě hodně natáhne. Je to trochu delší (od úvodu po závěr 86 normostran), viděl jsem diplomky, které byly kratší.

Každopádně dík za chválu a kritiku.

PříspěvekZaslal: 4. červen 2011, 10:27:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ked som sa rozpisal, tak zo mna padala strana za stranou... potom som sa nad tym zarazil, premazal som to a zmizlo asi 20 stran. A furt mala moja DP asi 85 pdf stran Very Happy Zbytocne, zbytocne dlhe.

Ale teda aby bolo jasne, na FELe mame vsetci taky syndrom, takze tvoja BP nijako nevybocuje, co sa tohto tyka Very Happy Co sa tyka kvality obsahu, tak to podla mna vybocuje velmi pozitivnym smerom!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hunter

PříspěvekZaslal: 5. červen 2011, 16:45:30    Předmět: Odpovědět s citátem

To je škoda že v té hře nechceš dál pokračovat.
Pochopitelně, pokud bys s ní chtěl uspět (byť na nezávislé scéně) bylo by potřeba ji značně "zatraktivnit" (ať už námětově, graficky nebo herní logikou) ... ale dokážu si představit, že v pěkném sci-fi hávu ala http://www.turbosquid.com/3d-models/0-sci-fi-constructions-3d-3ds/514510 by to mělo slušný úspěch.
Houp

PříspěvekZaslal: 16. červenec 2012, 22:11:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikož nemám rád nedokončené projekty, rozhodl jsem se po delší době vrátit k Expanzi s cílem ji alespoň v nějaké hratelné a uveřejnitelné podobě dodělat. "Nedávno" jsem takto dodělal po odmlce hru SpeedStep.

Už nějakou dobu na úpravách dělách a dnes jsem se rozhodl aktuální verzi zde uveřejnit s ukázkovými pěti levely. (první 2 + 3 další, které budou asi pozdější) Nové screenshoty a odkaz na stažení jsou v prvním příspěvku.

Hru stačí ze zipu rozbalit a spustit. Pokud nemáte, musíte nainstalovat Microsoft XNA Framework Redistributable 4.0 a Microsoft .NET Framework 4

(hotovou hru budu distribuovat v souboru, který si případné chybějící frameworky stáhne, ale přijde mi zbytečné nechat vás instalovat rozdělanou hru)

Naposledy upravil Houp dne 17. červenec 2012, 16:09:23, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Poky

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2012, 13:18:42    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlásím, že 3. a 5. kampaň při načítání spadne Sad, ostatní kampaně běží v pohodě a je to super pařba Smile.

Notebook:
Acer - TravelMate
Win7 Professional - 64bit
Intel Pentium P6100 2x2GHz
ATI Mobility Radeon HD5470
4GB Ram
Houp

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2012, 14:06:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Poky napsal:

Náhodou jsi nestihl stáhnout oneclick instalaci, co tu chvíli byla? Tam jsem si toho problému všiml a raději jsem to stáhl a budu to časem řešit.

PříspěvekZaslal: 17. červenec 2012, 17:37:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidán již snad fungující instalační balíček, který si případné chybějící knihovny doinstaluje. Odkaz vespod v prvním odkazu.

Poky : prosím zkus ho, už by ti snad měli jít levely 3 a 5 (obsahují soupeře)

PříspěvekZaslal: 1. září 2012, 19:06:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Vývoj hry se chýlí ke konci. Momentálně hledám zájemce o testování obtížnosti jednotlivých map v kampani. Prosím, kdo rád pomůže, ať se mi ozve sem soukromou zprávou. (případně do tohoto topicu)

PříspěvekZaslal: 14. září 2012, 19:55:24    Předmět: Odpovědět s citátem

Přidávám 3 aktuální obrázky a mám dotaz na zdější osazenstvo. Napadá vás nějaký "levný" efekt, který by výrazně pomohl grafice hry? Globální změna barev? Měkké stíny? Vyhlazení hran? Něco jiného? Otázka patří i na laiky. Co se vám na grafice nejvíc nelíbí?

Grafika v mých hrách jde většinou stranou. Více mě baví programovat samotné herní principy, ale pro rozšíření svých znalostí jsem si zapsal na další semestr předmět Obecné výpočty na grafických procesorech a třeba by šlo získané znalosti využít zpětně u Expanze.

PříspěvekZaslal: 14. září 2012, 20:16:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba per-pixel osvětlení, pokud se mi správně zdá, že teď tam máš per-vertex. S tím skoro sama přijde spousta dalších efektů, které můžeš použít.

Ale nevím, nakolik je to "levné" Smile
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 14. září 2012, 23:32:10    Předmět: Odpovědět s citátem

ta grafika vyzera naozaj zvlastne...schvalne nehovorim dobre alebo zle pretoze je to taky zaujmavy styl...mozno by som na to skusil aplikovat cartoon shader pretoze povacsine je to prave timto "zjednodusenym" smerom stylizovane. Mozno kecam..je to len pocit s tej grafiky...zrusit tam to zrnenie a tie naozaj slabe textury co su na objektoch spravit s toho "cartoon" grafiku alebo nieco na sposob toho glass worldu (ak viete o com hovorim) alebo mirror edge ...proste ked mam 3d grafika co nevie spravit serioznu texturu.
dodatok: 3d grafika co nevie spravit serioznu texturu spoznas podla toho ze jeho super duper neotexturovane modely vyzeraju 100x lepsie nez ked ich otexturuje.
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
franz

PříspěvekZaslal: 15. září 2012, 01:28:22    Předmět: Odpovědět s citátem

Neměli jste to dělat 3D, když to pro tento typ hry není potřeba.
Nevýhodou 3D je totiž dnešní vysoký standard Wink

DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 15. září 2012, 02:19:36    Předmět: Odpovědět s citátem

franz ma samozrejme pravdu, ale......

Dnes sa da ta 3d grafika spravit uplne odlisne od "real" standardu a zaroven je akceptovana nie len u odbornikov ale vseobecne..a povedal by som ze hracom uz realna grafika leze krkom....
Aby som nechodil daleko so dzbanom po vodu zoberme si screen co tu dal franz.
Super grafika o tom zadna....teraz pozrem dole na obrazok ..tam je nejaky "realny" kosltivec v gui ktore nezodpoveda kvalite 3d grafiky okolo.
Ak si niekto mysli ze to je pekne nech dvihne ruku.....nic.....myslel som si......ok Vladr sa nerata.

To je dnes dost velky problem tato nekonzistentna grafika, kde jedna cast (2d alebo 3d) dominuje.
Videl som napriklad ako VODA riesil gui, tak tomu hovorim:"vyhnut sa problemom" preto ze ...je to jednoduche, pekne a nastve to ostatnych co robia gui 2 roky a furt to vypada ako parodia na cirkusovy plagat.
Opacny extrem je Spytihnev (sry ak som ti skomolil meno) kde je pekna 3d grafika a pre dnou sa kolise (kolemba) neidentifikovatelny objekt ...ja som typol Spejbla v kapucni...ale moze to byt cokolvek.

Aby som sa vratil k veci...to 3d neni az take zle a je spravne ze sa snazis najst vyraz ktory tomu das. Nedaj sa odradit.
Jan Kantor

PříspěvekZaslal: 15. září 2012, 13:24:30    Předmět: Odpovědět s citátem

DespeRadoX ty jsi delal grafiku k FireLords?
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 15. září 2012, 14:16:01    Předmět: Odpovědět s citátem

jj bohuzial ja...ale ospravedlnuje ma ze som mal malo casu a popri tom som programoval druhu hru a robil som pre nu aj grafiku...takze toho bolo dost.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 3 z 6

Přejdi na: