Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jazzuo
|
Zaslal: 1. listopad 2007, 10:01:42 Předmět: "Star wars VII dark sideof the story" HOTOVO s CZ |
|
|

update 6.6.2009
tak ok chlapi je to hotove
herni princip
jde o boje v lese na speedbicich, zaklad ovladaciho conceptu je otaceni obrazovky kolem osy a zrychlovani spomalovani obrazovky pomoci sipek(klavesnic) a zaroven pohyb po obrazovce pomoci misi. Timto je mozne uhybat stromum ve velke rychlosti a uzit si akce!!!
nove video (jak hrat a ukazky)
stranka hry
hrat hru pes javu
primi download (prosim nepretezovat)
ovladani
WASD pro pohyb s kamerou(camera)
mis pohyb po obrazovce
SPACE automaticke ovladani kamery (jede po sipce)
levy mis button - strelba
pravy-raketa (az od 5. levelu)
R and K-restart
pribeh
pribej je paralelni k pribehu u me hry Starwars VII. Akorat sledujeme co delala temna strana, ktera nema ani zadne sithy na sve strane.
Hru jsem jinak pozmenil
1.vizualni strankou pribehu,
2.sipka ukazujici kam jet se ukazuje na kraji obrazovky
3.pridal jsem tlacitko SPACE pro automaticke zamerovani cile
4.hra je nyni spise vedena smerem aby se to vice podobalo normalnim scrolling shooterum, tedy jet vicemene nahoru nicit silnejsi a silnejsi nepratele a na konci boss
5.pridani steny v dalsich levelech pro vetsi upravu hratelnosti
6.mene stromu, moznost vice spomalit,
7.cz verze
Naposledy upravil jazzuo dne 8. červen 2009, 17:54:34, celkově upraveno 12 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 1. listopad 2007, 10:28:38 Předmět: |
|
|
Vypadá to dobře, líbí se mi to.
I grafika má určitý styl. Jenom by mě zajímalo, jak to bude s ovládáním? Nebo jaká je vlastně obtížnost? Zdálo se mi, že jsi do těch stromů vrážel nějak málo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jazzuo
|
Zaslal: 1. listopad 2007, 10:36:54 Předmět: |
|
|
no tajemstvi je v kombinaci sipek a misi. Vlastne si predstav normalni scrolling shooting game kde uhybas vecem pomoci pohybu misi po obrazovce, k tomu pridas moznost otacet smer(otacet obrazovkou) pomoci klavesnic a je to. Mas volny pohyb po svete a vzrusujici uhyby scrolling shooting her v jednom!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 1. listopad 2007, 14:20:48 Předmět: |
|
|
Vypadá to dost dobře. Nápad je to rozhodně dobrý, ale zrovna v této hře by imho nebylo na škodu ubrat trochu jazzuovosti a zlepšit grafiku, přidat do level designu nějaké prvky, které by trochu zmenšily dojem naprosto náhodně generovaného nekonečného levelu - kupříkladu přeskočitelná kláda přes cestu, obydlí takových těch medvídkovitých divňáků apod. Také se mi nelíbí hudba. Počítám že to jako vždy uděláš po svém a nikdo z nás s tím nic neudělá, i tak to nejspíš bude dobrá hra, ale řekl bych že nejazzuovské zpracování by tentokrát narozdíl od vtipnějších hříček hodně přidalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peregrine

|
Zaslal: 1. listopad 2007, 14:46:01 Předmět: |
|
|
vzdycky jsem si chtel na speederbikeach zalitat libi se mi to, pripojuju se k nazorum o grafice - tady by fakt stala za to vylepsit
vozka> ta hudba je skladba "Forrest Battle", ost "Return of the Jedi" (myslim... uz je to x let, co jsem ten soundtrack poslouchal naposled) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CubA

|
Zaslal: 1. listopad 2007, 15:40:12 Předmět: Perfektní koncept |
|
|
Myslím že je to perfektní nápad. Zdá se to být extrémě hratelné. Ale jak bylo řečeno, přikláněl bych se také k nějaké formě mapy, aby to nebylo jen lítání po náhodně generovaném lese. Velmi se mi líbí to zaklepání stromem při nárazu, vypadá to komiksově. Jen bych měl takový nápad ohledně kamery, nebylo by na škodu ji trochu přizvednout, aby koukala po směru jízdy (i když to možná nebude potřeba když přidáš minimapku). Co změny výšky terénu, budou? Nebo se lítá jenom po placce? Některé Jazzuovky mě zaujali, ale tohle je zatím nejlepší koncept co jsi tu předhodil. Congrat.
P.S.: Za tohle si nech klidně zaplatit. Vypadá to víc než slibně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jazzuo
|
Zaslal: 1. listopad 2007, 16:55:51 Předmět: |
|
|
diky chlapci, grafika vas asi bohuzel neuspokoji ale noc co, mouze to gdokoli gdykoli předělat, udělat předělávku,
přizvednutí uhlu by bylo super, ale ja jsem pouhy gamemakerovec, ja neumim 3dcka, myslim ze by bylo super udelat 3d versi s vicemene ftp pohledem pak by mohl po obrazovce misi hybat speedbike do staran a nahoru dolu.
a nebojte bude to level based game, sice nebudou leveli o moc inovativnejsi nez v episode VII ale bude to faj.
pribeh bude situovanej do VI epizody. Budes pomahat stavbe radaru a siloveho pole pro death star (chranit zedniky od tech medvitku, pak) co se delal na ty planete, pak se budes snazit to ochranit od luka skywalkera atd a bojovat s rebelama. Budou bytvy ve stylu battlefront!!!!
tuto hru si vyhickam proto neni ani hratelna demoverze, aby to bylo prekvapko. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ladik-BigBoss

|
Zaslal: 3. listopad 2007, 16:19:13 Předmět: |
|
|
jazzuo je buh! konecne dalsi hra se SW tematikou... jeste by to chtelo dalsi dil se svetelnym mecem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zapytchu

Založen: 08. 08. 2007 Příspěvky: 352 Bydliště: čechy i chacharov
|
Zaslal: 4. listopad 2007, 17:07:09 Předmět: |
|
|
Prijde mi to nehratelne, porad musi clovek premyslet, kde se skryva strom pod tou korunou.
Neni toho moc videt, no... na takovem videu v mini rozliseni :-/
Tezko rict. Kvuli hratelnosti jsem si koupil Wii  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
posila
|
Zaslal: 4. listopad 2007, 19:56:08 Předmět: |
|
|
Mne teda dela zle to otaceni... asi bych u toho dlouho nevydrzel... ale nenapada me, jak by se to dalo rozumne vyresit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 4. listopad 2007, 21:37:30 Předmět: |
|
|
otaceni je vcajku, treba ve hre seek and destroy bylo imho podobne
z videa mi gameplay prijde nuda a neprehledny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sun Wu Kung

|
Zaslal: 6. listopad 2007, 18:47:52 Předmět: |
|
|
Vypadá to hratelně.
Moc se mi nelíbí, že ten speedbike nemá žádnou setrvačnost. Vypadá to, že člověk ho může ve velké rychlosti otočit na pětníku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
Zaslal: 6. listopad 2007, 20:10:39 Předmět: |
|
|
vůbec mě to nezaujalo a ani mi to nepřijde moc hratelné, ale třeba z toho něco bude.. z videa těžko soudit _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wozembouch
|
Zaslal: 8. listopad 2007, 15:44:50 Předmět: |
|
|
Výhrady mám k neviditelným kmenům - možna při hraní "in natura" to nebude vadit. Parádní je "kmitání" stromů při srážce. Btw připomnělo mi to jednu z prvních her které jsem hrál na ZX spektru DeatChase3D
http://www.spectrum.lovely.net/Deathchase.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jazzuo
|
Zaslal: 19. listopad 2007, 11:14:55 Předmět: |
|
|
tak chlapci je tu demac
DEMO! UPDATE BUGFIX demo1B
ovladani
WASD- otaceni a zrychlovani motorky
mis - pohyb speedbikem po obraze
leva mis cudle- strelba
F4-cela obrazovka
jsou tam dve levely muzes prepnout rovnou do druheho zmacknesli "2" na prvni povidaci scene.
druhy level by skoncil po zabiti vsechn medvidku ale to neni jeste hotovo dejte vedet jak se vam to libi
hlavne by me zajimalo jestli vam to prijde hodne obtizne nebo ne. speedbike samozrejme bude pozdeji rychlejsi a rychlejsi
Naposledy upravil jazzuo dne 20. listopad 2007, 09:01:26, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|