.[ ČeskéHry.cz ].
Gaps Between Art - OUYA & Kill Screen CREATE Game Jam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ...
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frooxius

PříspěvekZaslal: 23. leden 2013, 21:57:37    Předmět: Gaps Between Art - OUYA & Kill Screen CREATE Game Jam Odpovědět s citátem

Zdravím,
herní konzole OUYA spolu s magazínem Kill Screen vyhlásili soutež - CREATE Game Jam v tvorbě her pro konzoli OUYA a já se rozhodl zapojit taky, tak jsem posledních asi 9 dnů věnoval vývoji prototypu hry, který jsem nazval Gaps Between Art - jedná se o first-person puzzle hru, kde je třeba řešit úkoly tím, že budete kreslit. Po všem :3

Zde je trailer prototypu - výsledek asi osmidenní práce na hře, vývoj samozřejmě bude dále pokračovat i po soutěži.

http://www.youtube.com/watch?v=ZYeKQNiIeVE

Navštívit Facebook stránku hry

Budu rád za odezvu, ale zdůraznil bych, že hra je ve velmi ranném stádiu, v podstatě prototyp vytvořený během osmi dnů Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Crypton

PříspěvekZaslal: 25. leden 2013, 19:30:26    Předmět: Odpovědět s citátem

Není to hra určená hlavně pro autolakýrníky a fandy do painballu? Very Happy

Né sranda, na prototyp je to teda hodně slušný! Vypadá to taky, že by mě to i mohlo bavit, takže určitě palec nahoru. Wink

PříspěvekZaslal: 28. leden 2013, 10:11:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohto prototypu som uplne nadseny. Mnohe veci by som bol ochotny povazovat aj za uplne finalne. Velmi sa mi pacia tie castice, i ten model tej striekacky (to si zrejme necakal Very Happy) a celkovo to pride ako super haluz! Nielen kvoli tym farbickam mi to pride fakt fresh Smile

Ake si pouzil nastroje a tak vobec?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frooxius

PříspěvekZaslal: 1. únor 2013, 13:53:21    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Smile Ale finální tam není v podstatě nic, ta stříkačka byla udělaná během minuty (cylindr, cylindr, průhledný cylindr, cylindr, cylindr zůžený na konci a hotovo xD ), grafika se bude celá předělávat, i prostředí.

Ono dost lidí teď říká, že je to takové "Portálovité" (i když princip je dost jiný) a od toho se chci právě odlišit, jak atmosférou, tak prostředím, tak příběhem Smile

Na tvorbu tohoto prototypu jsem použil Unity, Blender, GIMP a Microsoft Text to Speech (+ Audacity) Very Happy

Jinak můžete podpořit tu hru v soutěži pokud dáte Like nebo Tweet na této stránce, byl bych moc rád Smile

http://www.killscreendaily.com/create/video.php?submissionID=19
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Dlaha

PříspěvekZaslal: 1. únor 2013, 14:07:51    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že k Portalu to přirovnávají kvůli práci s kapalinama v Portal 2, to mě taky hned praštilo do očí Smile

Ale vypadá to pěkně a zajímavě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Frooxius

PříspěvekZaslal: 1. únor 2013, 14:53:59    Předmět: Odpovědět s citátem

Na první pohled asi ano, ale v Portalu 2 jsou gely, co mění vlastnosti povrchu, kdežto tady se pracuje s barvami, kterými se prostě maluje Smile Třeba Portal jim ale připoměly i tlačítka a krabice a takové sterilní prostředí (to ale budu měnit, v prototypu je opravdu jen rychle naskládané, nebyl moc čas na nic jiného).
Frooxius

PříspěvekZaslal: 13. únor 2013, 01:17:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Prototyp slavní první úspěch! Very Happy

V CREATE game jamu postopil do finále - je nominován na cenu "Most Surprising: For the game that does something new and unexpected.", tedy nejvíce překvapivou hru s originálním a nečekaným nápadem Smile

http://www.killscreendaily.com/create/index.php
DespeRadoX

PříspěvekZaslal: 13. únor 2013, 02:06:31    Předmět: Odpovědět s citátem

gratz... s konkurencie je tam zaujmavy len Murder Island a kedze je nominovany aj na GP tak mu asi daju prednost Smile ale tebe velmi drzim palce, za kratku dobu si dokoncil vela zaujmavych projektov , raz sa budem chvalit ze som ta poznal este ked si zacinal.
Duplicity tiez nie je spatne ale pocitam ze porota bude hladat skor killer tituly pre tu ich "konzolu".
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Frooxius

PříspěvekZaslal: 12. březen 2013, 16:29:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, zapomněl jsem to tu aktualizovat ^^'

Hra nakonec cenu nevyhrála, ale aspoň jsem jako finalista dostal zdarma unikátní verzi OUYA (to se strašně skloňuje) - průhledný vývojový kit :3

Jestli se někdo chce podívat, tady je video jak ji rozbaluji: http://www.youtube.com/watch?v=WvBp9R3orzQ

Ještě jsem dostal pozvánku na večeři před slavnostním uvedení konzole 28th března, ale to je bohužel v San Franciscu a cesta tam není zrovna levná, tak nevím, jestli to stojí za to do toho ty peníze dát (do té cesty myslím) Sad
Dlaha

PříspěvekZaslal: 12. březen 2013, 17:12:54    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, gratulace. A máš parádní kočku. Škoda, že ti neproplatí letenku.
lemplik

PříspěvekZaslal: 12. březen 2013, 20:28:12    Předmět: Odpovědět s citátem

také gratuluji. Koukám, že kočka nemohla uvěřit tomu, že pro ni nepřišlo nic Smile Myslím, že si nakonec nechá alespoň tu konzoli Smile
Frooxius

PříspěvekZaslal: 13. březen 2013, 05:27:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky :3

Náhodou... vždycky když mi něco přijde, tak já si vytáhnu vnitřek a kocour dostane krabici Very Happy Podívej se úplně na konec videa, tam je vidět, že je s krabicí naprosto spokojený ^^ (spíše chtěl, ať z krabice už ty věci vytahám, aby do ní mohl vlézt).
mafian89

PříspěvekZaslal: 13. březen 2013, 12:10:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Hry pro PC, konzole, ... Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: