Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 15. září 2012, 14:25:45 Předmět: |
|
|
Houp> jedna drobnost, ktera by chtela opravit, jsou cervene cislice nad hexy, ktere splyvaji s pozadim a jsou spatne citelne. Predpokladam, ze podobne jako bily font jinde na obrazku maji cerny okraj, ale v tomhle pripade by to chtelo spis nejaky svetly (bily?), nebo pouzit svetlejsi odstin cervene.
Pak mi jeste prijde, ze pozadi (hexy, hlavne ty s vodou) jsou hodne vyrazne proti vecem v popredi, asi bych u nich ubral na kontrastu.
ad Kostlivec na franzove screenshotu - mozna to nebyl zamer, ale prvni me u nej napadlo "Punk is dead"  _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Kantor

|
Zaslal: 15. září 2012, 15:17:43 Předmět: |
|
|
Proč bohužel? Myslel jsem to tak ,že je docela podařená, jako jsou tam určité věci které mohly být promakanější (třeba smrt panáčka) a někde přidat více efektu ale nikdo nejsme dokonalí tak že za mě každopádně palec nahoru.
Ještě dotaz v čem děláš animace? (postaviček chůze, efektu atd.) _________________ www.jankantor.cz
www.metalcow.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 15. září 2012, 20:30:34 Předmět: |
|
|
animacie aj grafiku celkovo robim vo fireworkse + mi mem spravil taky sikovny programcek na hladanie chyb v animaciach.
efekty v particle illusion.
Kazdopadne by sme mohli tento OT tuna ukoncit  _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Kantor

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 30. leden 2013, 15:13:05 Předmět: |
|
|
Ve hře chybí už jen nějaké základní ozvučení, které by mohlo být hotovo během následujících týdnů. Tedy by konečně mohla být hra hotová, i když v ní zůstane spousta věcí, co by šla dodělat. (multiplayer po netu, příběhová linie, lepší grafika) apod.
Plus jsem hru přidal na koncept Greenlight http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=123757510. Jsem zvědav, jestli to přiláká potencionální zájemce o hru.
Mmch malá zkušenost z vývoje - před časem jsem sháněl testera obtížnosti hry na netu. Pár lidí se mi ozvalo, že mají zájem, ale poté, co jsem jim poslal betu, tak už se neozvali, a to se ani nejedná o komerční hru, kde by mohli dotyční chtít získat hru "zadarmo" bez zájmu o testování. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2013, 18:46:28 Předmět: |
|
|
Gratuluji k oficiálnímu zveřejnění.
Nicméně zopakuji, že si stále myslím, to co jsem napsal už kdysi - že i mírné zlepšení grafického kabátu hry by přineslo výrazně vyšší zájem o ni.
A furt si stojím za tím, že sci-fi háv by tomu slušel úplně nejvíc.
Ale možná je to jen má deformace povšechně povrchním povoláním designéra  _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 30. leden 2013, 18:55:50 Předmět: |
|
|
Od tvého názoru na grafiku přibyly stíny (jednoduché) Takže mírné zlepšení bylo. (a navíc jsem do hry investoval celý jeden dolar a koupil model lowpoly stromu, který je určen pro hry z ptačího pohledu)
Já souhlasím, že grafika na dnešní (i freewarovou tvorbu) nic moc. Ale nejsem jako VODA a grafika, vytváření technologického dema mě nebaví.
Chci to hlavně už vydat, abych měl něco do CV až si budu v následujících měsících shánět práci po snad zdárně napsané diplomce a dokončení VŠ.
A dík za gratulace. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2013, 21:39:20 Předmět: |
|
|
Jasně, pokud to bereš hlavně jako bod svého CVčka, pak je to dobrá práce a věřím, že ti, kdo budou posuzovat tvé schopnosti, se na grafiku moc dívat nebudou.
Ale pokud by ti šlo o počet stažení, kliknutí, o vytvoření populární hry, pak ... víš co dělat  _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 30. leden 2013, 22:17:37 Předmět: |
|
|
Hunter napsal: |
Ale pokud by ti šlo o počet stažení, kliknutí, o vytvoření populární hry, pak ... víš co dělat  |
vím, nedělat tahovou strategii  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 31. leden 2013, 19:32:49 Předmět: |
|
|
Přesně tak, radši něco jako GTA, akorát lepší. _________________ Sharing is caring. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 4. březen 2013, 14:31:38 Předmět: |
|
|
Hra po dlouhém vývoji konečně vydána. Odkazy na stáhnutí v úvodním příspěvku. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lemplik
|
Zaslal: 9. březen 2013, 09:28:28 Předmět: |
|
|
Hra je supr.
Měl bych nějaké dotazy :
Dá se zobrazit, kolik které suroviny přibude v dalším tahu ?
dá se zbourat město, abych mohl udělat nové na místě hned vedle ?
Nestálo by za to přece jen vylepšit tu grafiku po vzoru civilizace 5 či Warlock: Master of the Arcane ?
Teď si tak říkám, nemůže být voda jen jako jedna velká plane pod hexy, ať se sníží počet polygonů ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 9. březen 2013, 09:56:44 Předmět: |
|
|
Ahoj, dík za komentář.
1) Nedá. Na začátku kola se dozvíš, kolik ti toho přibylo, tak jedině z toho to odvodit. Ono by to byla stejně jen nejistá předpověd, protože by se mezitím mohla stát nová zvláštní událost a příjmy surovin ovlivnit. Ale na druhou stranu by to asi nebyla špatná featura.
2) Záměrně nedá. Co je postaveno, tak už nezboříš. V případě druhého dílu je to jedna z věcí co by tam přibyla. Trochu by se změnil koncept - mohl bys bořit své, soupeřovy budovy, natrvalo je obsazovat apod.
3) Vím, grafika dnes mezi dnešními tituly nemůže obstát. Ani za to nemůže grafička, ale spíš já jako programátor. V modeláři to všechno vypadalo líp. Hezky nasvícené. To víš, že bych byl raději, kdyby to vypadalo lépe, ale nebylo to už v mých silách. Raději jsem ten čas věnova vyvažování hratelnosti.
4) Napadlo mě to, ale vypadalo by to hůř. A ono voda není zase takový problém, teď je to pár trojúhelníků (snad 12). Tedy i když je jí hodně, tak ono se to ztratí vůči jiným modelům.
Mám na tebe ale jeden dotaz. Nepřijde ti ta hra moc těžká? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lemplik
|
Zaslal: 9. březen 2013, 12:00:24 Předmět: |
|
|
1. - Je to škoda, to mi tam fakt chybí. Špatně se pak plánuje. Chápu že ty náhodné události to změní, ale chtělo by to ten údaj, to že pak nebude platit pokud nastane mimořádná událost je logické. Takhle ti ale třeba chybí 40 dřeva a netušíš, zda bys na ně čekal 2 nebo třeba 4 tahy a blbě se rozhoduje, zda to měnit na tržišti či nikoli.
2. Ta nemožnost boření mě naštvala v tom druhém levelu. Víceméně dokončený, ale uklikl jsem se s předposledním městem u toho dřeva o jedno pole a poslední město už nebylo kam dát. Přitom surovin hromada, takže by mi to klidně vyšlo vše postavit.
3. no stejně by ta grafika možná stála za zvážení. Třeba GUI ikony jsou fakt nádherné, ale to 3D nicmoc.
4. No když by to byla jedna plane, dá se poměrně snadno animovat, ať to není úplně statické a vlny jsou jedním směrem.
A k obtížnosti - projel jsem 5 levelů na běžnou obtížnost a je akorát bych řekl. Někde pár tahů zbylo, ten poslední byl na fous, ale neplánoval jsem tahy nějak moc dopředu, spíš to proklikal jen na rychlost.
Houp napsal: |
Ahoj, dík za komentář.
1) Nedá. Na začátku kola se dozvíš, kolik ti toho přibylo, tak jedině z toho to odvodit. Ono by to byla stejně jen nejistá předpověd, protože by se mezitím mohla stát nová zvláštní událost a příjmy surovin ovlivnit. Ale na druhou stranu by to asi nebyla špatná featura.
2) Záměrně nedá. Co je postaveno, tak už nezboříš. V případě druhého dílu je to jedna z věcí co by tam přibyla. Trochu by se změnil koncept - mohl bys bořit své, soupeřovy budovy, natrvalo je obsazovat apod.
3) Vím, grafika dnes mezi dnešními tituly nemůže obstát. Ani za to nemůže grafička, ale spíš já jako programátor. V modeláři to všechno vypadalo líp. Hezky nasvícené. To víš, že bych byl raději, kdyby to vypadalo lépe, ale nebylo to už v mých silách. Raději jsem ten čas věnova vyvažování hratelnosti.
4) Napadlo mě to, ale vypadalo by to hůř. A ono voda není zase takový problém, teď je to pár trojúhelníků (snad 12). Tedy i když je jí hodně, tak ono se to ztratí vůči jiným modelům.
Mám na tebe ale jeden dotaz. Nepřijde ti ta hra moc těžká? |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|