Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Líbí se vám má hudba ? |
Ano |
|
28% |
[ 2 ] |
Ne |
|
71% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 7 |
|
Autor |
Zpráva |
Dragon_D
|
Zaslal: 3. prosinec 2012, 15:44:44 Předmět: Zvuky- Hudba ( Komerční) |
|
|
Zdravím,
už hodně let se zabývám tvorbou orchestrální,herní,dramatické hudby ale dokážu toho daleko více . Proto bych vám zde rád nabídl své služby, věnuji se i zvukům do her, dokonce i do filmu. Samozřejmě vše něco stojí tak je to i u mě, ale neočekávejte že to bude drahé. U mě to platí tak že si zákazník zhodnotí mojí práci sám a zaplatí podle svého.
Rád bych se představil takže jméno mé zatím Dragon_D .
Je mi 24 let,studuji vysokou školu zaměřenou na hudbu.
Mám za sebou vyhraných dosti soutěží které zde nechci prezentovat .
Reference:
V Současné době jich moc není právě ted přeskakuji mezi známými a společností http://www.beedigital.sk/ .
Jsem vrozený zvukař jenž má cit pro zvuky,a samozřejmě je dělá v FULL HD
Email : Gaaraw@Seznam.cz
Budu sem také přidávat své skladby tak si je užijte příjemný den ! . _________________ Skype : Domicuc . |
|
Návrat nahoru |
|
|
pcmaster
|
Zaslal: 5. prosinec 2012, 13:24:49 Předmět: |
|
|
A kde je ta predmetna hudba, o ktorej mame hlasovat? _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ladis
|
Zaslal: 5. prosinec 2012, 14:12:11 Předmět: |
|
|
"Mám za sebou vyhraných dosti soutěží, které zde nechci prezentovat ." - Chápal bych to jen v případě, jako když jsem vyhrál před mnoha lety soutěž her v .NET Taky jsem žádné ukázky hudby nenašel, ale myslím, že v minulosti sem nějaké dával a bylo to všechno na jedno brdo, takže "nelíbí". _________________ Award-winning game developer |
|
Návrat nahoru |
|
|
gindar
|
Zaslal: 6. prosinec 2012, 13:02:58 Předmět: |
|
|
citace: |
Jsem vrozený zvukař jenž má cit pro zvuky,a samozřejmě je dělá v FULL HD |
WTF?! Vrozený zvukař a full hd? Jak zni zvuk ve full hd a jak vypada vrozeny zvukar?
Reference jste nejak zapomel pridat. Tak nejak to vypada jako spatne prelozeny spam z g translate. Ale aspon +1 za to, ze to nevypada na prvni pohled jako spam.
Kazdopadne bych zvukare uvital a chtel bych se Vas zeptat jaky druh zvuku ci ruchu jste schopen a ochoten udelat. Mohl byste poslat nejakou ukazku vami vytvoreneho zvuku? (neco vic nez bouchani dvermi)
Muzete mne kontaktovat PM nebo emailem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sheepa
|
Zaslal: 6. prosinec 2012, 14:46:31 Předmět: |
|
|
Tak jsem si chtěl poslechnout tu hudbu, abych mohl hlasovat, ale nějak jsem žádnou tu hudbu nenašel. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mem
|
Zaslal: 7. prosinec 2012, 09:47:31 Předmět: |
|
|
gindar napsal: |
Jak zni zvuk ve full hd |
Normálně , HD Audio máš typicky 96kHz při 24 b (multi-channel) nebo až 192kHz při 32 b (stereo). Každý výrobce to nazývá jinak, Intel High Definition Audio, Dolby třeba TrueHD, takže na vypůjčení pojmu Full HD bych neviděl nic až tak problematického, to že si to omezuješ na video je tvůj rybíz |
|
Návrat nahoru |
|
|
mar
|
Zaslal: 7. prosinec 2012, 11:52:12 Předmět: |
|
|
Mem napsal: |
Normálně , HD Audio máš typicky 96kHz při 24 b (multi-channel) nebo až 192kHz při 32 b (stereo). Každý výrobce to nazývá jinak, Intel High Definition Audio, Dolby třeba TrueHD, takže na vypůjčení pojmu Full HD bych neviděl nic až tak problematického, to že si to omezuješ na video je tvůj rybíz |
Už jenom najít někoho, kdo uslyší ten rozdíl mezi 96kHz a 192kHz 48kHz ještě chápu. Každopádně vrozený zvukař mě taky pobavil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|