.[ ČeskéHry.cz ].
Apocalypta GameS

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Historie

PříspěvekZaslal: 28. únor 2013, 18:30:32    Předmět: Apocalypta GameS Odpovědět s citátem

Zdravím všechny vášnivé hráče ! Smile.

Kompletně je nás v týmu 6(z toho 1 málo aktivní,podílí se spíše na příštích projektech).

Jsme India game Dev Tým který shání nové členy,je nám jedno jaký máte věk (14+).. jen byste měli "umět",porozumět. Hra kterou tvoříme je komerční s názvem sTep bY deatH,ano ty písmenka tak býti mají je to součást "hádanky", po vydání hry samozřejmnost % ze zisku,a stálá pozice v týmu,atd.

Koho hlavně potřebujeme ?
Grafika = aby zvládal 3D grafiku // Blender,Max3DS,atd malování třeba.. Smile
Kreslíř = Klasické malování v Pokročilejších Kreslících Programech !! Smile.
Animátor = Asi Nejdůležitější Člen kterého potřebujeme.. co bych tak mohl říct dělat animace v Blenderu by měl umět třeba.
Programátor= jsme zatím 2 dobří programátoři ale hodil by se ještě nějáký,v podstatě hledáme každého kdo něják Přispěje Práci"".

Více informací na mém skype : Domicuc
Objeví se vám tam stát Albánie tak se nebojte jsem na půl albánec proto to tam tak mám Smile.

-- Můj Email : Mullgar@Seznam.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Koupím / Hledám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: