Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hanz...SDL
|
Zaslal: 19. září 2012, 22:18:47 Předmět: GrowBomber |
|
|
GrowBomber
Koncept hry:
Hra je založena na osvědčené hře Dyna Blaster s mnoha módy, rozšířeními a disponuje, jak hrou na jednom PC, tak hrou po síťi.
Celá hra je pojatá ve stylu Rasta. Najdete zde např. plasma gun, nukleární bombu, bombu na dálkové ovládání a spoustu dalších bonusů.
Prostředí hry vám zpříjemňuje hudba od hip hopové kapely Dezrechts a hudba ve stylu Reggae.
Screenshoty ze hry:
Informace o hře:
- Typ hry: Akční, Arkáda
- Hra pro více hráčů (až 4)
- Lokalizace textů: EN
- Lokalizace zvuků: CZ
- Hra je dělaná v programovacím jazyce C# s využitím frameworku XNA
Hra obsahuje:
- 3 typy vyjímečných módů (Classic Mode, Normal Mode+, Killer Mode+)
- Širokou škálu bonusů, zbraní a hlášek
- Propracované menu hry
- Možnost přenastavení množství bonusů
- Hra generuje vždy jinou, originální mapu
- Reggae a Hip Hop hudba
- Ručně kreslenou grafiku
Odkazy:
K vývoji:
Naposledy upravil Hanz...SDL dne 31. říjen 2012, 19:32:29, celkově upraveno 3 krát |
|
Návrat nahoru |
|
|
DespeRadoX
|
Zaslal: 20. září 2012, 21:24:52 Předmět: |
|
|
Ok co citam na vasej stranke tak ste vznikly 1.11.2011 aby ste spravily hru GrowBomber.
Potom mi nie je dost jasne preco tu po roku davate video kde sedi typek(typci?) raz bez tricka raz s trickom pred kompom?
Je tam nieco skryte co som nepochopil? Nejake posolstvo?
Alebo ste sa tu spolu s tvorcom mnohych verzii Galaxoneviemco vyrojily aby ste tu ludi nasierali? Alebo bongo a dalej si nepamatate? To by tej vasej verzii zodpovedalo
Nie vazne...keby som chcel zabit programtora tak mu natocim video ako sedim pri kompe a programujem...a programtorov na CH najdes cca 90%.
Mam to brat ako zbran hromadneho nicenia to vase video? _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanz...SDL
|
Zaslal: 20. září 2012, 21:44:19 Předmět: |
|
|
No tak to určitě ne. Můj výmysl to neni to video a je to jen video z tvorby hry. Dali jsme to jsem po roce, protože až ted na to vyšel čas... |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODA
|
Zaslal: 20. září 2012, 22:02:37 Předmět: |
|
|
Trochu si rejpnu...a kde jsou knedlíčky? Tedy...dva povinné screenshoty ze hry? _________________ Opravdovost se pojí s trýzní... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanz...SDL
|
Zaslal: 21. září 2012, 05:49:57 Předmět: |
|
|
Promin je to můj první projekt co sem dávám. Dneska se je pokusim dodat! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Reniezs
|
Zaslal: 22. září 2012, 14:29:49 Předmět: |
|
|
Viděl jsem ty screeny, může to být solidní projekt pokud to uděláte pro mobilní zaříení. _________________ https://szeiner.com - Nezávislé vývojářské studio SZEINER s.r.o. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanz...SDL
|
Zaslal: 31. říjen 2012, 19:34:27 Předmět: |
|
|
Přidáno 5 screenshotů ze hry! |
|
Návrat nahoru |
|
|
MirekDusin
|
Zaslal: 14. listopad 2012, 21:43:00 Předmět: |
|
|
Ach ta grafika...rada do budoucna - držte styl, nepřekombinovávejte, nepoužívejte efekt reliéfu a vnější záře ve Photoshopu na každou druhou blbost. Druhá věc, na první pohled jsem myslel, že se jedná o nějakou rasta variaci na jewel bliz. Až pak, při bližším prozkoumání jsem zjistil, že je to bomberman. Tady nevim, jestli jde o záměr a nebo ne. Pochopil sem to správně, že je ten panáček high a proto se pohybuje v tak abstraktní rovině plné nesourodých objektů navzájem nedávajících vizuálně moc smysl? _________________ @bluepulsargames
@oooomaaaar |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanz...SDL
|
Zaslal: 19. listopad 2012, 14:42:43 Předmět: |
|
|
Díky moc ! jj vim že ta postava neni zrovna nějak extra pěkná, ale "grafik" udělal zatim jen tuhle postavu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|