.[ ČeskéHry.cz ].
BattleZombies
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
if.then

PříspěvekZaslal: 29. říjen 2012, 21:46:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcete konstruktivní kritiku?

Osobně tam vidím jenom Worms a Worms a Worms (je to sice jen jedna věc, ale je tam vidět tolik, že jsem ji pro vás napsal radši třikrát). A vážně, kdo by si něco takového koupil, když to nepřináší nic nového? Hlavně když je to pro PC, kdo dnes bude hrát Worms na PC? Na mobilních platformách by se možná něco takového s inovacemi i ujalo, ale na PC už nikdo "ve volných chvílích" nehraje (když má piratebay s tisíci mnohem lepších her, že).

K videu - grafika se mi (žel) nelíbí a ten člověk, co čte text, příšerně přehrává. Po deseti sekundách jsem kvůli druhému důvodu chtěl video vypnout, ale je to tak kýčovité, že jsem se u toho docela začal bavit Very Happy . Hudba otravná. Dynamika hry vypadá nevyváženě (X lékáren, příliš silné zbraně apod.), ale to nemůžu objektivně posoudit, protože je to dev verze a určitě se ještě hodně změní.

Celkově řečeno - sorry, ale po shlédnutí prezentace bych to nehrál, ani kdyby to bylo zadarmo. Příliš mnoho čekání (stahování, instalace) na zřejmě příliš málo zábavy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JC

PříspěvekZaslal: 31. říjen 2012, 19:00:09    Předmět: Odpovědět s citátem

můžu taky pár postřehů ? hodnotím pouze z traileru
- přijde mi to dost statický i s porovnáním s prvním dílem Worms, kde ty postavičky různě klouzali, dělali kotrmelce atd.
- funguje tam zoom ? herní obrazovku bych minimálně 10x odzoomoval, nevím jestli je zábavný po sobě střílet z 5 cm vzdálenosti a postavičky jsou moc velký. Když jsme hrávali Worms tak bitvy/zásahy na větší vzálenost bylo to co hře dávalo štávu a napětí..
- esteticky je to příšerné, možná to byl záměr, nicméně k sobě nic neladí

koncept Worms byl překonán Lierem potažmo Soldatem, řekl bych, že multiplayer na tahy nefunguje
Kuny

PříspěvekZaslal: 1. listopad 2012, 18:42:39    Předmět: Odpovědět s citátem

if.then: Děkuji za názor. Smile Určitě je pravda, že lidé to budou popisovat jako worms se zombíky, ikdyž to rozhodně neodpovídá skutečnosti. Trochu je to otravné, ale nevidím v tom nic zase tak moc špatného. Nebudu se rozepisovat ke všemu co jsi napsal, ale celkově mám z tvého názoru pocit, že nám říkáš něco ve smyslu: "Naučili jste se během vývoje té hry spoustu věcí a to je fajn, ale celkově to nestojí za nic ani jako freeware hra, takže to prostě zahoďte a jděte dělat něco jiného". Děkujeme tedy za názor, ale tvou radou se skutečně řídit nebudeme. Pokud se pletu, určitě mě oprav, mohl jsem to pochopit špatně. Smile Každopádně je to tvůj názor a nemám v úmyslu ti jej vyvracet, rozhodně jsi nám jím poskytl spoustu dílčích informací a za to děkujeme. Smile

JC: Je pravda, že postavičky podobné animace obličejů nebo i výskoků nemají. Je dost dobře možné, že to bude ve hře výrazně chybět, ale zase nám absence těchto animací umožňuje spoustu jiných věcí. Uvidíme zda se to vyplatí. Smile
Zoom ve hře je. Nemalou chvíli jsme také zkoušeli jak velké by základní oddálení mělo být a myslíme si, že takovéhle je ok. Pokud ti přijde moc malé, stačí si odzoomovat. Smile Zajímavé momenty při pokusech o zásah na velkou vzdálenost jsou rozhodně i zde. Smile
Koncept ze kterého vychází např. Worms je jiný než ten, ze kterého vychází např. Liero (to, že tam jsou taky červíci je irelevantní), proto nemohl jeden překonat druhého. To je tedy můj názor. Sám jsem zažil u jiných multi player tahovek otravné čekání, než dohraje druhý hráč. To bylo tedy u strategií. Zde hráč vidí, co jeho spoluhráč dělá a tahy jsou podstatně kratší než u zmíněné strategie, takže otravné čekání nenastane, ale samozřejmě ne všechny to musí bavit, že? Smile Jinak také děkuji za názor, je zajímavé vidět zase další jiný pohled na věc. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
if.then

PříspěvekZaslal: 1. listopad 2012, 21:57:05    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuny> Samozřejmě chápu, že jste se tím hodně naučili. Jako freeware hra by to s určitými vylepšeními mohlo aspoň pár uživatelů přilákat, ale jako komerční produkt určitě ne. Před deseti lety možná, ale konkurence je prostě příliš veliká.

Rozhodně vás tu nechci shazovat ani nic podobného, ale psát konstruktivní kritiku. Osobně mám radši poučení z rad než z chyb. Určitě jste hrou strávili hodně času, ale IMHO je lepší to vydat jako freeware a zjistit alespoň nějaké ohlasy (co udělat jinak, co vylepšit), než to vydat komerčně a zažít velké zklamání.

Každopádně - naučili jste se během vývoje té hry spoustu věcí a je to fajn. Celkově to nestojí za moc ani jako freeware hra. Takže to vydejte, počkejte na ohlasy, poučte se z nich a jděte dělat něco jiného. Člověk se nemůže naučit vše během vývoje jedné hry. Nepochybuji, že pokud nepolevíte, budou ty další jenom lepší a lepší. Wink
Kuny

PříspěvekZaslal: 23. prosinec 2012, 13:03:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Po vyčerpávajícím měsíci intenzivního vývoje, je hra konečně připravena k předprodeji! Nyní se již jen čeká na distributory. Demoverze vyjde během příštího týdne.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Kuny

PříspěvekZaslal: 28. prosinec 2012, 23:34:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Demo k předprodejní verzi je již k dispozici!
Stahujte zde:
http://battle-zombies.com/BattleZombies-demo.zip

A nezapomeňte nám napsat jak se Vám hra líbí. Případně co by jste na ní vylepšili atp.. Děkujeme. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: